Lidzia,Paula mogę się z Wami spotkać w Wieliczce???

My byliśmy wczoraj na weselu,jutro Wam wkleję fotki ...
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm musimy to chyba przemyslec i grubo sie nad tym zastanowic......Lidzia,Paula mogę się z Wami spotkać w Wieliczce???
a chyba ze lody to jasne jasne nie ma sprawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Może lody jakieś zjemy?
najlepsze jeszcze przed toba kochana! wiesz jakie fascynyjace sa pety z papierosow??????mialabym ja pojscic w jedenj rece trzymac ja a w drogiej wielgasny wozek wiec zawrocilysmy wozek zostawilysmy i poszlysmy na nogach ale masakra co kamien ona musiala go miec i ogladac lub zwyczajnie ponosic Rolling Eyes potem siadla przed domem na drodze i zamiatala kamienie reka czasami nie mam do niej sily co ona widzi takie fascynujacego w tych kamieniach to ja nie wiem ledwo wyjdzie na pole juz musi miec kamien
chce ale dwoje moich dobrych kumpli idzie teraz na urlop i chciałabym jeszcze ich zastapic zeby mogli spokojnie wypoczac ale czy dam rade do konca to nie wiem chce chociaz do konca wrzesnia pochodzic a duzej to oni mi nawet nie pozwola siedziec w robocie heheedit53, nie chcesz iść na L4? Po co męczyć siebie i maleństwo??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość