Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2007, 19:06

julie_377 pisze:moc tt niech bedzie z toba

:ico_smiechbig: i od razu lepiej, dzieki julie

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

22 maja 2007, 19:14

:-D no to sie ciesze :ico_haha_01: chyba sie dogadamy jasnie pani:) i moze nie bede taka starszna tesciowa jakby sie zapowiadalo hhihiiii

fela
Już śmiało chodzę po forum!

22 maja 2007, 19:46

jasnie paninie daj sie :-D i nieplacz bidulko bo to napewno twoje hormony ciazowe robia z ciebie taka wrazliwa,bo pewnie zeby nie to,to dalabys jej popalic i nastepnym razem zamknij jej drzwi przed nosem i powiedz zeby nie marnowala ci czasu glupim gadaniem bo masz teraz o wiele wazniejsze i przyjemniejsze sprawy do zrobienia niz jej klatka schodowa :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a lozeczko ubierz to napewno humorek ci sie poprawi :ico_haha_02:

kaasiaa79

22 maja 2007, 20:37

czesc dziewczyny!
wpadłam do mamusi cos podjeść, bo kucharz ze mnie kipeski :ico_oczko:
Gosia szkoda troche, ze ta praca P tak was poróżniła :ico_noniewiem: pociesze cie tylko, ze chyba u nikogo nie ma idealnie :ico_noniewiem:
Jaśnie Pani co za babsztyl z tej kobity! ja bym chyba jej czymś przywaliła :ico_zly: kretynka po prostu! mam nadzieje, ze już ci troche przeszła złość, bo jeszcze Łucji te nerwy zaszkodzą :ico_ciezarowka:
Fela Konrado nie ma już loków????? a gdzie je podział???? albo ja cos źle przeczytałam....a taki był boski... :ico_oczko:
Delfinka, bujaczek super!!! Maya wariuje ze szczęścia :ico_oczko: 300 balonów?? :ico_oczko: powodzenia w dmuchaniu :ico_oczko:
Madziorka ciesze sie, ze z twoim maluszkiem wszystko dobrze, pewnie częste zakupy z mamusią :ico_ciezarowka: dobrze mu robią :ico_oczko:
Marta no to sąsiad ci daje popalić :ico_noniewiem: :ico_brawa_01: gratuluje pracy :ico_oczko: będziesz miała kaske na jakieś ekstra wydatki :ico_oczko:
Fitney to twoje paznokcie? SUPER! ja ma krótkie i nic sie nie da z nimi zrobić :ico_oczko:
Julie kurde to znaczy, ze te referencje nie doszły? czy co, bo ja nie w temacie. a S jeszcze nie zabijaj daj mu pożyć
Lucy, a dla ciebie mamuśka buziaki :ico_oczko:

dziewczyny, wiem, ze skąpo napisałam, ale spadam już do mieszkania i kuba mnie popędza :ico_oczko: sex chyba nie ma konca :ico_olaboga: mało tego, mój małonek wymysla jakieś zoboczone pozycje, a ja, dziewcyna wychowana w duchu katolickiej dziewicy, mam obiekcje, czy mnie przy tych wygibasach nie połamie :-D mam już dość!!!! w piątek zaczynam strajk i nie dam sie dotknąć przez tydzień!!! :ico_haha_01:

wszytskie was serdecznie pozdrawiam!!! buziaki, pa!

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2007, 21:48

humor dalej kiepsko, ale ubralam lozczko, bo mialam potezne skurcze i juz nadzieje, ze to juz, ale falszywy alarm. z nerwow pewnie. macie zdjatko, a wygladam jak upor nie od anemii tylko od beku :ico_placzek:

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 maja 2007, 22:11

Jasnie Pani pokaz mi ta babę - moherowy beret to ja jej pokaze gdzie raki zimują, oj by musiała na mnie trafic :ico_olaboga: nie płacz kochana bo maluszkowi wtedy źle na serduszku jest :ico_pocieszyciel:
brawo za fajne łóżeczko i pościele :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Julie jak ta małpa sie z Nim spotka to daj mi na nią namiary :ico_nerwusek:
Kasia sex to zdrowie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

22 maja 2007, 23:35

dziewczyny poczytalam troche,ale juz nie mam sily pisac ...jasnie pani lozeczko sliczne :ico_brawa_01: a ten moherowy beret powinien sie wstydzic :ico_nerwusek: co za okropny babsztyl :ico_zly: z trym rennie macie racje,pytalam sie dzis poloznej :-D ja jakiegos planu nie mam (porodu)...tylko taki,ze najpierw gaz,jak mocniej zaboli znow gaz,a jak nie pomoze to epidural...przy porodzie bedzie T i moja mama jak dojedzie ...i to caly plan :-D oczywiscie antybiotyk na paciorkowca :ico_zly: i jeszcze jak sie doczlapie ,to mam isc 29 maja do szkoly rodzenia ,bo bedzie o porodzie...polozna mnie namawia,a ja mam lenia...ale chyba pojde,bo co mam do roboty ...tylko nie chce isc sama,a nie wiem czy kogos namowie :ico_noniewiem:

fela

22 maja 2007, 23:36

jasnie panijuz pisalam ze lozeczko super jak dla ksiezniczki :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, 15:47 przez fela, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2007, 23:54

przesylam fotki z niedzielnej wycieczki po londynie

Obrazek

Obrazek

z oxford wysle jutro
dobrej n ocki papa

[ Dodano: 2007-05-22, 23:55 ]
fela twoj kondziu jest super!!! zal tych loczkow!!!! konieczcie zapuszczajecie hihi tak slodko w nich wyglada!!

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2007, 07:52

a dzisiaj ja pierwsza, spac nie moge, brzuch mi ciazy i strasnie mnie skora naokolo pepeka boli :ico_olaboga:

lucy23 pisze:ja jakiegos planu nie mam (porodu)...tylko taki,ze najpierw gaz,jak mocniej zaboli znow gaz,a jak nie pomoze to epidural...przy porodzie bedzie T i moja mama jak dojedzie ...i to caly plan

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: grunt to miec dobry plan :-D ja tez planu porodu nie mam, ale nie dziwi, bo przebywam w zacofanym kraju gdzie rodzi sie tylko na lezaco (przynajmniej w tym szpitalu gdzie rodzic bede). chcialam sobie nawet zalatwic prywatna polozna, ale polozna z gabinetu mojego ginka mi odradzila. podobno nie wolno tego im robic, a polozne biora kase, a i tak ich nie ma caly czas przy rodzacej, zeby wlasnie nie wpadly, ze kase wziely.
fela, no Konrado pierwsza klasa menior :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zakochala sie po raz kolejny :ico_oczko:
madziorka, ale ladna z ciebie :ico_ciezarowka:
[b]martucha[/b] szkoda, ze cie nie mam pod reka w takich stresowych sytuacjach, bo widze, ze charakter masz jak rotwailer :ico_oczko: :-D . ty nam kolezanko juz bardzo dlugo nic nie wklejalas z pywatnego albumu :ico_nienie: wroci Ilonka to od razu za pas zlapie :ico_szoking:

Wróć do „Pozostałe”