Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

14 cze 2009, 13:06

Hej, jestem i ja :-D
Kościólek już był, spacerek do Maluszka też, obiadek prawie gotowy, tylko podgrzać i jeszcze rowerek w pobliskim lesie zaliczyłam z córcią :-D
Aniuwlkp, Z jednej strony, prosta sprawa, kopnąć w de i po sprawie... Ale to typ, który się niczym nie przejmuje... Miała nawet czelność jesienią wsiąść do pociągu i do nas przyjechać... Napisała z Dworca: może ktoś po mnie przyjechać, bo nie pamiętam adresu :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
Nie miałam najmniejszego zamiaru się z nią widzieć... Powiedziałam więc, żeby sobie sama radziła, skoro ma takie durne pomysły... Wpadła po pół godzinie, wita się ze mną jak gdyby nigdy nic :ico_puknij: Po jakimś czasie wpadł mąż przejazdem między miejscem rozładunku a bazą firmową, wsadził ją do auta i odwiózł na Dworzec... I tyle miała z wycieczki... :ico_puknij:
Normalny człowiek chyba by pomyślała, żet o koniec, że jast przegrany, a ta kwoka dalej swoje... :ico_puknij:
Ale już dzisiaj jej nie odpisałam, bo mam dość... Od wczoraj o tym intensywnie myślę i coś muszę z tym zrobić... Krwi mi to napsuje, bo ja ani mściwa, ani zawzięta... No tylko, jak nic z tym nie zrobię, dalej się będę bujać... :ico_zly:
Wszystkim miłego dzionka i dobrego samopoczucia :ico_sorki: :-D

Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

14 cze 2009, 13:22

bigottka, widzisz i sama zwiałaś...
Karolina2411, to masz przekichane z tą babą

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

14 cze 2009, 13:31

to masz przekichane z tą babą
No mam... Ale muszę się wziąć w sobie w końcu i zrobić z tym co trzeba, bo to normalnie wampir energetyczny... Zadźwięczy telefon sygnałem smsa, a ja już spięta... :ico_zly: Dość mam swoich codziennych trosk, to ta mi jeszcze dokłada... Czasami mam wrażenie, że ona tak celowo, bo doskonale wie, jak mnie to wpienia... :ico_zly:
A gdzie wszystkie się podziały...? :ico_nienie:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

14 cze 2009, 13:33

Wpadła po pół godzinie, wita się ze mną jak gdyby nigdy nic :ico_puknij: Po jakimś czasie wpadł mąż przejazdem między miejscem rozładunku a bazą firmową, wsadził ją do auta i odwiózł na Dworzec... I tyle miała z wycieczki... :ico_puknij:
i bardzo dobrze zrobił :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
już dzisiaj jej nie odpisałam, bo mam dość... Od wczoraj o tym intensywnie myślę i coś muszę z tym zrobić... Krwi mi to napsuje, bo ja ani mściwa, ani zawzięta... No tylko, jak nic z tym nie zrobię, dalej się będę bujać... :ico_zly:
no i super zrobiłaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak nie będziesz odpisywać to w końcu do niej dotrze,że nie chcesz jej znać :ico_sorki: :ico_sorki: ja na twoim miejscu już dawno bym tak zrobiła :-D
bigottka, widzisz i sama zwiałaś..
faktycznie uciekła :ico_nienie: :ico_nienie: i to bez żadnego uprzedzenia :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
zaczarowana

14 cze 2009, 13:35

aniawlkp86, trzeba ją ukarać :ico_nienie:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

14 cze 2009, 13:37

A gdzie wszystkie się podziały...? :ico_nienie:
ja jestem
ale na chwilkę muszę zniknąć bo A wrócił z Hanią ze spacerku i muszę ją uśpić :ico_sorki: bo jak mówię że ma być o 13 żebym ją normalnie spać położyła i sama by usnęła,to teraz już marudzi i muszę ją uśpić :ico_zly: :ico_zly:
niedługo będę spowrotem
kilka minut powinno to potrwać :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-06-14, 13:39 ]
trzeba ją ukarać :ico_nienie:
jak tylko przylezie to dostanie :wpale:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

14 cze 2009, 13:39

I tak się obawiam, że to się na niewiele zda, bo ona i tak dalej eski cedzić będzie, no ale przynajmniej ja się od tego uwolnię... :ico_sorki: A numeru telefonu, który mam ponad 10 lat przez jedną kwokę nie zmienię... :ico_puknij:
Usypiaj małą i wracaj :-D

Awatar użytkownika
zaczarowana

14 cze 2009, 13:41

ja też na chwilę zmykam. Bo do tej pory w piżamie siedzę....

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

14 cze 2009, 13:52

czesc :-D
Ja dalej sie turlam :ico_oczko:
Widze ze dzis wszystkie korzystacie ze słonca i pustki :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

14 cze 2009, 13:55

już jestem
niunia śpi,A też się położył,bo dzisiaj nocki zaczyna :ico_sorki: :ico_sorki:
za kilka minut będzie obiadek :ico_obiadek:
a jak Hania wstanie to idziemy na grilla :-D

Karolina2411 na pewno w końcu ona da sobie spokój,zobaczysz :ico_sorki: a numeru to faktycznie nie ma sensu zmieniać :-)

uleczka170 tylko wróć tu jeszcze :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”