kochana to nie czekaj na męża powiesz mu ze lekarz ci to przepisał a ze go nie było to musiałas skorzystac z pomocy sąsiadazalecenia od lekarza - duzo seksu :) wszystko pieknie ladnie tylko niech moj mezus wroci bo nie ma z kim :)
tak coś o tym wiem tez jestem typową wagą , ale grzeczna to tak do 13 roku życia potem się zacznierzeczywiście typowa zrównoważona waga.........spokojna, pomocna, w miarę grzeczna...........
No wlasnie jak maz nie moze to sasiad pomoze?zalecenia od lekarza - duzo seksu
Ja taż miałam okropną i jest o wiele mniejsza ale jeszcze jest A co do siusiania to naprawdę mało biegam .Pocieszam się, że mało przybrałam ,za dużo nie pijię i dzidzia nie taka wielka to i może dlatego tak nie siusiam A urodzić urodzę o terminiehmm a jak zgaga mniejsza to juz blisko? Bo ja mialam okropna i faktycznie przeszla :D:D:D a przynajmniej zmalala i to bardzo znaczaco :) a do ubikacji w trakcie serialu 30 minutowego latam ze 3 razy ..
Ja też tak uważam te 3 dni to nawet po to żeby troszkę się zerbać po tym porodzie i dzidzia jest pod fachową opieką jak by coA z drugiej przynajmniej te 3 dni ma sie pewnosc ze jakby cos sie dzialo to jest sie na miejscu, nie?
U nas też głowę wczoraj chciało urwać a dziś to nie wiem jeszcze nie wychodziłam z domkuJustynaiGabi, oj bidulko współczuje ci ja na szczęście nie cierpie tak z powodu kręgosłupa Ale już nie długo i będzie po bóluu nas strasznie wieje......... a ja ledwo siedzę kręgosłup mi pęka..
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość