też o jakiejś myślałam widziałam nawet fajną, ale ponad 100 kosztowała i nie bardzo to do mnie przemówiłociekawa jestem jaka to spodnica bo tez bym jakas chciala.

ja mam mala stope 35 rozmiar wiec nie ma szans na cos taniego typu sklepy CCC. szkoda mi duzo kasy wydac na butki wiec poczekam na przeceny i tak malo sie ruszam z domu a stare jeszcze nie tragiczne. powodzenia myszka w poszukiwaniach.fajne kozaczki na zimę (mam nadzieję, że jakieś znajde za normalne pieniądze!)
nie dziękuję, no ja trochu chodzę zwłaszcza teraz jak do pracy wróciłam to na nóżkach dreptam... ja noszę rozmiar 37, ale mam bardzo szczupłą stopę i cięzko jest mi znaleźć fajne buty, żeby były dobre i wygodne, z kozakami to o tyle lepiej, że w zimie się w skarpetkach zapyla - w każdym bądź razie ja chodzę w skarpetkach...ja mam mala stope 35 rozmiar wiec nie ma szans na cos taniego typu sklepy CCC. szkoda mi duzo kasy wydac na butki wiec poczekam na przeceny i tak malo sie ruszam z domu a stare jeszcze nie tragiczne. powodzenia myszka w poszukiwaniach.
to tak samo jak ja juz nawet mam wybranawózek teraz kupie sama spacerówke
ale Ci sie trafilo!!!Kupiłam sobie płaszczyk ale taki na chłodniejsze dni a nie na mrozy. Nowy z metkami za 25zł
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość