Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2009, 10:30

iw_rybka, wózeczek i pościel pierwsza klasa :ico_brawa_01: Ja osobiście zamierzam kupić misie na drabinkach w zieleni i żółtym :-D Od dawna mi się podobają :ico_wstydzioch: Czekam tylko na szafę i zaczynam zakupy :ico_haha_01:

Dziś niestety kiepsko spałam, bo musiałam robić test cukru o 3 w nocy (plus wstawanie do łazienki), a takie spanie na raty średnio mi służy :ico_zly: Miałam nadzieję rano po 1 śniadaniu odespać, ale przed 10 ktoś się dobijał do drzwi. Zanim wstałam i doczłapałam się do nich - nikogo na klatce nie było :ico_zly: Ehh widać nie było mi dane pospać :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2009, 10:50

anusiek, ubranka i tak bedzie trzeba wyprac w proszku dla bobasow i poprasowac w grudniu
tak kochana masz rację...przeraża mnie to prasowanie - brr nie lubię. Ale mam niektóre grubsze rzeczy, kurteczki, sweterki, których nie będę zakładać na gołe ciałko ty chyba nie trzeba ich prać nie?

Shiva, to może teraz sobie pośpij :-)

Ja wczoraj chyba przegiłęłam ze sprzątaniem bo cały wieczór czułam jakby kolke z prawej strony. Dość mocno jakby ktoś mnie kłół czymś ostrym :ico_noniewiem: dziś już jest ok ale nie będę nic robić tylko odpoczywać.

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2009, 10:54

anusiek, :ico_nienie: trzeba trochę zwolnić tempo. Więcej odpoczywaj, a sprzątaj na raty. Będzie zdrowiej dla Ciebie i dzidzi :-)
A z tym spaniem w ciągu dnia, to niestety później w nocy zasnąć nie mogę :ico_noniewiem: Zawsze taka pokręcona byłam :ico_puknij:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

30 wrz 2009, 12:40

anusiek, ubranka i tak bedzie trzeba wyprac w proszku dla bobasow i poprasowac w grudniu :ico_oczko:
ja mam zamiar najpóźniej w listopadzie to zrobic, bo jak urodze na poczatku grudnia to kicha bedzie bez ubran :-D
- jaki? :ico_wstydzioch:
lactulosum rano i popoludniu po 15 ml, kosztuje 5,90

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

30 wrz 2009, 13:08

iw_rybka, super pościel i wózek :-) udało Ci się na prawdę z tym wózkiem, fajny i tani :-D ja też właśnie chciałam kupić taką pościel, ale dokładnie w takim wzorze i kolorkach co Shiva :ico_oczko: Choć najchętniej kupiłabym różową, ale nie będę ryzykować :ico_haha_02:

Shiva, na pewno dam znać jak po wizycie, ale jednak idę jutro o 15, bo nie udało mi się dzisiaj zdążyć. Też mam nadzieję, że to fałszywy alarm
czułam jakby kolke z prawej strony. Dość mocno jakby ktoś mnie kłół czymś ostrym
Też tak miałam w poniedziałek, bo zachciało mi się jak mąż był w pracy pakować klamoty do pudełek. Musimy zdecydowanie bardziej uważać
ja mam zamiar najpóźniej w listopadzie to zrobic, bo jak urodze na poczatku grudnia to kicha bedzie bez ubran
ja tak samo, na razie szukam tak jak anusiek komody, żeby mieć gdzie te maleńkie ciuszki pochować :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2009, 16:33

Ehh widać nie było mi dane pospać :ico_noniewiem:
- :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
chyba nie trzeba ich prać nie?
- pewnie nie,ale ja jestem nawiedzona i piore wszystko :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
na poczatku grudnia to kicha bedzie bez ubran :-D
- my z Anusiek mamy termin na 30 i 31 grudnia,wiec mozemy w grudniu poprac :ico_oczko:
lactulosum rano i popoludniu po 15 ml, kosztuje 5,90
- a w ciazy mozna?

inia1985, ja mam po Andrzejku taka zielona,bo jemu kupowalam takie uniwersalne,zeby dla drugiej dzidzi bylo,a teraz wiem,ze to corcia,to chcialam taka typowo dziewczeca :ico_brawa_01:

Ja dzis wydalam sporo kasy,kupilam 3 pajacyki dla malej,takie dziewczece :ico_wstydzioch: i rajstopki,butelke Lovi,smoczek Nuka,przescieradlo na przewijam,chusteczki do pupci i malemu kurtke na zime :ico_szoking: Zaszalalam,kupilam tez czapeczke gruba na zime,taka na wyjscie ze szpitala i slodkie cieplutkie kozaczki dla Kingi ( najnowsza corcia mojej siostry :ico_oczko: ,ta z wrzesnia )

A ,usze wam powiedziec,ze te wozek super,bo maly sie uparl,zeby nim jechac dzis na zakupy,wiec go zapakowalam i fajnie sie prowdzi,tak lekko w porownaniu do starego wozka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2009, 17:10

A ,usze wam powiedziec,ze te wozek super,bo maly sie uparl,zeby nim jechac dzis na zakupy,wiec go zapakowalam i fajnie sie prowdzi,tak lekko w porownaniu do starego wozka
no to świetnie wypróbowany przez brata :-D
Też tak miałam w poniedziałek, bo zachciało mi się jak mąż był w pracy pakować klamoty do pudełek. Musimy zdecydowanie bardziej uważać
masz rację a to wczoraj to była dla mnie nauczka :ico_puknij: mam cały dzień a wszystko robię na już. Jak się człowiek dobrze czuje to myśli że wszystko może a tu niestety.

Dziś cały dzień się lenie. Byłam tylko z koleżanką na spacerku krótkim, pogadałyśmy, pośmiałyśmy się i humorek lepszy :-)
czekam na męża i kurczaka z parowaru :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2009, 17:46

no to świetnie wypróbowany przez brata :-D
- no teraz wlasnie sie do niego zapakowal i mnie wola :ico_olaboga:
czuje to myśli że wszystko może a tu niestety.
- niestety i teraz bedzie jeszcze gorzej :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2009, 17:51

inia1985, to trzymam kciuki za wizytę :ico_sorki:

iw_rybka, :ico_brawa_01: za zakupowe szaleństwo :-D No i super, że wózek wypróbowany i zaakceptowany przez starszego brata :ico_haha_01:

anusiek, smacznego kurczaka :-D
a takie spacery z koleżanką to rzeczywiście świetny sposób na poprawę nastroju :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2009, 20:42

zaakceptowany przez starszego brata
- oby sie za bardzo nie przyzwyczail,on juz z wozeczka nie korzystal :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”