doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 16:13

GLIZDUNIA, ja mysle ze Maycia po prostu wie ze z tatusia cycusia mleczko nie poleci i dlatego teskni...
a moja dziunia zrobila sie taka płaczka, ze szok - nie odstepuje mnie na krok - wszedzie tylko mama i mama.do nikogo innego nie chce isc. a jak wejde to laszienki to dopiero jest ryk!!!

kochane wczoraj z mezulkiem postanowilismy ze w tym roku wyjezdzamy na swieta w gory!!! zaszelejemy raz w zyciu!!! ceny masakra, ale oszczedzimy!!! kurde laski, ale jak mi sie jeden hotel podoba... normalnie miodzio, a ze pracowalam w hotelu to wiem na co patrzec :ico_oczko: a oto link: www.hotel-las.pl

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 sie 2008, 16:34

hehehehe no miło mi, że jestem tu mile widziana :ico_wstydzioch:
faktycznie, że jak R nie ma to więcej w domu jestem i dzięki temu mam więcej czasu na tt; bo jak jesteśmy razem to ciągle gdzieś coś... i potem w domu pranie sprzątanie gotowanie... a potem praca.... no i qrcze nie wyrabiam żeby tu częściej wpadać :( chociaż bym chciała, i jak już wpadam to najczęściej w weekendy - a wtedy Was tu mniej :/

ladybird23, :ico_brawa_01: dle Mili, że taka zdolniacha, moja to w ogóle nie gada, dużo pokazuje tylko i rozumie większość :-)

zborra, no :ico_haha_01: masz rację z tymi butami; z ccc jedne mieliśmy i w ogóle to fajne ale nie ze skóry i jej się noga pociła, ale wiem, że tam skórzane też są, więc będziemy szukać :)
domkiem się nie przejmuj możecie przeież sobie najpierw gdzieś połazić, zwiedzić okolicę :ico_oczko: będzie dobrze, życzę Ci udanego wypadu i spokojnego pakowania :-D

a ladybird23, fajnie że się trochę u Was uspokoiło z A

doris, no nie dziwię się, że po nocce na podłodze kiepsko się czujesz :ico_oczko: ja ostatnio przy usypianiu też ze dwa razy koczowałam na podłodze przy łóżeczku bo jak tylko chciałam odejść to był ryk :ico_noniewiem:

GLIZDUNIA, cieszę się, że Ty się cieszysz :-D :ico_brawa_01: to jest na prawdę rozczulające jak dziecko się tak przytula, ale jakoś mi się nie chce wierzyć, że aż tak bardzo wcześniej faworyzowała tatę :ico_noniewiem:
no i z niecierpliwością czekam na zdjęcia nowych zakupów :-D

qrcze piszę tego posta chyba z godzinę bo Iga co chwila mnie gdzieś ciągnie :-)

[ Dodano: 2008-08-17, 16:54 ]
doris, no hotel super, ale ceny jak dla mnie troche za wysokie :/

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 sie 2008, 17:44

hej...bylismy jeszcze w tesco na szybciocha przed zamknieciem i dopiero teraz zladowalam przed kompem...

Doris,hotel rewelacja...jak szalec konkretnie to mozna tam!!!

Anza,Maya tez miala od maja 1 buciki..tylko sandalki czy slonce czy deszcz :ico_noniewiem: i tu chyba wychodze na skąpą matke co?...no i teraz ma adidaski i tylko w nich chodzi bo na sandalki jakos zimno juz chyba...przynajmniej u nas....i musze jej jakies mniej sportowe kupic i bedzie git!!!ale Maya juz nauczyla sie i te nowe adidaski ubierac sama,i rzepy zapina :ico_brawa_01: ...
a tu fotki...hmmm jeszcze nie wszystko gotowe bo ramy na zdjecia trzeba ujednolicic i jedna duuuzą zawiesic...ale to w weekend bo najpierw fotki trzeba wywolac....no i kiedys szafke z tv trzeba wymienic zeby pasowala :ico_noniewiem:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 17:50

GLIZDUNIA, pokój rewelacja, a Maya jak miłusio wygląda na fotkach
:ico_brawa_01: dla Mayi za zakladanie butów - zaradna ta Twoja dziewuszka

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 sie 2008, 18:02

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dzieki dzieki...z nowa kanapa jest zdecydowanie lepiej....no a jak juz zrobimy wszystko co zaplanowalam to bedzie gicior!!

a tak z innej beczki,jutro ide do lekarza :ico_olaboga: :ico_noniewiem: ...i juz jestem naprawde przerazona....tak sie boje co powie na to ....a jak wysle do szpitala to juz wogole chyba drgawek dostane :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 18:20

glizdunia swietnie wyglada salon ale jego wielkosc a raczej malosc jest powalajaca :ico_noniewiem: a jaki Majcia ma fajny kacik!! :ico_brawa_01:

doris hotel rewelka ale ja bym chyba se odpusciła z naszymi zarobkami, a poza tym na swieta bym sie nie ruszyła z domu, ja cenie sobie ta rodzinna domowa atmosfere!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 18:30

No Doris hotel bajka...ale ja w życiu bym nie wydała takiej kasy...o nie...
Glizdunia przepięknie!!! świetnie wygląda kanapa...i Maycia w tej bluzie cudna!!! i ma taką samą żabę na krzesełku jak Hanuta.
Anza spoko, w weekendy nas mniej to bynajmniej zdążysz poczytać...a ktoś tam zawsze jest do pogadania.
Glizdunia wiesz co...moja też tylko mamuje...ale dla mnie to wcale nie powód do radości. Bo ja czasem mam tyle rzeczy do zrobienia, a ona tylko mama i mama...i J nie umie jej zabawić ...więc radość jest, ale czasem bardzo pragnę, żeby kogoś tak kochała jak mnie.

ja już mam poprasowane, moje rzeczy chyba już też, choć ciągle się waham co zabrać...jak patrzę za okno to na ciepło się nie zapowiada...i ciężko tak się spakować, ja nie umiem, zawsze chcę za dużo...Leki już przygotowane, kosmetyczka prawie też, zostały ubrania J i takie ostatnie graty. Wyjeżdżamy dopiero ok.11 więc jeszcze jutro dokończę wyszstko.Zostało mi tylko ustalenie z J jakichś zasad, bo nie chcę się tam kłócić, a jednocześnie nie życzę sobie udawania, że wszystko jest ok. czeka mnie dziś kolejna ciężka rozmowa...
jeszcze muszę prezent dla bratanicy kupić...ciekawe czy przyjdzie z allegro do czwartku?
no i kto bęzie w tych Kozienicach? Sikorka, Jagódka i kto jeszcze??? bo na prawdę nie wiem czy jechać czy nie, na jak długo..? w sobotę czy jak...?
idę, mam jeszcze gości...
na razie!

Awatar użytkownika
anza

17 sie 2008, 18:33

GLIZDUNIA, no super pokój :ico_brawa_01: i jaki Maya ma fajny stoliczek,
też musimy jakieś mebelki kupić dla Igi, ale najpierw bym chciała kupić jakąś kanapę rozkładaną i wynieść się z jej pokoju (który był naszą sypialnią dotąd :ico_oczko: )
kurczę na prawdę Maycia to jakby z rok więcej miała :ico_szoking: moja to co najwyżej zdejmuje sobie takie buty na rzepa a jak chce je założyć to pokrzykuje "A A A" :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 18:57

no dziewuszki kaski sporo pojdzie na ten wypad w góry, ale w koncu cos nam sie nalezy od zycia...
rodzinne swieta, jakos u mnie w domu nigdy nie bylo "tego czegos". swieta kojarza mi sie raczej z klotniami...

Zborra jadac na wakacje trzeba byc przygotowanym na kazda pogode - ja zawsze biore za duzo rzeczy... zwłaszcza Kingi...

GLIZDUNIA, jak wrócisz od lekarza szybko pisz na co to jest - trzymamy kciuki zeby bylo ok

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 20:44

nie uwierzycie...chyba nie jedziemy!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: zaraz usiądę i będę wyć...dzwoniła Ola...że całą noc wymiotuje..i ma gorączkę...i nie wie co jest, czy to grypa żołądkowa...da znać jutro co i jak...ale ja już wiem, że nie pojedziemy!!! a sami nie chcemy bo po co? odcięci od świata na jakimś zadupi...sami...bez sensu...ja pierdolę!!! żyjemy tym wyjazdem prawie 2miesiące...i dzień przed takie coś...czy ja na prawdę już nie zasługuję na odrobinę przyjemności???

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”