hey kobietki
Agnieszka śliczny i malutki brzuszek
milutka podobno przed zbliżającym się terminem porodu kobieta albo może czuć zmęczenia albo mieć tyle energii co ty i nie być zmęczona także pewnie Klaudia już niedługo wyskoczy z brzuszka mamusi
Ja też spędzę święta z teściami, bo z nimi mieszkam choć moja teściowa sie śmieje, że jesteśmy sąsiadkami bo my na górze a oni na dole
Ja na razie nie mam z nią problemu, a nawet jej współczuję, bo teściu lubi wypić i nigdy nie mogła na niego liczyć. Na pewno pojedziemy też do moich rodziców i rodzeństwa bo mam jeszcze barta 2 lata młodszego i siostrę 3 lata młodszą. Mieszkają jeszcze z rodzicami.
Jeśli chodzi o sex to nie narzekam ostatnio mąż jest bardzo czuły i sam się pierwszy przymila

ale jeśli chodzi o sprzątnie to również nie sprząta ale też jak mu pomarudzę to stara się nie brudzić. Czasem nawet talerz czy kubek po sobie umyje
Ja byłam dziś na zakupach zrobiłam tyle kilometrów aż mnie nogi bolą ale kupiłam kilka drobiazgów. Sprawdzałam też ceny wózków, łóżeczek i ubranek dla dzieci i muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o wózki i łóżeczka to na allegro sa tańsze.
jutro mam wizytę u ginekologa.
pozdrawiam i dobrej nocki życzę.