Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2007, 17:24

ja tez wole jak jest lekki mrozik i bialo, szczegolnie jak przyjda Swieta, jak nie ma sniegu to taka szaruga.... ubolewam tylko nad tym, ze w tym sezonie za duzo na nartach nie pojezdze :ico_placzek: Po prostu uwielbiam jazde na nartach, ale moze sie uda wyskoczyc raz czy dwa, bo dobrze sie sklada, ze jest duzo stokow kolo Kielc, to zostawie Malego z babcia, a ja pojade poszalec na stoku.... :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-11-06, 16:26 ]
No wlasnie, w sprawie imienia, to wygladalo tak, ze dluuuuugo sie zastanawialismy, wreszcie moj maz powiedzial, a moze Pawel (tego imienia wogole nie bralismy pod uwage wczesniej), ja powiedzialam, OK podoba mi sie i tak juz zostalo do dzisiaj.... :-D i juz chyba raczej sie nie zmieni (mam nadzieje)! .... no to jeden problem mamy z glowy!

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

06 lis 2007, 17:30

No u nas jesli chodzi o imię to w dalszym ciągu jest albo Martynka albo Karolinka. Pewnie okaże sie jak dzidzia sie urodzi. :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2007, 17:36

No chyba, ze jakies inne imie jeszcze Wam przyjdzie do glowy.... nigdy nic nie wiadomo! :ico_oczko:

madziarka81

06 lis 2007, 17:43

To prawda, jak Patryk sie urodził Maciek chciał zeby był Gabriel, ja sie zgodziłam bo tak uzgodniliśmy ze on wybiera imię ale jakos za nic mi to imię nie pasowało jak patrzyłąm na synka tym bardziej ze pielięgniarki mówiły do niego Gabryś a ja nie cierpie tego imienia :ico_oczko:
A Patryk pasowało mi idealnie i namówiłam Macka na zmianę :ico_oczko: Na szczęscie podobało mu się. Więc teraz znowu jego kolej na wybór imienia, teraz chociaz bardziej się zgadzamy :-)

Gosia u Was tez jeszcze moze się zmienic :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2007, 17:46

No tak, dopoki nie bedzie w akcie urodzenia, to jeszcze moze sie zmienic.... ktoz to wie :ico_haha_01:

madziarka81

06 lis 2007, 17:49

Gosia Ty zaraz do domu idziesz :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2007, 17:53

No!! Juz koniec pracy na dzisiaj, jeszcze musze isc do sklepu po smietane, bede robic gulasz :-) Wiekszosc zakupow to sobie robie jak mam przerwe obiadowa po drodze jak ide do domu. Ale zapomnialam dzisiaj o smietanie i teraz musze isc jeszcze raz :ico_puknij:

Odezwe sie pozniej!
PA!

madziarka81

06 lis 2007, 17:56

Gosia papa :-) Gulasz mniam mniam :-)

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

06 lis 2007, 19:22

Wpadam na chwilke i widze ze pogoda wszedzie okropna u nas tez dzisiaj snieg pada ale z deszczem i Julka cieszy sie ze na sankach bedzie jezdzic. Jak zobaczyla ze nie ma sniegu to sie rozplakala gdzie on jest. :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

06 lis 2007, 19:46

Hey! Ja dziś czasu nie miałam wczesniej bo rano szybkie pakowanie i tesc mnie do mojej mamy podrzucił!
Poszłam z tata na miasto i kupiłam sobie wreszcie lampę do pokoju bo wisi u mnie póki co żarówka hi hi.

Gosiu Ja kupiłam w sumie nie wiem jaki rozmiar tych majtów, chyba uniwersalny ale one podobno sie bardzo mocno rozciągają!!!

A to link do książeczki którą sobie też kupiłam!!!
http://www.allegro.pl/item262794081_alb ... zolty.html
Gulasz mniam mniam :-)
Też dziś gulasz na obiadek miałam - tylko że nie ja robiłam tylko moja mama - mniam mniam

Jutro rano idę na badania - standard - morfologia i mocz i w czwartek do gina!
Musze wziąć do niego wypis ze szpitala!!!

AAA!!!Ciesze sie ze mogę Wam, czasem coś lepiej wyjaśnić czy pomóc, w końcu jestem pielegniarką i składałam przysięge - że bede pomagac jak ktos potrzebuje, więc jakby nie było to mój obowiązek he he.
A tak ogólnie to sprawia mi to przyjemność Wam pomagać - serio serio!!!
Wy mi tez nieraz pomagacie w innym troche wymiarze no i właśnie o to chodzi, zeby sie uzupełniac!!!

Heh, ale sie rozpisałam!

Uciekam. Musze isc spac bo rano wczesnie wstaje na badania!

Pa pa

MIŁEJ NOCKI - kolorowych snów!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”