Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 sie 2008, 14:08

hej :-)

milutka204, noo, całkiem, całkiem, oprócz koloru mebli w kuchni, bo uważam, jak osita, że w ogóle do siebie nia pasują.. ale to chyba nie duży problem, bo można kupić okleinę i obkleić pod kolor ścian, ale dla Ciebie może być to powód do zbijania ceny :-)

osita, ja, ja poproszę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: tego słonka wraz z temperaturą :-D u mnie się przejaśniło troszkę, ale mam 17 stopni :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 14:15

A mnie się kuchnia bardzo podoba :) ale zobaczymy no każdy ma inny gust a z czasem możemy wszystko zmienić aby wkońcu kupić i się wyprowadzić w ciągu tego tygodnia!

A ją cały czas myślę o maleństwie mało ludzie mówią że widać a ją go wcale prawie nie czuje to przez te nerwy w nocy straszne boleści jajnika prawego a teraz ucisk na pęcherz latam co 15 minut do wc eh miejmy nadzieję że moja dzidzia jest całą i zdrowa

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 sie 2008, 14:20

milutka204, naprawdę moim zdaniem za dużo się martwisz... ja jak się dowiedziałam o ciąży to juz wyglądałam jak w 3 miesiącu (nadwaga), więc to naprawdę nie ma znaczenia, jaki jest brzuszek... doczekasz się, zobaczysz :-D

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

13 sie 2008, 14:21

a mnie w tym mieszkanku zbila cena... prawie 5tys za metr :ico_szoking: :ico_olaboga: ceny jak tutaj, ludzie :ico_szoking: i z mebli... jest tylko kuchnia i szafa wnekowa w przedpokoju... to, czego zabrac sie nie da po prostu. a pisza, ze umeblowane... :ico_noniewiem:
nie wiem, ale wydaje mi sie, ze za mieszkanie 13stoletnie to troche drogo :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 sie 2008, 14:21

milutka204, jejku, cena bardzo wysoka jak na takie mieszkanie. To w centrum? Z garazem? Wiesz a moze poszukaj takiego w stanie praktycznie surowym czyli bez plytek i podlogi. Wtedy zawsze mozesz polozyc je sama i dobrac do stylu mieszkania jaki sobie wymarzylas. Ludzie zycza sobie za jakies koszmarne kafelki, podlogi i umalowane sciany kosmiczne ceny tylko dlatego, ze sami je kiedys wybierali i maja do nich sentyment co przeciez nie oznacza, ze wszystkim musi sie podobac. Jezeli masz mozliwosc zaplacenia kwoty od reki to moze zainteresuj sie sprzedazami w ramach aukcji mieszkan (np. z licyctacji komorniczych). W kazdym razie zycze powodzenia, sama przeszlam droge przez meke z mieszkaniami w Polsce.
dzis ide sobie zrobić paznokcie
czyli to co tygryski lubia najbardziej, mrrrrrrrr :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 sie 2008, 14:33

a mnie w tym mieszkanku zbila cena... prawie 5tys za metr :ico_szoking: :ico_olaboga:
noo, w Polsce ceny mieszkań bardzo idą do góry... mnie to cieszy, bo zabieramy się z Chłopem za sprzedaż naszych dwóch mieszkań :-D, policzyliśmy, że jakby się udało wszystko pozałatwiać, to odliczając różne bajery i wydatki to będziemy mieli na 40% wkładu na dom tutaj, w Szkocji :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 14:36

osita, Sandrusia, to jest najtansze mieszkanie za ten metraz co znalezlismy:( bo wczoraj za 220 tys 42 m kw bysmy kupili;/ wolimy dolozyc troszke i miec wieksze!! normalnie metraz ten chodzi 300 tys..... a u mnie na osiedlu 220 tys ale no coz jest nie umeblowane i wszystko od nowa trzeba... a ja chce sie wyprowadzic jak najszybciej teraz pieniadz na serio nie ma znaczenia.... chociaz fakt to duzo pieniedzy....ale to polska! :ico_placzek:

a ja na paznokcie ide w pooniedzialek:d juz sie nie moge doczekac:D

[ Dodano: 2008-08-13, 14:37 ]
ananke, niestety masz racje:( od wrzesnia mieskzania ida w gore za metr najmniej bedzie 5.5 tys;/ dlatego chcemy sie wyrobic przed wrzesniem

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 sie 2008, 14:47

milutka204, wiesz a moze jesli juz tak bardzo chcesz sie wyprowadzic to wynajmijcie z mezem cos na miesiac (teraz wakacje wiec moze da rade) i przez ten czas szukajcie. No chyba, ze jestes strasznie zdesperowana to nie sluchaj nikogo i bierz pierwsze z brzegu mieszkanko - moze Ci to dobrze na psychike podziala i sie uspokoisz. Zreszta ja to mieszkanie, w ktorym jestem obecnie z mezem zlatwialam w ciagu 24 godz bo zrobilam awanture w pracy (jeszcze przed slubem i wtedy mieszkalismy osobno) i zwolnilam sie w trybie natychmiastowym tyle, ze wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze w takim samym trybie musze wyniesc sie z firmowego mieszkania, hihi. Przyznam, ze nawet nie widzialam mieszkania przed wprowadzka - zalatwialismy zupelnie w ciemno i powiem, ze do tej pory jestem z niego zadowolona.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 14:50

n tak zrobie zalezy mi i juz jestem w desperacji wiadomo to jest duzo pieniedzy ale naszczescie sie nie zapozyczamy bo stan dzisiejszy naszej sumy to 1.291.350 zł:) wiec jeszcze z tego budujemy dom ale przez te 2 lata musimy gdzies mieszkac

ale mnie wypryszczylo ...wy tez macie problem z cera? ja nigdynie mialam a teraz sie pojawiaja wypryski ... i do kibelks latam nie umiem trzymac moczu

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 sie 2008, 14:50

Sandrusia, no, to miałaś szczęście :-D z tym mieszkankiem :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”