asika82 pisze:ciekawa jestem jaka to spodnica bo tez bym jakas chciala.
też o jakiejś myślałam widziałam nawet fajną, ale ponad 100 kosztowała i nie bardzo to do mnie przemówiło
ja mam mala stope 35 rozmiar wiec nie ma szans na cos taniego typu sklepy CCC. szkoda mi duzo kasy wydac na butki wiec poczekam na przeceny i tak malo sie ruszam z domu a stare jeszcze nie tragiczne. powodzenia myszka w poszukiwaniach.Myszka_ pisze:fajne kozaczki na zimę (mam nadzieję, że jakieś znajde za normalne pieniądze!)
ja mam mala stope 35 rozmiar wiec nie ma szans na cos taniego typu sklepy CCC. szkoda mi duzo kasy wydac na butki wiec poczekam na przeceny i tak malo sie ruszam z domu a stare jeszcze nie tragiczne. powodzenia myszka w poszukiwaniach.
to tak samo jak ja juz nawet mam wybrana taka od narodzin.Emma pisze:wózek teraz kupie sama spacerówke
ale Ci sie trafilo!!!Joanna24 pisze:Kupiłam sobie płaszczyk ale taki na chłodniejsze dni a nie na mrozy. Nowy z metkami za 25zł
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość