Dotarłam...
ech biegania tyle, ze szkoda gadać...
Przeczytałam posty bradzo pobieznie no i poostaram się coś odpisać..
Faceci.. Beatko mój to samo jak mała marudzi, to on jedno i to sam "on chce jeść!!!" no kurde jest 100 powodów dla których dziecko płacze!! a on mi zarzuca, ze ja jej jeść nie dajke! Kiedyś zabrał mi małą i zrobi l jej sztuczne melko i do mnie z zarzytem "widzisz? głodna była!!" no q .. juz mi sił brak i szkoda gadać o tym.. przeciez dziecko zwsze będzie ssać czu tp cyca czy to butle z melkiem (przynajmniej moja..)
Witaminki. Karla Podajesz sama z siebie czy z zalecenia lekarza ten Cebion? Lekarka mi kazała podawać go jak mała miała katarek i kaszel, a potem kazał odstawić.. a teraz to juz ta buteleczka jest do wyrzucenia, bo trezba ją zuzyć w ciągu 3 miesięcy, a nie chcę zakładać ,ze mała znow się pochoruje .. więc nie wiem czy mam podawac jej dalej.. W sumie nasza pediatra to nawet wit. D kazała odstawić, bo ciemiączko się zrosło..

ale witaminkę D podaję i tak. Co drugi dzien po kropelce .
Co do smakowania, to Karol kiedyś posmarował smoczek w jabłku i brzoskwini, mała tak ssała ten smok, ze bałam się ze wysmoka ten sały silikom i zostanie tylko otoczka po smoczku
Frydza, co do fotek, to chciałam Ci napisać ale zapomniałam..w regulaminie jest napisane, zeby nie zamieszcać zdjęcia golusich dzieci "ze względu na cięzkie czasy"

ale najwazniejsze, ze juz jest po wszystkim ;) Sa tu zdjątka z dzieciakami w kąpieli czy poprostu dzici bez ubranek, ale widać chodzi o to, zeby nie pokazywać narządów płciowych

więc jeśli będzie duzo piany w kąpieli, nikt nic nie powie, tak myślę
Co jeszce..aha! Dominika , no coś z zadnych bogatszych nie jestem! Poprostu wiem, ze za 1500 zł jest cięzko przezyć..a w dodatku małe dziecko, no i z tego co pamiętam karmisz ją sztucznym mlekczkie, a to wszytsko kosztuje.. popriostu wspłczuję i tyle.. my z mamą kiedyś miałayśmy 400 zł w przeliczeniu na polskie i to nie tak dawno i zyjemy, ale cięzko i baaaaaardzo skromnie było!!! W dodatku musiałam płacić za studia i dorabiałam w 3 pracach, no ale to juz inny temat... Nie chciałam zebyś odczytała mnie źle... No nie rób ze mnie Alutki z "rodziny zastępczej"
Kurcze jak czytałam to tyle rzeczy pamiętaam..no cóz jak przypomni mi się to napiszę, no i postaram się dokładniej posty przeczytać
Buziaki :ico_buziaczki_big: