Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2007, 23:15

Możliwe..
Synek daje mi popalić.. Czasem mam wrażenie, że on w ogóle nie śpi. Co ja się w nocy obudzę to czuję jego ruchy.. a i w ciągu dnia nie jest spokojniej. Ale to chyba dobrze.. Gorzej gdybym nie wyczuwała ruchów tego maleństwa. Nie mogę się go doczekać :)wa

Piszę "maleństwa", "jego", "on"... nie mamy jeszcze imienia choć na necie przewertowałam większość stron z imionami dla chłopców ale nic nie przypasowało mi i mojemu chłopakowi. Myśleliśmy, że może to będzie dziewczynka (nawet mój Rafał chciał) - wtedy byłaby Nikola, jednak na usg dowiedziałam się, że to chłopiec :-D . Cóż, niech będzie i chłopiec.. ważne aby zdrowy był! :)

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

06 lis 2007, 23:34

No chyba nie tylko ja nie spie czuje sie wyspana mimo iz wstalam dzisiaj o 7 Całe szczęscie leci jeszcze jeden fajny film no i mezus wlaczyl skanowanie komp.i czrekam bo musze potem kom wylaczyc bo bedzie mnie to draznic jak ta myszka sie w nocy swieci :ico_olaboga:
No ciekawe o ktorej zasne bo rano pobudka przez Julke kolo 7 bo do przedszkola,teraz potrafie nawet o 5 wstac i czuje sie wyspana a jak chodzilam do pracy to moglam spac do 11 i jeszcze mialam malo. :ico_noniewiem: :ico_ciezarowka:

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

06 lis 2007, 23:41

Ja juz wybieram sie do spania :-) Przeglądałam allegro :-)

Dobranoc, kolorowych snów życzę :ico_papa:

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2007, 23:46

Ja to z kolei teraz się przestawiłam i wcześnie mnie ciągnie sen. Kilka lat temu jak chodziłam do szkoły to potrafiłam chodzić spać o 1-2 w nocy i wstać trzeba było o 6. Teraz chodzę spać koło 10-11 i budzę się jeszcze nim budzik na pobudkę do pracy mi zadzwoni. U mnie i tak jest godzinka do tyłu od czasu polskiego więc jeszcze w miarę wczesna pora :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 lis 2007, 00:20

Hej kochane :-)
Ja wpadam tylko na chwilkę życzyć Wam spokojnej nocy :-)
Nie było mnie cały dzień w domku i dopiero teraz siadam do kompa,a tu tyle stronek na stukałyście hehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Witam nową :ico_ciezarowka: Bardzo się cieszę,ze do Nas dołączyłaś,mam nadzieję,ze będziesz często zaglądać :ico_sorki:

Widziałam ,że coś tam pisałyście o dużych majtach hihih.Ja dzisiaj takowe zakupiłam i wzięłam rozmiar 40 :ico_noniewiem: :-D ,nio i do tego dokupiłam jeszcze podkłady bella i doznałam szoku jakie są wielkie :ico_szoking: ,normalnie można na nich latać hihihi :ico_smiechbig: ,ja nie wiem jak można z tym funkcjonować :ico_olaboga: :ico_oczko: ,ale co tam jak trzeba to trzeba,w końcu silne z Nas babki nie? :ico_oczko:

Dobra słonka to tyle,jutro reszta uciekam lulać :ico_papa: :ico_papa:

madziarka81

07 lis 2007, 08:43

Dzien dobry.

U mnie juz pobudka przed siódma była. Czemu dzieci nie chcą dłużej sobie pospać??? :ico_noniewiem:

Monia te bella rzeczywiscie są wielkie i pamietam ze tak samo się z nich smiałam jak je kupiłam ale uwierz mi ze bardzo się przydaja :ico_oczko: A latać rzeczywiście na nich można :-D :ico_oczko:

Miłego dnia :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 lis 2007, 09:18

czesc Dziewczyny!

Witam nowa Stycznioweczke!! Milo, ze znowu ktos do nas dolaczyl! Grono wzajemnej adoracji sie powieksza..... A gdzie Ty mieszkasz CleoShe??
Zagladaj do nas czesto to poznamy sie blizej!

Madziu,
... no dziekuje Ci bardzo za komplement na temat "mojej figury"..... :ico_sorki:
Widziałam ,że coś tam pisałyście o dużych majtach hihih.Ja dzisiaj takowe zakupiłam i wzięłam rozmiar 40 :ico_noniewiem: :-D ,nio i do tego dokupiłam jeszcze podkłady bella i doznałam szoku jakie są wielkie :ico_szoking: ,normalnie można na nich latać hihihi :ico_smiechbig: ,ja nie wiem jak można z tym funkcjonować
Ja tez kupilam te podklady :ico_haha_01: , ale przesylka pewnie dotrze dopiero w poniedzialek (wielka paka), wiec na razie nie wiem "na czym bede latac".....?
:ico_smiechbig:

My dzisiaj wskakujemy do 8 miesiaca!!! HURRRRRA!!!!!
Stawiam z tej okazji :ico_tort: :ico_kawa:

Buziaczki i milego dzionka!!

madziarka81

07 lis 2007, 09:22

Hej Gosia.
Madziu,
... no dziekuje Ci bardzo za komplement na temat "mojej figury"..... :ico_sorki
:
ale to naprawde był kompement bo uważam ze bardzo ładnie wyglądasz i nie musisz się martwić rozmiarami swojego ciała bo są w porzadku :ico_oczko: Mam nadzieje ze tak to odebrałas a nie odwrotnie :ico_sorki:

U nas pada śnieg :-) Fajnie bo sto razy bardziej wole snieg od deszczu :-)

[ Dodano: 2007-11-07, 08:25 ]
My dzisiaj wskakujemy do 8 miesiaca!!! HURRRRRA!!!!!
Stawiam z tej okazji :ico_tort:

gratuluję ósmego miesiąca i dziękuję za coś słodkiego z rana :-)

Przed chwilą zadzwonił mój mąż z przeprosinami za wczoraj. Czemu faceci tacy są ze muszą coś przemyslec zeby wiedziec ze przegięli :ico_puknij: Moj to jest tak narwany ze najpierw powie później pomyśli ale przykrość zdąży sprawić :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 lis 2007, 09:38

Madziu,

Ja mam do siebie bardzo duzy dystans i oczywiscie odebralam Twoje slowa tylko i wylacznie jako komplement!! :-) No i jeszcze raz dzieki.

U nas niestety mrzawka od rana i tego najbardziej nie lubie :ico_zly:
Przed chwilą zadzwonił mój mąż z przeprosinami za wczoraj. Czemu faceci tacy są ze muszą coś przemyslec zeby wiedziec ze przegięli :ico_puknij: Moj to jest tak narwany ze najpierw powie później pomyśli ale przykrość zdąży sprawić :ico_placzek:
Niestety z facetami tak juz jest i Twoj maz nie jest wcale wyjatkiem od reguly......

madziarka81

07 lis 2007, 09:45

No niestety ale ten snig był zmyłką bo teraz juz pada deszcz :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”