leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2009, 11:54

iw_rybka, ale mialas superowy brzuszek :ico_oczko:

geheimnis, ja na gardlo bralam jakies tabletki homeopatyczne, ale czy pomogly to nie wiem... bo plukalam jeszcze woda z sola :ico_oczko:
zdrowiej szybko :ico_sorki:

juz zupe skonczylam gotowac
ja tez wyszykowana :ico_oczko:

zbieram sie powoli do szkoly

do pozniej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2009, 11:55

kurcze ale mialam mine na tym ostatnim zdjeciu :ico_szoking: Widac,ze juz mialam dosc :ico_oczko:
No mina faktycznie malo optymistyczna :ico_haha_01: Ale co sie dziwić.Pod koniec ciaży to każda kobieta jest juz totalnie wykończona.

[ Dodano: 2009-08-24, 11:56 ]
geheimnis, ja na gardlo bralam jakies tabletki homeopatyczne, ale czy pomogly to nie wiem... bo plukalam jeszcze woda z sola :ico_oczko:
zdrowiej szybko :ico_sorki:
No ja popróbuje dziś tej wody z solą.Może po tym przejdzie. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 sie 2009, 11:56

w pierwszej ciazy tez mi czas jakos przystawal w miejscu,nie moglam sie doczekac a koncowka juz tragiczna.Teraz jakos nastawilam sie,ze musze urodzic w styczniu a nie wczesniej i chyba nie bede sie stresowac jak w terminie nie urodze :ico_oczko: Ale zobaczymy,moja siostra w sobote termin miala,jeszcze niedawno mowila,ze ma wakacje i sie rozkoszuje wolnym czasem,zanim corcia sie urodzi a teraz dzowni codziennie i sie zali,ze mala nie chce wylezc :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 sie 2009, 11:58

a to moj brzuso w 8 miesiacu
:-D ale fajowy zobaczyłam na fotkę i się przestraszyłam że taki duży :-) a potem doczytałam że to z Andrzejkiem w 8 m-cu :ico_brawa_01:
No ja sobie poczekam jeszcze troszkę,pewnie ze 3 tyg.Jak zwykle będę ostatnia,no ale termin też mam najpóźniejszy więc co sie dziwić
ja tak mam na grudnióweczkach...bo termin mam 31.12 lub 01.01

a ten domek drogaśny i raczej tylko pooglądać możemy ale nas umówiłam na sobotę na oglądanie. Najwyżej narobię nam smaku :ico_oczko:
Dobrze, że mąż chce też się z Wawy wynieść, On tu mieszka od urodzenia a mi brakuje zieleni i spokoju...

lecę posprzątać ten mój domek :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 sie 2009, 11:59

leona, dzieki :-D Milej nauki i do pozniej :ico_oczko:

geheimnis, ja w ciazy z Andrzejkiem dostalam Tantum Verde P,takie cukiereczki do ssania i bardzo mi pomogly :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2009, 12:00

Teraz jakos nastawilam sie,ze musze urodzic w styczniu a nie wczesniej i chyba nie bede sie stresowac jak w terminie nie urodze :ico_oczko:
No ja sie też nie nastawiam na rodzenie w terminie,zwłaszcza ze moja mama też swoją pierwszą ciaże przenosiła i to prawie 2 tyg. :ico_olaboga:
a teraz dzowni codziennie i sie zali,ze mala nie chce wylezc :-D
A do szpitala kiedy może się wybrać żeby próbowali jej wywołać poród???

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 sie 2009, 12:00

że to z Andrzejkiem w 8 m-cu :ico_brawa_01:
- no kurcze,jak bym miala teraz taki,to w 8 chyba bym sie turlala :ico_szoking:

Moze wam sie uda z tym domem,fajnie bybloby ale to kupa szmalu :ico_szoking:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 sie 2009, 12:01

geheimnis może się wybierz do lekarza z tym gardłem żeby się bakterie nie namnożyły. Trzymam kciuki żebyś wypędziła choróbsko :569:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2009, 12:02

a ten domek drogaśny i raczej tylko pooglądać możemy ale nas umówiłam na sobotę na oglądanie. Najwyżej narobię nam smaku :ico_oczko:
Dobrze, że mąż chce też się z Wawy wynieść, On tu mieszka od urodzenia a mi brakuje zieleni i spokoju...
No domek drogaśny i to bardzo,ale skoro dużo zieleni to pewnie oboje dobrze byście się tam czuli.No i maluszek też by zdrowo rósł i mógł się ładnie bawić.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 sie 2009, 12:03

wybrać żeby próbowali jej wywołać poród???
- najwczesniej tydzien po terminie,albo nawet 10 dni - zalezy od szpitala.Ja synka przenosilam grubo ponad tydzien i przyjeli mnie do szpitala w niedziele,tylko dlatego,ze mielismy konflikt,a porod wywlywali najpierw we wtorek przez zalozenie balonika na szyjke i o 18 pojechalismy na porodowke i dopiero na drugi dzien o 6 rano podali mi oksytocyne i o 10.45 urodzilam - w 42 tygodniu :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”