Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

26 mar 2009, 17:36

Beata_Tychy, ja dam 200 reszte to nawet nie dostane do reki bo mi mamuska powiedziala ze nie da bo bede kombinowac i kupie cos taniego a raz w zyciu moge dziecku cos od niej super dac :-D

co do chicco to znam 3 dziewczyny majace spacerówki tej firmy i sobie bardzo chwala a opinii o wozku nie slyszalam jeszcze ale na zakup mam jeszcze czas jest to nowy model inne niech kupia i napisza na necie opinie i wtedy zobaczymy

olala, wlasnie to mi sie podoba najbardziej w nim ze raczke mozna przekladac no i szelki sa super ogolnie wizualnie jak dla mnie na 5 bede czekac na opinie innych

Beata_Tychy, zreszta wiesz za gondole nie place nic bede miala uzywke wiec moge pozwolic sobie na lepsza spacerowke

izuś_85, rzeczywiscie z tym ginem masz racje bo nie zawsze kasa jest a bynajmniej masz stala opieke i zdjecia dzidziusia widzisz ja tez chodze z nfz dlatego moge zafundowac sobie te 4d

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

26 mar 2009, 17:49

zreszta wiesz za gondole nie place nic bede miala uzywke
aaa to jest roznica no to ok w takim razie myslalam ze chcesz wszystko osobno kupic i sie wystraszyłam troszke ;)
co do chicco to znam 3 dziewczyny
racja dlatego mowie ze slyszalam tylko, wiesz zeby sie dopytac, nie odradzam bo tak jak tam nabazgralam jak sie nie dba o kolka to i w wozku za 4tys beda skrzypic :)

ok zbieram sie na SR, jak wroce opowiem co ciekawego było :)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2009, 17:49

uff dobrze ze ja juz wózek mam, a parasolke da mi bratowa choć ja mam spacerówke w komplecie z wózkiem, łóżeczko też dostane do bratowej

z ważniejszych zakupów czeka mnie kupno dwóch komód Malm 3 szuflady w okleinie brzozowej http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30053921
no chyba ze bedzie dziewczynka to jedna bedzie może ta różowa
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categ ... ies/07468/

fotelik samochodowy http://www.allegro.pl/item589538413_fot ... j_a_1.html

pościel do łózeczka http://www.allegro.pl/item581337872_8_c ... legro.html

chrzestnego namówię na taką matę http://www.allegro.pl/item587570201_mat ... urier.html

no i musze kupić wanienkę, materac do łózeczka no i pewnie pare innych rzeczy

[ Dodano: 2009-03-26, 16:55 ]
idę gotować spaghetti :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za godzinke Przemcio przyjedzie wreszcie bede miała sie do kogo przytulić :-D :-D

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

26 mar 2009, 18:02

Beata_Tychy, nie no co ty az tak mi na glowe nie padlo zeby tyle kasy wydawac :ico_haha_01:

izuś_85, musze jechac do ikei poogladac ta komode bo moze tez sie skusze :-)
fotelik fajny ma opcje bujaczka a podobno czesto sie to przydaje w zyciu codziennym
posciel ta niebieska z osiolkiem slonikiem i ta ze spiacym misiem i osami rewelacyjna :-D
a cena jeszcze lepsza ciekawa jestem jaka jakosc jak kupisz napisz :-)
i koniecznie namow chrzestna na ten kojec ah idealny do twojego mieszkanka :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2009, 18:09

izuś_85, musze jechac do ikei poogladac ta komode bo moze tez sie skusze :-)
fotelik fajny ma opcje bujaczka a podobno czesto sie to przydaje w zyciu codziennym
posciel ta niebieska z osiolkiem slonikiem i ta ze spiacym misiem i osami rewelacyjna :-D
a cena jeszcze lepsza ciekawa jestem jaka jakosc jak kupisz napisz :-)
i koniecznie namow chrzestna na ten kojec ah idealny do twojego mieszkanka :-D
hehe jak ja tą komode zobaczyłam to mi oczy wyszły taka fajna
fotelik też mi sie bardzo podoba, posciel i mate też już wybrałam, albo krówka dla chłopca albo rózowy miś :ico_oczko:

czekam tylko na to zeby znać płeć dzidzi i wtedy zaczynamy szał zakupowy, Przemek chce zebyśmy zaczeli już powoli coś kupować i wychodzić na prostą :ico_oczko:
wreszcie będzie normalna kaska w domku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 mar 2009, 18:41

Ja też chcialam taka posciel, ale zobaczylam ze wiele firm jako standard kołederki uznaje rozmiar 135/100 no i na pewno na dluzej starczy :) Zastanów się czy to dla Ciebie ważne.

już czuję się lepiej, zjadlam masę cukierkow owocowych co o dziwo po wymiotowaniu poparwilo smak, i nie powodowało mdłości. Zjadlam obiadek ziemniaczki, z jajkiem i brokułami, niestety nie mialam siły by zrobic coś innego, ALE nie zwrócilam póki co.

Dzowniłam do lekarzy- dwóch. Żaden nie odbierał - moze akurat odbierali porody :|
zadzowniłam do przychodni i porozmawiałam sobie z pielęgniarką środowiskową i powiedziała, ze to może byc normalne, bo dziecko teraz rośnie i mogą sie zdarzyc takie zaeroty, bo Synus uciska albo na naerwy, albo na żyły. Więc mnie troche uspokoiła...

Juz dzwoniłam do laboratoriów i pytałam czy robią badania na listeriozę, tylko jedno robiło ale na wynik czeka sie 14 dni!! ROBOCZYCH chyba bym umarła przez ten czas.
Za tydzien mam wizyte z usg połówkowym i powiem o moich urojeniach dotyczących listeriozy i jak stwierdzi, ze faktycznie potzrebne badania to pewnie skieruje dos zpitala na badania i pewnie będzie wynik szybciej.

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

26 mar 2009, 18:59

olala, rzeczywiście opinie nie za dobre :ico_noniewiem: ah a tak mi sie spodobal no ale coz jeszcze na szczescie mam cza by cos wybrac tylko co :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

26 mar 2009, 20:07

betina, przepraszam ze ci tak namieszalam.

poczytaj sobie opinie o roznych wozkach na tamtym forum. Mi rok temu to pomoglo wybrać Peg Perego Pliko a teraz Jedo FYN.

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

26 mar 2009, 20:26

olala, to ja tobie dziękuje ze mi podalas ta stronke bo bym chyba ze zlosci wozek polamala gdyby tyle kasy poszlo w bloto

[ Dodano: 2009-03-26, 19:29 ]
malutkaniunia88 cos mi suwaczek nie działa :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”