Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

21 maja 2009, 18:13

magduś81, spoko. Ja właśnie skończyłam jak na dzisiaj skrobać ściany w małym pokoju bo remoncik chcę zrobić ale to dopiero początek góry lodowej niestety ( no ale cóż. :ico_placzek:
Magda33, hallo i jak tam u lekarza kobietko?
Teraz muszę trochę odpocząć bo chyba przesadziłam troszeczkę ze skrobaniem :-P

Awatar użytkownika
madzulla
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

21 maja 2009, 19:12

hej laseczki jestem po wizycie tak strasznie sie balam z dzidzia wszystko ok ale musze isc do szpitala pod kroplowki rozkorczajace bo ten brzuszek mnie pobolewa i stawia sie i twrdnieje wiec wole pojsc i polezec kilka dni niz w domu sie zamartwiac czy napewno nic sie nie dzieje zlego a i przy okazji maja mi jutro porobic jeszcze jakies dodatkowe badania wiec nie bede musiala za niczym latac bo wszystko bedzie na miejscu moj gin ma jutro dyzur w szpitalu to bedzie mi razniej buziaczki dla brzuszkow odezwie sie jak wroce

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2009, 19:22

madzulla, wszystko napewno bedzie ok
a teraz takie pytanie, trafilam przypadkiem na strone http://www.porodlotosowy.pl co sądzicie na ten temat? bo mnie z jednej strony to przekonuje (np to o korzysciach fizycznych dla dziecka, ale juz podkreslanie o traumie poporodowej to takie xxxxxxxxxxxx no wyssane z palca)
a moze cos w tym jest? jakie jest wasze zdanie??

Awatar użytkownika
bigottka

21 maja 2009, 19:29

isiawarszawa, szczerze mówiąc jakiś dziwny ten poród nie odcięcie pępowiny to może być niehigieniczne dziecko z długa pępowiną przy brzuszku tak długo do 10 dni. Ja nie chciałbym czegoś takiego. Każde dziecko musi przejść wg mnie przez to że zostaje oddzielone od matczynej pępowiny żeby żyć samemu. A ty?
madzulla, odpoczywaj w tym szpitalu a jak będziesz w domku to od razu daj znać.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2009, 19:37

no własnie, takie dziwne nie odciecie pepowiny, ale z drugiej strony skoro ta krew pepowinowa taka cenna to czemu pozbawiac jej dziecka?
no ale tak tylko zapytałam, ja nie zdecyduje sie na taki porod...

Awatar użytkownika
bigottka

21 maja 2009, 19:39

ja też nie bo jakoś to mi się nie podobało. A z drugiej strony to widocznie to jakaś jest w tym prawda widocznie :-P
A co jest ze strona baby-gaga bo nie ma jednego suwaczka?

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2009, 19:50

madzulla, idz do szpitala kochana!! Lepiej poleżeć przez pare dni niz siedzieć w domku i się denerwować!! Tylko jak wróćisz to koniecznie daj znać jak się czujesz :-)
isiawarszawa, dziwny ten poród, mi się zupełnie to wydaje dziwne. Ja bym się nie zdecydowała!!
Ale jestem dzisiaj zmęczona :ico_sorki: zaraz pewnie padne spać, leże sobie grzecznie w łóżeczku wykąpana i czuje że jestem zmęczona :ico_sorki:

Awatar użytkownika
madzulla
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

21 maja 2009, 20:30

kobitki kochane napewno dam wam znac co i jak ale sobie poleniuchuje bo w domu to ja bym chyba tak nie ulezala bo wiecie jak to jest a tak to przymusowo lezenie tylko szkoda ze ten szpital to nie jakas plaza z przystojniakami hihhii zartuje oczywiscie :-) :ico_haha_01: :ico_haha_01:

asika82
4000 - letni staruszek

21 maja 2009, 20:37

madzulla spokojnego pobytu w szpitalu,nie bedzie tak zle, zobaczysz.

isia kkrew pep;owinową mozesz zachować w banku krwi. Płaci si e ok 1500zł plus 400zł na rok.
a ten poród mi nie bardzo się podoba.

[ Dodano: 2009-05-21, 20:38 ]
bigotka ja tez od rana nie mam suwaczka.

Awatar użytkownika
bigottka

21 maja 2009, 21:09

asika82, no włąśnie chciałam wejść na stronę baby-gaga i nie udało mi się widocznie jakiś problem mają może to minie :-P
madzulla, tak to każda chciałaby poleżeć na plaży w groni super facetów i jeszcze żeby usługiwali nam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Oczywiście nie mogłam sobie darować i musiałam jeszcze trochę poskrobać ścianki a teraz to już padam na cycki ze zmęczenia. Ale u mnie grzmi i błyska się :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: lubię burze :ico_brawa_01:
Dobra kobietki a ide wziąźć prysznic i chyba do wyrka skoczę i przed snem łyknę sobie szklaneczkę piwka bo nam straszną ochotę :ico_szoking:
Miłej nocki babeczki pogładzicie brzusie ode mnie.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”