bylam z Szymonem na spacerku, krotko bo 30min, ale jeździlismy tylko po naszej ulicy wiec za bardzo nie bylo gdzie dluzej jeździc
M w tym czasie zrobil obiadek makaron zapiekany z brokułami
trak mu posmakował ostatnio ze znow mu sie zachcialo
a ja chyba nabawilam sie jakiejs infekcji miejsc intymnych
kupilam w aptece clotrimazolum, chyba mozna jak sie karmi stosowac???
przynajmniej na ulotce nie pisze nic zeby byla przeciwskazana dla mamuś
na razie jedno smarowanko bylo, mam nadzieje ze szybko pomoże
juz za tydzien wylatujemy do UK
normalnie tak sie ciesze, bo to bedzie moja pierwsza podroz samolotem
kupilam juz dzisiaj torbe na bagaż podręczny
aaa i kupilam sobie buciki kozaczki cale ze skory w przecenie -50%, wczesniej kosztowaly 260zl a ja zaplacilam 130zł
Szymon poszedl spac o 19.00, ale mam nadzieje ze jeszcze to nie jest jego sen nocny
bo gdzie kąpanko i witaminki..hihi
to smaruję ją taką maścią cholesterolową, na zamówienie robioną, za 5 ZŁ
a na tą masc miałas recepte??? czy po prostu wystarczy w aptece powiedziec ze chce taka maść/? bo tez słyszałam od kolezanki ze bardzo dobra jest
kupiłabym Szymonowi na ta jego sucha skóre
napisz mi jak mozesz jaki jest skład tej masci to najwyzej poprosze w poniedzialek lekarke zeby mi przepisala
z ręki zrobiła taką łódkę i zaczęła uderzać w plecki....
jak Szymon byl chory to lekarka tez kazała mi go oklepywać, ale przyznam ze jak mi pokazywała to nie robila tego az tak brutalnie zeby płakał
teraz dzieci chyba szybciej sie rozwijają, kurde ja jak miałam 13 lat to jeszcze piersi nie miałam

no dojrzewaja znacznie szybciej
wlasnie dzisiaj ze szwagrem rozmawialam bo on ma 13 letnia core i mowil ze nie poszla dzis do szkoly bo dostala okresu i ja brzuch bolał
a ja mu mowie ze to wczesnie juz okres ma a on powiedzial ze ona juz od dawna ma