Awatar użytkownika
Dagles
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

14 lip 2007, 22:02

Mróweczko no to fajnie ze Wy juz w spacerówkach!!! bedzie mi razniej jutro. w tej gondoli to ukrop...

co do babci to masz rację... :ico_placzek: czesto o tym myslę :ico_placzek:

Syla moja zadko budzi sie z płaczem... ale tez bym od razu ratowała!!!!

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lip 2007, 22:41

zgodnie z obietnicą jestem i piszę :-D zaległści nadrobiłam ale nie pamiętam dokładnie co która napisała :ico_sorki: tylko tematy jakie poruszyłyście...

spacerówka ja sobie obiecałam że od poniedziałku wkładam Vikule do spacerówki, bo w głebokim to już jej za ciasno i ma podkurczone nóżki... no i w głebokim czesto mi kwęczy i steka i uspokaja się dopiero jak opuszcze gondolkę lub wezmę na rączki bo może oglądac wtedy co się dzieje na świecie... ale chyba się skusze i wsadzę ją w tą spacerówkę jutro :-D

płacz czasem się nam zdarza i nie wiem kurna dlaczego, bo jak tylkow ezmę ja na ręce to się uspokaja a za 5 minut się już śmieje :ico_noniewiem:

kaszki i inne jedzonko ale ja wam strasznie zazdroszczę :ico_wstydzioch: u Viki ze względu na skaze musze się wstrzymać z wprowadzeniem nowych pokarmów az skończy 4 miesiace :ico_placzek:

mata edukacyjna no mała jeszcze się nią interesuje :ico_brawa_01: ale ja jej przewieszam zabawki, kłade w rózne strony itd. więc codziennie mata dla niej to coś nowego...

leżaczek nadal się wam sprawdza?? bomam zamiar zakupic taki sam jak macie jak polecę do Polski...

mleczko od dzisiaj me dziecię wypija 180ml :ico_szoking: :-D ciekawe jak będzie jutro...

wybudzanie się w nocy a ja myslałam, ze to tylko moja mała tak ma i to wina tej ch... skazy :ico_olaboga: :ico_szoking: a może to jakaś przypadłośc dzieci w tym wieku :ico_noniewiem: bo wczesniej Vikula zasypiała o 21 potem jedzonko o 3 w nocy i 6 rano... a teraz potrafi nawet o pólnocy cos gadac do siebie, memlac paluszki, stekac itd. i musze wstawać dac jej smoczek lub ponosić... a jak już nie wytrzymuję nerwowo to zabieram ją do siebie do łóżka i tam śpi już normalnie :ico_noniewiem:

i to tyle, co zapamiętałam....

[ Dodano: 2007-07-14, 22:47 ]
a jutro wybieram się z Vikulą do kościoła... to nasz pierwszy raz i baaaardzo się boje jak będzie... ale najwyżej jak się rozpłacze to wyjde z kościoła i już...

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 lip 2007, 23:45

wsiąkł moj post

kasi.k jak ja wezmiesz to czuje sie bezpieczna i jest szczesliwa dlatego nieplacze!!!
A dzieci tak jak kazdy moga miec złe sny!!!
Erykowi sie pewnie śni ze Tatus zabral cycusza, bo czasem probuje ale Misio dzielnie broni, bo to teraz jego własnośc :-D
Ale tez sporadycznie placze przez sen,ale jak Go pogłaskam i coś powiem to przestaje!!!
Czuje, że Mamuśka Go kocha i zawsze obroni!!!

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

14 lip 2007, 23:52

Moj Kacpi juz od dawna w sapacerowce smiga... jak tylko skonczyl 2 tyg wyjelam gondole bo po 1. byla mala po 2 chlodniej ....ale ma plasko

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 lip 2007, 09:41

my tez dawno wyjelismy gondole i maly jezdzi w glebokim zrobionym ze spacerowki - a jak jest cieplo albo szybko chce skoczyc do sklepu,to wkladam go w mala spacerowke,ta,ktora wam pokazywalam.

Maly ostatnio sie zepsul i budzi sie co 3 godziny na jedzenie :ico_noniewiem:
I tez czasem nagle sie rozplacze :ico_olaboga:

Poklocilam sie dzis z mezem - oczywiscie o jakas nonono ale do tego stopnia,ze palnelam cos o rozwodzie i wogule jakies potwornosci zaczelismy wywlekac :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Co za pech, i to w niedziele :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

15 lip 2007, 10:28

iw_rybka, :ico_olaboga: no to pogodzic sie szybciutko :ico_nienie: Nie warto sie tak klócić :ico_nienie: szkoda niedzieli :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 lip 2007, 11:25

no tak - ale kto pierwszy ma wyciagnac reke???? My oboje dumni :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

15 lip 2007, 12:22

iw_rybka, :ico_olaboga: :ico_olaboga: popros jedrusia moze on ''mądrzejszy'' :ico_oczko: i pogodzi rodziców :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 lip 2007, 13:45

uparty ten moj maz,ze hej. Zagadalam do niego a on dalej ma foch :-(

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

15 lip 2007, 14:42

:ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”