No mi się to nie podoba. Bo nie mogę go z oka spuścić. Wczoraj właśnie się wywróciłjuż wstaje
no niestety kazdego baka to czeka, nie raz będziemy siniaki na czole całować.właśnie się wywrócił
ja w wanience, ale wstawionej do wanny, bo mi wody szkoda nalewać tyle, żeby wannę zapełnić ,a Kinga strasznie chlapie wkoło i dlatego wanienka na stelażu już odpada, bo potem trzeba podłogę wycieraćKąpiecie maluchy w wanienkach czy już w wannie? My jeszcze w wanience ale już trwa kąpiel ze 20 min bo najpierw zabawa na siedziąco a potem mycie.
ja dla Kingi to się zupełnie nie przejmuję, albo kupię jakiś drobiazg albo i nic nie kupię-zobaczę jeszcze co będzie potrzebne, ona i tak nic jeszcze nie będzie kapczyć i tak najlepsze do zabawy będą opakowania i wstążki od prezentówMyślałam o prezentach pod choinkę dla Antolinka. Chyba coś do kąpieli. A Wy juz macie jakies pomysły?
pewnie się bała tego, co tam się działo w jej łóżku fajnie jak dzieci maja zwierzątko od urodzenia, my niestety nie mamy żadnego, ale widzę jaką frajdę Ewie sprawia patrzenie za zwierzaki i głaskanie ich, karmienie u moich rodziców. Kiedyś pewnie kupimy sobie psa, ale póki co i tak mamy co robić i na co wydawać pieniądze. A taki zwierzak to przecież dodatkowego czasu i pieniędzy wymaga-narazie odpuszczamy sobie zwierza.Na szczęscie okazała sie inteligentna i na czas seksu wychodziła z łóżka i chowała się pod stołem
Wtedy już nie pracował Tzn pracował ale nie w Pogotowiu i wolałabym do jego pracy na dyżur nie wpadać bo pracował u PiechotyJoanna dobre Nigdy bym nie pomyślała nawet, że Wy.... Myślałam, że prędzej wpadłaś jako pacjentka do niego na dyżur
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość