zgodnie z obietnicą jestem i piszę
zaległści nadrobiłam ale nie pamiętam dokładnie co która napisała
tylko tematy jakie poruszyłyście...
spacerówka ja sobie obiecałam że od poniedziałku wkładam Vikule do spacerówki, bo w głebokim to już jej za ciasno i ma podkurczone nóżki... no i w głebokim czesto mi kwęczy i steka i uspokaja się dopiero jak opuszcze gondolkę lub wezmę na rączki bo może oglądac wtedy co się dzieje na świecie... ale chyba się skusze i wsadzę ją w tą spacerówkę jutro
płacz czasem się nam zdarza i nie wiem kurna dlaczego, bo jak tylkow ezmę ja na ręce to się uspokaja a za 5 minut się już śmieje
kaszki i inne jedzonko ale ja wam strasznie zazdroszczę
u Viki ze względu na skaze musze się wstrzymać z wprowadzeniem nowych pokarmów az skończy 4 miesiace
mata edukacyjna no mała jeszcze się nią interesuje
ale ja jej przewieszam zabawki, kłade w rózne strony itd. więc codziennie mata dla niej to coś nowego...
leżaczek nadal się wam sprawdza?? bomam zamiar zakupic taki sam jak macie jak polecę do Polski...
mleczko od dzisiaj me dziecię wypija 180ml
ciekawe jak będzie jutro...
wybudzanie się w nocy a ja myslałam, ze to tylko moja mała tak ma i to wina tej ch... skazy
a może to jakaś przypadłośc dzieci w tym wieku
bo wczesniej Vikula zasypiała o 21 potem jedzonko o 3 w nocy i 6 rano... a teraz potrafi nawet o pólnocy cos gadac do siebie, memlac paluszki, stekac itd. i musze wstawać dac jej smoczek lub ponosić... a jak już nie wytrzymuję nerwowo to zabieram ją do siebie do łóżka i tam śpi już normalnie
i to tyle, co zapamiętałam....
[ Dodano: 2007-07-14, 22:47 ]
a jutro wybieram się z Vikulą do kościoła... to nasz pierwszy raz i baaaardzo się boje jak będzie... ale najwyżej jak się rozpłacze to wyjde z kościoła i już...