Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 cze 2011, 17:35

brałaś w tym udział?
nie broń Boże teraz w ciąży. To takie spotkanie ze znajomymi w moim przypadku, siedzenie na krzesełku i jedzenie :-D ale jak w ciąży nie byłam grałam co tydzień lub 2 razy w tygodniu.
Byłam na teście glukozowym, już sprawdziłam wyniki i są ok
to najważniejsze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

06 cze 2011, 20:06

Ja teraz jakoś nie mam chęci na siedzenie przy komp.Pogoda piękna wiec cały dzień na polu. Z moją małą podopieczna jestem do 18 wiec czas mi leci bardzo szybciutko.

Lilcia moja córcia się rozbrykała na dobre dziś już 15 min dłużej zdrzemnąć się nie dało bo tak szalała.Ale uwielbiam te szaleństwa choć zdaje sobie sprawę ze do czasu są takie słodkie i przyjemne.

Awatar użytkownika
inia1985

06 cze 2011, 20:10

nie broń Boże teraz w ciąży
:ico_oczko: też jakoś nie mogłam sobie tego wyobrazić :-D
Lilcia moja córcia się rozbrykała na dobre dziś już 15 min dłużej zdrzemnąć się nie dało bo tak szalała
szybciutko poszło, niedawno o pierwszych ruchach pisałaś :-)

Mąż pojechał swoją siostrę odwieźć, szkoda tylko, że moje dziecko nie chce zasnąć grzecznie... a taka niby zmęczona była :ico_noniewiem:

szkieletorek

06 cze 2011, 20:18

Lilcia moja córcia się rozbrykała na dobre dziś już 15 min dłużej zdrzemnąć się nie dało bo tak szalała
szybciutko poszło, niedawno o pierwszych ruchach pisałaś :-)
Wiem , niedawno top pisałam że nic nie czułam a teraz z dnia na dzien jest coraz mocniej i czesciej .

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 cze 2011, 08:13

WItam z rana z :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

Od razu stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 23 tydzień.

U nas pochmurnie i zapowiadaja deszcze, dzis tylko mame z pracy musze odebrać bo cos problemy z nogami ma i nie chcę by po autobusach się szwędała.
Wiem , niedawno top pisałam że nic nie czułam a teraz z dnia na dzien jest coraz mocniej i czesciej .
gratuluje ruchów dziecka, a ja od 2 dni mam totalną ciszę czasem coś zakłuje mnie w brzuszku ale zero ruchów :ico_zly:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 08:29

Dzien doberek, stawiam Latte Macchiato :-)

ale mialam koszmarna noc, nie moge spac, budze sie co godzine
Nos zatkany, nie moge oddychac, chyba przejde sie do lekarza,
bo mam juz dosc tej meczarni.

Dzis wizyta na 15.45 juz nie moge sie doczekac
mam nadzieje, ze uda sie poznac plec malenstwa :-)

Za oknem pochmurno i deszczowo, wczoraj lalo,byla burza, ale
jak parno bylo, normalnie brak powietrza

Lece zjesc sniadanko, bo az mnie skreca z glodu

[ Dodano: 07-06-2011, 08:30 ]
Co do ruchow, to malenswto sie rozszalalo, kopie non stop, az brzuch podskakuje.
Po pecherzu tez niezle daje :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 08:56

hej dziewczyny

ja już siły nie mam, wczoraj wieczorem rozbolał mnie kolejny ząb
ale na szczęscie mam dziś wizyte umówioną na 14.00 bo bedzie mi robić plombe w tym poprzednim zębie :ico_olaboga: od razu zrobi mi ten kolejny :ico_sorki:
ale tym razem nie obejdzie sie bez antybiotyku, zrobił mi sie stan zapalny i na bank jest infekcja bo czuje dreszcze i bąble głęboko w korzeniu :ico_olaboga: aż dziąsło całe drętwe :/

ja już nie wiem co sie ze mną dzieje :ico_olaboga: żeby takie problemy z zębami mieć mimo regularnego leczenia zębów to sie w głowie nie mieści :ico_olaboga: a dentysta sie mnie pyta czy robiłam juz test glukozowy :ico_szoking: podobno przy cukrzycy ciążowej zęby dają sie baaaardzo we znaki :ico_szoking: aż sie boje :ico_chory:

a mój gin już trzy tygodnie sie coś ze mną spotkac nie umie :ico_noniewiem: miałam robić test dwa tygodnie temu :ico_zly:

swoją drogą nie mam z kim Majki zostawić, bo Natalia musi być w szkole bo mam poprawe czegoś tam :ico_olaboga: pisałam do koleżanki moze pójdzie ze mną i poczeka na korytarzu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 09:13

Hej!

Ja na 10.40 do ginki się zbieram. Jadę autobusem, bo u nas całe centrum rozkopane :ico_olaboga: rewitalizacja to się nazywa :ico_zly: już myślałam,że chłodek będzie, a tu słonko wychodzi, no może jakoś się autobusem dowlokę :ico_noniewiem:

inia super,że przeszłaś tą glukozę :-D

izuś_85, :ico_olaboga: masakra co się z tymi Twoimi kiełkami podziało! Niby w ciąży właśnie te zęby kiepskie są, ale Twoje to się ewidentnie zmówiły :ico_olaboga:
mam nadzieje, ze uda sie poznac plec malenstwa
trzymam kciuki :-)

Zmykam!

Awatar użytkownika
inia1985

07 cze 2011, 09:24

a ja od 2 dni mam totalną ciszę czasem coś zakłuje mnie w brzuszku ale zero ruchów :ico_zly:
ojej, weź szturchnij córcię :ico_oczko:
Od razu stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 23 tydzień.
:ico_brawa_01:

Pati85, trzymam kciuki za wizytę i zdrówka życzę :ico_sorki:

izuś_85, jejku, ale Ty masz z tymi zębami :ico_olaboga: Oby to jednak nie była cukrzyca :ico_sorki:

Ja dziś się wyspałam jak nigdy, choć Wiki 2 razy z wielkim płaczem się w nocy obudziła, ale mąż do niej wstawał :ico_sorki: Trochę mi dziecko marudzi :ico_noniewiem: nic nie daje mi zrobić, chodzi za mną jak cień i odciąga od wszystkiego :ico_olaboga: Idę z nią na podwórko, może jak trochę się wybiega, to jej ten marudzący nastrój przejdzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 09:24

dzwoniłam do dentysty, powiedział ze te zęby moje są bardzo podejrzane :ico_olaboga:
musze iść z Majką, pielęgniarka ją zabawi jakby koleżanka nie zdążyła :ico_olaboga:

a teraz sie ubieram i zmykam do opieki bo musze odebrać decyzje paaaaa

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”