Awatar użytkownika
ania29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

16 mar 2007, 12:52

witam
Buziaki dla Jasia z okazji 5 miesiąca i 1 ząbka.
Elu zaimponowałaś mi ja nie mogę się zmobilizowac, codiennie sobie obiecuje że go położe do łóżeczka ale jak zasnie to mi go jest szkoda przenosic tak smacznie spi.
Ale kiedyś ten dzien musi nastąpić , tylko nie wiem kiedy?
A mówiłam że moje nie będzie noszone, nie będzie spało ze mną i wogóle , a jest odwrotnie.
Gosi słonko głowa do góry bedzie dobrze bo innrgo wyjścia nie ma. :-) :-)
Kocica jak tam Hubercik ??

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 mar 2007, 13:02

Hehehehe, Aniu ja tez miałam takie postanowienia jak Ty. Tylko ja z reguły jestem konsekwentna i staram się ich przestrzegać. Prawie wszystkie się sprawdziły :ico_haha_01:

Kasiu, a ja wiem gdzie jest Lewobrzeże, ja wiem :578: . Za jakiś czas jedziemy z Hubciem do Szczecina (jak juz bedzie całkiem zdrowy) i będziemy spali w hotelu Etap na ul. Cukrowej. Blisko tam do Ciebie czy nie bardzo? Bo kombinuję, że może bysmy się na spacerku spotkały :-D

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 mar 2007, 13:05

JOLUNIU dziękuję za wstawienie się za mną :588: Nie przejmuj się wieczorkami, teraz nie to jest najważniejsze. Hubcio wyzdrowieje i będzie :589: Super, że jest taki dzielny i z tego się ciesz.

SOSNA test zrobię w wolnej chwilce choć nie wiem czy taka dziś będzie.

Byłyście na TESTOSTERONIE????? Ja byłam w sobotę i 2h szczałam pod siebie :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-03-16 ]
JOLU to będziesz po mojej stronie ale na drugim końcu :-D To jest hotel gdzie karty kredytowe zastąpiły ludzi??? Dobrze mi świta we łbie? No nic, mam nadzieję że i tak się spotkamy. Długo będziecie?

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 mar 2007, 13:21

Biedny Hubcio :ico_noniewiem: Się facecik nacierpi. Dla malucha Joli :ico_buziaczki_big:
A ja właśnie zajrzałam do mojego śpiącego dzieciątka, przebudziło się i matki wystraszyło :ico_szoking: Kurcze, chyba do fryzjera się wybiorę albo co. Żeby się mnie dziecko zlękło??? W każdym bądź razie znowu zasnęło i ciągle ze spacerku nici.

kasiulka, to "Testosteron" polecasz??

Awatar użytkownika
mk22
maniakogadacz
maniakogadacz

16 mar 2007, 13:26

JA może w weeknd się na testosteron wybiorę, zadałąm już to pytanie wcześneija le nikt nie odpowiedziłą...Ogląda ktoś prison brake???

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 mar 2007, 13:30

MK, ja nawet nie wiem co to jest i na którym kanale leci. Ogólnie mało ogladam TV, bo mój mąż ciągle okupuje telewizor i jestem skazana na mecze :500:

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 mar 2007, 13:33

Ja tez prawie nie oglądam TV, więc też nie wiem co to jest. Swój wolny czas przed kompem spędzam. Dzisiaj chyba z tym czasem będzie kiepsko, bo Hubcio marudny zaczyna być :ico_noniewiem:

Na Testosteron też z chęcią bym poszła, tylko narazie nie możemy chorego Hubcia zostawić z rodzicami. Jak wyzdrowieje, to może pójdziemy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

16 mar 2007, 13:41

ja jeszcze nie ogldałam, a prison break te dla mnie w TV nie osiągalne. Chloe masz to samo co moja mama, mecz za meczem goooola
Kasiula, żeby to było takie proste, to ja bym go nawet z tej pracy zwolniła :-D

Kiedyś groźny gryzzli spotkał Chuca Norrisa. Od tej pory jest znany jako Kubus_Puchatek

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 mar 2007, 13:52

Dobre z tym Kubusiem Puchatkiem.
Kurcze, moje dziecię ciągle śpi. Jak przyjdą goście, to pewnie będzie rozrabiał :ico_nienie:
jola, na Polnej było naprawdę super!

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 mar 2007, 14:04

Chloe, to się cieszę, że miałaś super opiekę :ico_brawa: . Ja akurat tego samego nie moge powiedzieć. Tylko, że ja na położnictwie nie leżałam tylko na ginekologii i patologii ciąży. Dużo zależy na jakich ludzi akurat się trafi. Jak leżałam tam, to przywieźli do nas do sali dziewczynę która już rodziła. Nikt, dosłownie nikt się nią nie interesował. Dziewczyna wyła z bólu, nie miała sił żeby walczyć o swoje, a wszyscy mieli ją głeboko w nonono. Poszłam do położnych żeby coś zrobiły, a one na to, że mają zajętą porodówkę i dziewczyna od tego naprawdę nie umrze :ico_szoking: . Nawet nie przyszły jej zobaczyć. W Pile byłoby to nie do pomyslenia :ico_szoking: Co do lekarzy.......dla mnie lekarze tam są fatalni. Co z tego, że mają całą litanię przed nazwiskiem jeżeli zupełnie nie mają powołania. Wolę zwykłego dr, który podchodzi do mnie po ludzku i wszystko mi spokojnie i bez nerwów wytłumaczy. :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”