EVE pewnie że napiszę czego ta maść, ale nie wiem czy dobrze, bo z tego pisma lekarki to trudno się rozczytać, a więc:
Vit A lig 3,0
Vit E lig 3,0
Ny. Choresteroli od 100,0
M.f. ny.
D.S.niadomo
i to wszystko, ale naprawdę nie wiem czy wszystko ok przeczytałam, a jak nie to

a I Darek tak śmiesznie robi, a jeszcze dodatkowo jak siedzi w leżaczku i się wkurzy to uderza nożką jakby chciał stópką o podłogę tupnąć, hihi
i życzę miłego spotkanka
KOCURKA ja też byłam z Darkiem na usg bioderek a że wszystko ok, to żadne szerokie pieluchowanie a tm bardziej rehabilitacja nie są wogóle potrzebne, wręcz przeciwnie, powiedział, żebym dalej robiła wszystko jak robię to będzie dobrze, wiesz sprawdzał np. napięcie mięśni i uginał rączki i nóżki i szyję odchylał, a Darek to jak zabawę traktował, więc spytał czy ja też w domu mu robię, a ja ,że tak bawię się z nim, a on , że to bardzo dobrze, no i żadna kontrol nie jest potrzebna, bo to usg jest wskazane jak najwcześniej, bo właśnie wtedy jest największe ryzyko, że coś nie tak z tymi stawami, więc jak najbardziej i ja myślę, że to próba wyciągnięcia od was kasiorki
MAMOZUZI to zdrówka życzę, kurujcie się
słuchajcie a syrop z cebuli, taki domowy, to działa wykrztuśnie, czy jest na suchy kaszel?
Darek odsypia te 3 nocki o d południa, nawet go nie zdążyłam wykąpać, bo odleciał
a ja znów kabelka nie dostałam ,żeby wam pochwalić się moimi maluszkami
i tym smutnym akcentem kończę, dobrej nocki