Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2008, 10:33

ja tez juz wstałam..wyjątkowo wcześnie a Hania dalej śpi..taka dzielna była wczoraj na szczepieniu,nie płakała.ciocia do m,nie przyjedzie i bierze ją na spacer.miłego dnia

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 sty 2008, 10:44

a ja dziewczynki znalazlam nianie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: polecona przez znajoma. mam juz to z glowy. umowilam sie na koniec lutego.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

09 sty 2008, 10:59

ja tez juz na nogach
nocka beznadzieja, kaszka nie pomogła na dłuższe spanie :ico_placzek:
o 5.00 juz obudziłam M bo byłam tak zmęczona że szok :ico_olaboga:
no ale nic jakos dam rade :ico_oczko:
dzisiaj pojdziemy na spacerek
musze jechac do przychodni po recepte na szczepionke
zadzwonic do szpitala w sprawie rehabilitacji Szymka

ewasiek, super że znalazłaś opiekunke :ico_brawa_01: problem z głowy, teraz tylko trzeba obserwować czy dobrze sie sprawdza :ico_sorki:
taka dzielna była wczoraj na szczepieniu,nie płakała
brawa dla Hanusi :ico_brawa_01:

a jesli chodzi o te kaszki, to ja zaczne wprowadzac troche wczesniej bo za niecały miesiac wracam do pracy wiec z musu Szymcio bedzie musiał przejsc na butle a cyc to pewnie bedzie tylko w nocy no i moze jak wroce z pracy :ico_noniewiem:
na razie kaszki jeszcze nie otworzyłam, robie mu tylko ten kleik ryżowy
na opakowaniu pisze ze trzeba wykorzystac w ciagu 3 tygodni od otwarcia opakowania wiec nie bede otwierała wszystkiego na raz :ico_oczko:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 sty 2008, 11:04

mam ten komfort ze moge na przerwie przyjsc i zobaczyc co sie dzieje, mam nadzieje ze bedzie ok

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2008, 11:36

ewasiek, to super,że masz już nianię!
A my pospałyśmy do 8.30- super! Juz się przyzwyczaiłam, bo Zuzia zazwyczaj o tej porze się budzi. Chyba przespała dziewczynina jedno jedzonko- spała od 3 do 8.30. Jak dla niej to bardzo długa przerwa.

Zastanawiam się jak to będzie z karmieniem po powrocie do pracy. Na razie Zuzia ma tylko cyca, już bardzo dawno nie dostała butli. Ale jak wrócę do pracy to nie będę jej karmić w dzień (nie będę odciągać). Pewno pomalutku trzeba będzie eliminować karmienie w dzień- tylko ile wcześniej to zacząć? Może jeszcze karmiłabym ją piersią w nocy, rano i wieczorem, ale czy piersi nie będą "przeciekać" w dzień. Bo jakby się miało ze mnie "lać" to wolę przestać karmić... Wiecie może coś na te temat?

eSKa
4000 - letni staruszek

09 sty 2008, 11:43

Ale wy ranne ptaszki jesteście :ico_olaboga:
mam ten komfort ze moge na przerwie przyjsc i zobaczyc co sie dzieje
no to takiej pracy tylko pozazdrościć, pewnie bliziutko domu co?
No i cieszę sie że problem niani już nieaktualny :ico_brawa_01:
nocka beznadzieja, kaszka nie pomogła na dłuższe spanie
Coś mi sie Eve wydaje że twój Szymul nie z powodu głodu tak czesto sie budzi :ico_nienie: Przecież po takim gęstym jedzonku to powinien przynajmniej jedno karmienie w nocy opuścić.
Próbowałas w nocy zamiast cyca dać mu po prostu smoczka i uspokoić go bez jedzonka? Albo nie wstawać dopóki naprawdę nie zacznie płakać?
Moj Olus dzis o 2.00 zaczął pojękiwać ale ja twardo leżałam w łózku i słuchałam jak dalej sie sytuacja rozwinie, troszke postękał az w końcu zasnął, gdyby był głodny to na pewno krzyczałby w niebogłosy :-D

Lalka skoro twój mąż pod innymi względami jest bez zarzutów to moze on po prostu ma jakiś problem z sexem i wstydzi sie o tym powiedzieć??

[ Dodano: 2008-01-09, 10:49 ]
A my pospałyśmy do 8.30- super
My też tak dzisiaj :ico_haha_02:
Może jeszcze karmiłabym ją piersią w nocy, rano i wieczorem, ale czy piersi nie będą "przeciekać" w dzień
Przeciekać na poczatku raczej będą dlatego lepiej wczesniej zacząć je przyzwyczajać, tylko ile wczesniej tego ci nie powiem :ico_noniewiem:
Ja teraz piersią karmię Olka ze 2 razy o stałych porach i w sumie to chyba moje piersiory do tego sie przyzwyczaily bo tylko w tym czasie czuje ze są pełne a tak w ciągu dnia nic mi nie wycieka :-)
Ostatnio zmieniony 09 sty 2008, 14:34 przez eSKa, łącznie zmieniany 1 raz.

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 sty 2008, 11:49

eska mieszkam w szkole w tej co pracuje wiec mam bardzo blisko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2008, 11:57

mieszkam w szkole w tej co pracuje wiec mam bardzo blisko
rewelacja!!! Nawet butów nie musisz zmieniać :ico_oczko:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 sty 2008, 12:04

na upartego to nie musze :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

09 sty 2008, 13:24

Zerknijcie na to ale obowiązkowo z głosem :ico_smiechbig: :-D
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&NR=1

ewasiek, rzeczywiście już kiedyś pisałaś że mieszkasz w szkole ale ja zapominalska jestem :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”