Tez zrobie jakis obiadek mojemy Arturowi,musze mu jakos zrekompensowac to moje chrapanie Odezwe sie wieczorkiemja tez spadam, bo juz nie moge wysiedziec tak goraco, jak cos to do potem.
Milego relaksowania
Tez zrobie jakis obiadek mojemy Arturowi,musze mu jakos zrekompensowac to moje chrapanie Odezwe sie wieczorkiemja tez spadam, bo juz nie moge wysiedziec tak goraco, jak cos to do potem.
Milego relaksowania
oj kochana skoro tak mowisz to na pewno go kupie, bo nie chce miec pozniej oponki jak do konca brzusio nie zejdzieTen pas po porodowy uzywalam po pierwszej ciazy i naprawde polecam,nie mialam sladu po brzuchu.Jakbym nigdy nie rodzila.Zaczelam go nosic juz tydzien po porodzie.Teraz tez zakupie,troche to niewygodne ale za to bylam plaska jak deska-naprawde
Dostaniemy ,ja go juz ogladalam na e-bayu,sa rozne i niedrogie.no rekompensuj kochana tylko czy on zamiast obiadu by nie wolal czegos innego
No to w takim razie kupuje ten pas jak juz Miszka go przetestowala ale czy ja tutaj dostane taki
No naprawde dobre,inna sprawa ze wtedy duzo mlodsza bylam moze dlatego po brzuchu sladu nie bylo,nawet 1 rozstepu nie mialam,teraz moze byc gorzejoj kochana skoro tak mowisz to na pewno go kupie, bo nie chce miec pozniej oponki jak do konca brzusio nie zejdzie
oj na pewno bedzie bedzie, nie plakajOn po tej nieprzespanej nocy chyba juz niczego ode mnie nie bedzie chcial do konca
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość