źle się wyraziłam Iza śpi tylko an brzuszku a w ciągu dnia tylko trochę leży na plecach jak bawi się i gada do karuzeli co do główki to Iza ma ładną okrągłą, ja bardzo często masuje jej główkę takimi kulistymi ruchamikwiatunio napisał/a:
moja Iza tez tylko na brzuszku śpi
i w dzien tez, ja to sie martwie, ze bedzie mial glowke podluzna
dlaczego źle brzmi ?? ja uważam że raz na jakiś czas też musimy być egoistkami i pomyśleć o sobie samej bo czy ktoś o Nas pomyśli? dlatego ja np: po świętach zostawiam Julkę u moich rodziców do sylwestra pod warunkiem że pogoda dopisze i w 1 dzień świat pojedziemy do Nichmi zaczyna brakować czasu dla siebie i odpoczynku od dzieci. Może to źle brzmi, ale przydało by mi się takie coś
a co lekarz na to??? Jeśli przybiera dobrze i mieści się w normie to nie ma co się przejmować, moja Eliza tak jadła krótko a waga była super i 6 miesiecy tylko i wyłącznie na cycu była. a często sie domaga jedzenia????Moim zdaniem skoro jest pogodny i wszystko ok to po prostu masz dobry pokarm, moze mleczko masz tłuściutkie i Piotruś sie najada w ciągu tak krótkiego czasu:)Zaczęłam się tym martwić, gdy na ostatniej wizycie okazało się, że przybrał tylko 70g w 11 dni. Co o tym myślicie?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości