Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2009, 12:04

geheimnis może się wybierz do lekarza z tym gardłem żeby się bakterie nie namnożyły. Trzymam kciuki żebyś wypędziła choróbsko :569:
Wiesz,myślałam o tym tylko to przeziębienie jest na tyle słabe ze na razie wolę walczyć naturalnymi sposobami.jakby coś to zdążę się naszprycowac lekami,a moja doktorka to od razu mi antybiotyki przepisuje,nawet przy drobnych infekcjach.Durna baba :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-08-24, 12:08 ]
najwczesniej tydzien po terminie,albo nawet 10 dni - zalezy od szpitala.Ja synka przenosilam grubo ponad tydzien i przyjeli mnie do szpitala w niedziele,tylko dlatego,ze mielismy konflikt,a porod wywlywali najpierw we wtorek przez zalozenie balonika na szyjke i o 18 pojechalismy na porodowke i dopiero na drugi dzien o 6 rano podali mi oksytocyne i o 10.45 urodzilam - w 42 tygodniu :ico_zly:
O mój ty Boże,aż tyle trzeba czekać :ico_olaboga: A jakie miałaś wody?Pewnie już zielone,co?No i po co oni każą tyle czekać,zwłaszcza że wtedy to dzieci rodzą się ogromne.Niech se z glowy wszyscy wybiją że ja dam rade urodzić ponad czterokilogramowego dzieciaczka. :ico_nienie: Masakra jakaś,prędzej mnie rozsadzi.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 sie 2009, 12:10

Wiesz,myślałam o tym tylko to przeziębienie jest na tyle słabe ze na razie wolę walczyć naturalnymi sposobami.jakby coś to zdążę się naszprycowac lekami,a moja doktorka to od razu mi antybiotyki przepisuje,nawet przy drobnych infekcjach.Durna baba
no to pij duuużo tych specyfików i pisz że jest lepiej :-)

domek drogi ale dlatego że koło Wawy. Mąż ma taką pracę że w mniejszym mieście ciężko by mu było coś znaleźć (informatyk w centrali a te głównie w Warszawie się mieszczą) no maluszek by miał tam super. A tu...plac zabaw i dzieci bija się o miejsce w piaskownicy bo na kilkanaście bloków 7 piętrowych 2 piaskownice :ico_noniewiem: a pod placem zabaw jakiś drut wysokiego napięcia wkopany (mam nadzieję, że nie szkodliwy) wokól tylko samochody i beton :ico_zly: uhhh no to sobie ponarzekałam :-) ahaaRybka moja bratowa też chłopaca przenosiła ponad tydzień :-) niektórym maluchom dobrze w brzuszku :-)

dobra idę w końcu bo nie posprzątam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 sie 2009, 12:12

geheimnis, wody mielam przezroczyste i czysciutkie.Te ich wyliczenia sa jakies terfne,maly nawet troszke tej mazi mial na sobie - nie mniej jednak wolalabym urodzic dwa dni po terminie - 1 styczen 2010 :-D

[ Dodano: 2009-08-24, 12:12 ]
Masakra jakaś,prędzej mnie rozsadzi.
- moj wazyl 4590 i takie wlasnie mialam uczucie,ze mnie rozsadzi,ale nawet nie peklam - mialam 3 szwy jak kazda rodzaca :-D

[ Dodano: 2009-08-24, 12:14 ]
dobra idę w końcu bo nie posprzątam
- wiesz,u nas na kwietniowkach jest taka zasada,co masz zrobic dzis,zrob jutro :-D

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2009, 12:20

no to pij duuużo tych specyfików i pisz że jest lepiej :-)
No mam nadzieję że jutro,a najdalej pojutrze będę mogła napisać że już jest lepiej.nie chcę dłuzej malucha czosnkiem szprycować,bo mu sie to strasznie nie podoba,kopie wtedy jak oszalały.
A tu...plac zabaw i dzieci bija się o miejsce w piaskownicy bo na kilkanaście bloków 7 piętrowych 2 piaskownice :ico_noniewiem: a pod placem zabaw jakiś drut wysokiego napięcia wkopany (mam nadzieję, że nie szkodliwy) wokól tylko samochody i beton :ico_zly: uhhh no to sobie ponarzekałam
No ja też mieszkam w mieście,tylko bardziej na obrzeżach.Po jednej stronie ulicy wielkie blokowisko,a po drugiej ludzie krowy na polu trzymają :ico_szoking: No i kawalek dalej już lasek mam,więc nie jest tak źle.Okolicę mam bardzo dobrą dla malucha.Każdy blok ma swoją piaskownicę i swój mały placyk zabaw.Mimo że mieszkam w mieście to i tak nie mam co narzekać,no tyle że wszedzie daleko,nawet do sklepów. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 sie 2009, 12:24

my tez mimo,ze to Koszalin to mieszkamuy w takiej dzielnicy samych domkow jednorodzinnych,kiedys ta nasz dzielnica byla wsia i pozniej zostala wchlonieta przez miasto jako dzielnica,blisko do lasu,blisko do parku i dwa place zabaw.No i mamy swoje podworko,a to juz duuuuzy plus :-D

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2009, 12:26

wody mielam przezroczyste i czysciutkie.Te ich wyliczenia sa jakies terfne,maly nawet troszke tej mazi mial na sobie - nie mniej jednak wolalabym urodzic dwa dni po terminie - 1 styczen 2010 :-D
Łoł,no to pięknie się trafiło że malutki jeszcze nie zdąrzył zanieczyścić wód.
Ja to tylko chce w styczniu urodzić,czy to będzie tydzien wcześniej (w co wątpię) czy tydzien później to mnie nie interesuje (przynajmniej na razie) Mam fajny termin ten 18 stycznia :ico_brawa_01: więc dzieciątko powinno być już z 2010 roku.
moj wazyl 4590 i takie wlasnie mialam uczucie,ze mnie rozsadzi,ale nawet nie peklam - mialam 3 szwy jak kazda rodzaca
Nie wyobrazam sobie rodzić takiej dużej kuleczki.Mam wąziutką miednicę,nie przeszło by mi takie dziecko w ogole.Ja to bym chciała takie 3-3,5kg :ico_sorki: Takie mam marzenie,ale czy się sprawdzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 sie 2009, 12:29

Mam fajny termin ten 18 stycznia
- no wlasnie,a ja mam 30 grudnia,wiec wszystko sie moze zdarzyc :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-24, 12:31 ]
Nie wyobrazam sobie rodzić takiej dużej kuleczki
- ja tez nie,ale biodra mi sie w ciazy rozeszly i jakos dalam rade :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2009, 12:31

no wlasnie,a ja mam 30 grudnia,wiec wszystko sie moze zdarzyc :ico_oczko:
Może Ci się uda jak mocno zaciśniesz nogi :ico_smiechbig:
Ale myślę że jak się Twoja dzidzia na wcześniejszy termin zdecyduje to raczej nie będziesz rozpaczać :ico_oczko: Mam rację ?

[ Dodano: 2009-08-24, 12:32 ]
ja tez nie,ale biodra mi sie w ciazy rozeszly i jakos dalam rade :ico_noniewiem:
Może i mnie sie rozejdą,bo na razie mam figurę 15-letniego chłopca. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 sie 2009, 12:40

Może Ci się uda jak mocno zaciśniesz nogi
- to bede zaciskac :-D
Mam rację ?
- calkowita :-D

Uciekam,maz wola :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis