Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

01 gru 2007, 12:44

mama-emilki pisze:chory chłop jest gorszy niż chore dziecko
oj przerabiałam to niedawno :-D
Michałek dziękuje za życzenia :-)
Wczoraj też miałam problem,żeby dostać się na TT :ico_zly:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 gru 2007, 15:12

Witajcie!!! Pawełek juz lepiej goraczki nie ma wogole biegunka tez juz znikoma pani doktor powiedziala ze uszko tez juz duzo lepiej ale wczoraj cos go bardzo bolalo tak starsznie plakal az w koncu dalam mu paracetaol i jak inne dziecko bawil sie rozrabial byl taki jak zawsze. Co gorsza wcale nie chce jesc juz nie wiem co mu dawac bo on kompletnie nic juz sie martwie . We wtorek znowu idziemy na kontrol. Gabrysiu ja kiedys dawalam Pawełkowi dzem ale on nie chcial go jesc

[ Dodano: 2007-12-01, 14:13 ]
Ja z Pawelkiem teraz nie chodze na spacerki przez te uszko.

MOCSERDECZNYCH ZYCZEN DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2007, 15:21

Maja tez byla na spacerku z tata a ja sprzatalam i gotowalam obiad... takze jestesmy juz po obiadku a w domu porzadeczek...

Ewelinko, fajnie ze Pawelek juz prawie zdrowy a brakiem apetytu nie przejmuj sie to napewno chwilowe...

Gabrysiu, wspolczuje chorego męża :ico_haha_01: wiem co to znaczy... moj Piotrek nawet jak ma katar to jest umierający :ico_puknij:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2007, 19:55

Gabrysiu, to babcia i mąż spisali sie na medal :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja tez powoli musze zacząc myslec nad prezentami...

I niedlugo SWIETA
:-)

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 gru 2007, 21:12

Ja za prezentami bede biegala juz w przyszlym tygodniu. Nie chce tego zostawiac na ostatnia chwile

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2007, 09:56

TT wczoraj wyprowadzil mnie z rownowagi, albo nie moglam wejsc w ogole albo czekalam wieki az strona sie otworzy :ico_zly: a juz obiecywali,ze bedzie tak dobrze :ico_zly:

Gabrysiu, ja kiedys tez kupowalam w 5-10-15 ale od jakiegos czasu do naszego sklepu(fakt ze nie jest zbyt duzy) nie przywożą nic fajnego :ico_noniewiem: Łódz duze miasto wiec i pewnie oferta jest szersza... Ja osatnio kupuje dla Mai ubranka w Reserved i tam zawsze są fajne.

Straszne tu pustki oststnio, dziewczyny chyba sie odzwyczajają od TT :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 gru 2007, 12:13

A ja kupuje ubranka dla malego tam gdzie mi sie cos spodoba. Dosc duzo ubranek kupuje w marketach ale najwiecej w hurtowni dla dzieci gdzie jest nie drogo i duzo fajnych rzeczy. Po zabawki dla malego tez tam chodze.

Maly juz duzo lepiej zaczyna potrochu jesc bo przez te dni zyl o jednym bakusiu bo nic innego nie chcial jesc. Dzisiejsza noc tez nie najgorsza tylko 2 pobodki i spalismy do 7.30.

Teraz maly ucina sobie drzemke wiec chwila spokoju. Przez ta chrobe to sie taki pieszczoch zrobil ze szok tylko by chcial zeby go nosic na rekach.

Awatar użytkownika
dorotex83
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

02 gru 2007, 12:51

witajcie

u nas nie za wesoło, bo Oliwka coś rozkłada się
i tak naprawdę to nie wiem co jej jest, wiem na pewno że idą jej ząbki bo wyszła jej dwójka na dole ale miała gorączkę prawie 38 st i jak płacze to ma taki zmieniony głos ale katarku i kaszlu nie ma, poobserwuje jąjeszcze dzisiaj i jutro i najwyżej we wtorek pójdę do lekarza z nia

a w pracy słuchajcie miałam taki koszmarny tydzień że szok
kontrola za kontrolą - najpierw z urzędu skarbowego a pozniej rewizja dostawy która przyjmowałam na skład celny - koszmar, gdyby nie pomoc głównej księgowej i kierownika magazynu to zginęłabym jak ancka w trepach
ale przeżyłam więc teraz chyba może być tylko lepiej

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2007, 13:29

Dorotko, moze ta gorączka to z powodu ząbkow, oby... ciezki tydzien w pracy juz za Tobą, a najwazniejsze ze sobie poradzilas :ico_brawa_01:

Gabrysiu, w Reserved są ubranka dla starszych dzieci ale tez na takie malutkie jak nasze... polecam napewno cos wybierzesz dla Emi :-)

A ja sie poklócilam z Piotrkiem... jest takim leniem,ze wiekszego nie widzialam... o wszystko musze go prosic miolon razy a i tak nie zrobi :ico_zly: co za tępy czlowiek :ico_zly: Moglby sobie wyjechac na kilka dni wtedy troche bym od niego odpoczela...

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

02 gru 2007, 13:42

Witam

Składam zaległe życzonka wszystkim bez wyjątków :-D
Życzę wam słonecznej niedzieli :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”