Oj tak.Jest to bardzo piękne i cenne .Fajnie jest móc osobiście to obserwować i uczestniczyć we wszystkim nowym
ja w ogóle nie mam pojęcia co to jest? Pazurki robiłam raz tipsy żelowe i nigdy więcej nie zrobie, takie poniszczone paznokcie to chyba nigdy nie były u mnie jak po tych żelachmetodą hybrydową?
to i ja się dołączamizuś za to,że byłaś dzielna u dentysty
postępy robią dzieciaczki super, mój synuś gaworzy sobie od jakiegoś już czasu i ręce do buzi wpycha już ze 3 tygodnie, zabawkę złapie na chwilke narazie ale jeszcze nie trzyma za długo, za to Eliza dba o brata by sie nie nudził i niezależnie gdzie lezy znosi mu masę zabawek. Raz naładowałą mu do łóżeczka balonów tyle, że go nie było widac tylko słychac hihiIzuś, marcz, kwiatunio brawa wielkie za postępy waszych dzieciaczków. Ja też cieszę się każdą nową rzeczą jaką nauczy się mój synek.
no superRaz naładowałą mu do łóżeczka balonów tyle, że go nie było widac tylko słychac hihi
u nas też. Jak mu daję to nie za bardzo bierze, woli sobie sam potarmosić jak kładę obok niego.zabawkę złapie na chwilke narazie ale jeszcze nie trzyma za długo
ja chce właśnie kupić i zawiesić na łóżeczku i do wózka będzie jak jedziemy do moich rodziców bo młoda wtedy w wózku leżybo dość to kiczowate
to jest nowa metoda i to jest tylko specjalny lakier który jest utwardzany w lampie więc masz bardzo naturalne pazurki i nie są zniszczonetipsy żelowe i nigdy więcej nie zrobie,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość