Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2009, 20:22

Shiva, Ty moja droga masz tylko 2 miesiace do godziny 0,wiec chyba nie zdarzysz sie pomartwic :ico_szoking:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 wrz 2009, 11:05

Witajcie :-)
Shiva za 3- tydzień :-) :ico_brawa_01:
Rybka za 3 trymestr :ico_brawa_01: śliczny jest ten pokoik! :-D
dorotaczekolada wspaniale, cieszę się bardzo :ico_brawa_01: :-D

Ja już w domku, w sumie chciałam jeszcze zostać u rodziców ale Mąż powiedział że zabiera mnie do domu i koniec :ico_oczko: no i jestem.

Dziś mam trochę sprzątania bo przez 2 tyg nic nie ruszyliśmy :ico_wstydzioch:
Ubranka dla maluszka leżą na razie w szafie w reklamówkach (żeby się nie zakurzyły), bo nie mam jeszcze szafki :ico_noniewiem: i nie mogę znaleźć :ico_zly:

Co do liczenia ruchów to nie robię tego. Mój Synek też raz ma dzień aktywny inny mniej a tylko bym się stresowała.

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2009, 11:10

iw_rybka, 2 miesiące i 7 dni ;-) a tak poważnie to trochę mnie to przeraża, bo ja jeszcze nic nie mam dla dzidzi zrobione. W połowie października zamontujemy sobie w sypialni wymarzoną szafę (taką na całą ścianę) aby się wszystko pomieściło i dopiero wtedy zaczniemy zakupy i przywieziemy ciuszki i wózek od brata. Cały czas tłumaczę Justynce żeby nie kombinowała z tym wcześniejszym wyjściem :ico_nienie: bo rodzice nie gotowi :ico_wstydzioch:

Dziś rano po śniadaniu jak zwykle chciałam sobie jeszcze pospać a tu kolejny dzień z rzędu Justynka dostała takiej czkawki, że aż się z niej śmiałam, "a widzisz obżartuszku, trzeba było się tak nie spieszyć" :ico_oczko: Dopiero po kilkunastu minutach mogłam zasnąć.

Poza tym znowu jestem dwa dni sama bo mąż pojechał na konferencję. Ale powoli się przyzwyczajam do tego, że teraz coraz częściej będzie poza domem.

[ Dodano: 2009-09-29, 11:14 ]
anusiek, widać, że się mąż stęsknił i dlatego chciał żonę w domku :-D
No właśnie, z tymi meblami to tak jest... A próbowałaś na zamówienie?? sama decydujesz jak ma wyglądać Twój mebel :-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 wrz 2009, 12:37

cześć Shiva,

Mebelki jak mi się podobają to drogie że hej :ico_olaboga:
a jak tańsze to nam nie pasuje a to kolor a to wymiary. Problem w tym że mamy małe mieszkanko i muszę uważać bo jak kupię za dużą to gdzie ja wstawię łóżeczko :ico_noniewiem:

ehh jak mi się marzy wyprowadzka z tego bloku, jak w klatce no :ico_zly:
iw_rybka, 2 miesiące i 7 dni
ehh szybko zleci a zakupami się nie przejmuj. W kilka dni wszystko kupisz :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2009, 15:09

rybkami sie najbardziej ta wykladzina podoba :ico_oczko: duzo placiciliscie?
ja mam nadzieje ze nam ruszy jak sie teraz przeprowadzimy. mamy pozwolenie na remontowanie i urzadzanie mieszkania jak tylko chcemy :ico_brawa_01: trzeba bedzie na pewno lazienke odswiezyc na poczatek. no i gdyby w koncu dzidzia w brzuchu pokazala kim jest to bysmy wiedzieli jak urzadzac dziecinny pokoj :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2009, 17:07

Dziś przeżyłam chwile grozy :ico_szoking: Przed obiadem zmierzyłam poziom cukru i wynik mnie powalił 195 !! Ostatni raz jadłam 2 godziny wcześniej kanapkę, 5 śliwek i garstkę malin. Tak się zdenerwowałam, że obiadu nie tknęłam tylko odczekałam pół godziny, pijąc sporą ilość wody. Na szczęście cukier spadł i mogłam bezpiecznie zjeść. :ico_olaboga: Już wiem, że pod żadnym względem nie tknę śliwek, mimo że bardzo je lubię. Wiem, ze to nie maliny, bo je mam już wypróbowane. Na szczęście po obiedzie cukier był na zadowalającym poziomie.
Dobrze, że już zostały tylko 2 miesiące, bo ta dieta mnie wykończy. Coraz częściej śnią mi się smakołyki, których wcześniej nie dostrzegałam :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

29 wrz 2009, 17:27

iw_rybka, Zresztą lekarz prowadzący nic mi jeszcze nie mówił bym liczyła ruchy :ico_wstydzioch:
ja też nie licze i nik mi o tym nic nie mowil

dorotaczekolada, gratuluje mieszkania, ja pije syrop na zatwardzenia bo potrafilam 4-5 dni nic nie robic a pozniej sie meczyc i tak na okraglo a teraz jest ok, 2 dzien pije i jakos funkcjonuje jak czlowiek :-D

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

29 wrz 2009, 19:16

A ja dzisiaj pisałam i pisałam pracę... Jutro wybieram się do lekarza, wprawdzie wizytę mam na 8.10, ale zaczynam się niepokoić, że jakąś infekcję złapałam :ico_olaboga: W dodatku od 3 dni Bobas kopie mnie strasznie w okolice szyjki - niezbyt przyjemne uczucie - jakby chciał wyjść już sobie z brzuszka.

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2009, 20:51

anetka607, oby dolegliwości już nie wróciły :ico_sorki:

inia1985, oczywiście, w takim przypadku warto wcześniej się wybrać do gina :ico_sorki: Mam nadzieję, że to jednak nie infekcja no i że szyjka jest niezagrożona. Koniecznie daj znać po wizycie.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 wrz 2009, 21:12

anusiek, ubranka i tak bedzie trzeba wyprac w proszku dla bobasow i poprasowac w grudniu :ico_oczko:
bo rodzice nie gotowi :ico_wstydzioch:
- hi,hi,grzeczna dziewczynka to napewno poslucha :ico_sorki:
duzo placiciliscie?
- kupilismy 3,5 metra za 340 zl w Castoramie.Szeroka jest na 4 metry :ico_brawa_01:
i wynik mnie powalił 195 !!
- kurcze,Ty to masz z tymi wynikami :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
ja pije syrop na zatwardzenia
- jaki? :ico_wstydzioch:
jakby chciał wyjść już sobie z brzuszka
- to lepiej idz a dzidziusiowi nagadaj,niech sie tak nie spieszy :ico_nienie:

Dziewczyny,dzis super dzien,bo kupilam posciel dla Zuzki http://darland.com.pl/img...z_chmur_3el.jpg

i wozek za jedyne 200 zl od znajomych,ten co chcialam atlantic http://www.fothost.pl/upload/09/39/01c926e7.jpg

[ Dodano: 2009-09-29, 22:26 ]
http://www.allegro.pl/item743876522_pos ... rland.html

link szwankuje,te misie na rozowych chmurkach wzielam :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”