gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2007, 10:05

hej dziewczyny
Jasnie Pani :) pisze:ja tez planu porodu nie mam, ale nie dziwi, bo przebywam w zacofanym kraju gdzie rodzi sie tylko na lezaco (przynajmniej w tym szpitalu gdzie rodzic bede).

Ja trafilam na super położna kazała mi chodzic i na pilce skakac a ja nie mialam sily. Na poczatku troche poskakalam a potem tylko jej mowilam ze po skurczu no ale bylo coraz gorzej i nawet nie mialam sily wstac i urodzilam.
A tą babą się nie przejmuj, stary babsztyl w domu jej nikt nie chce sluchac mąż nie może na nią patrzec dzieci sie nie odzywają więc jej radosc sprawia pastwienie sie nad innymi. Gdybys ppowiedziala do niej ostro to napewno by zmienila ton.
A łóżeczko super. Tylko twoja mina smutna.

julie_377 pisze:okazalo sie ze sie ze swoja durna znajoma ze studiow jeszcze umawia bo ona do londynu przyjezdza i oczywiscie nie jak czlowiek tylko za moimi plecami

Julie no wlasnie ten debilizm mnie poraza. Kiedys przyjechala do siedlec P kolezanka co siedzi z mezem i dzieckiem w anglii, kiedys mieszkali razem. Wiec ona chciala zobaczyc Tomka a to bylo z rok temu i dla mnie to bylo oczywiste ze ja z nim pojade i z Tomkiem. A P sie cos zapyrzyl ze sam pojedzie. Zrobila sie klotnia i na koncu on laskawym tonem zebym z nim pojechala a ja wtedy obrazona oczywiscie nie pojechalam. Pozniej sie okazalo ze ta dziewczyna sie pytala a czemu mnie nie zabral. A on na to ze nie chcialam. Normalnie debil.
A co do ukrywania czegos to nie wiem czy wam pisalam ale w ktoras sobote zostalam u P w knajpie do konca, chociaz widzialam po jego zachowaniu ze nie bardzo mu to pasi. W koncu sie dowiedzialam dlaczego po zmianie odwozi dziewczyne z nim pracujacą do domu. Niby nic dziwnego ale ja sie strasznie wkurzylam bo robil z tego tajemnice do tego stopnia ze byl dla mnie nie mily zebym pojechala wczesniej do domu.

No dobra tyle wspomnien a teraz terazniejszosc dlaje sie nie odzywam z P, chce zeby poczul nauczke on oczywiscie udaje zbitego psa taki biedny. Nawet w jednym momencie mi go bylo szkoda ale sie opamietalam. Ta moja zawzietosc jest w imie wyzszych celow.

Fela myslalam ze calkowicie loczki mu scieliscie ale jednak cos tam jeszcze jest. A zdjecia super szczegolnie to w okularach, ale troche malo na taki czas nieobecnosci.

Kasia widze ze meza masz wyuzdanego. Niech cie troche oszczedzi bo niedlugo nie dasz rady do nas na tt pisac.
madziorka hihi pisze:powiedzialam, ze czuje infekcje hihi i ona jakos sie o dziwo przejela!!!! bo juz mialam dwa razy przepisywany clotruimalozum i ciagle to uczucie swedzenia wraca...hihi

Clotrimazolum dla mnie w ciazy nie dzialalo. Pod koniec ciazy juz bylo tak ze dostalam jakies glubulki inne na 20 dni. Co jedne skonczylam to znowu infekcja i po drugie szlam. Tragedia dobrze ze po ciazy wraca wszystko do normy.
kasik co do zabobonow, nie wazne czy to przez oczarowanie czy nie wazne ze juz Vikusia jest grzeczna. Ja troche tez przesądna jestem. Np nigdy nie chce sie wracac do domu po cos jak zapomnialam. A jak wroce to zawsze siadam i odliczam do 10.

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

23 maja 2007, 10:26

faceci sa dziwni czasem :ico_zly: ukrywaja jakies pierdoly,a potem sie dziwia ,ze sie im nie wierzy :ico_zly: madziorka slicznie wygladasz ,a kondzio przystojniak jak zwykle :ico_brawa_01: jasnie pani ja wlasnie w nocy najbardzije sie czuje jak slon,bo stekam przy przekrecaniiu na druga strone i zeby do kibelka isc to sie zwlekam z lozka :ico_haha_01: i jakos jak spie najbardziej ten brzuchol odczuwam ...moje dziecko jakos tez sie na swiat nie wybiera jeszcze :ico_noniewiem: niby mam czas ,ale z drugiej strony juz by sie chcialo to malenstwo zobaczyc :-D

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

23 maja 2007, 10:44

dziękuje wam za słowa uznania :ico_sorki: moje klientki jakoś rzadko zyczą sobie cos nie rzucającego sięw oczy :ico_oczko:

Jasnie Pani :) pisze:[Kasik przynajmnej masz sie kim zajac, ja sama miesiac siedzialam i sie nudzilam, ale teraz to bym chciala, zeby znowu pojechal, bo mnie wnerwia :ico_zly: . powody podobne jak u Julie i Fitney :ico_olaboga:

no własnie,ja najbardziej bym chciała wrocic do stanu sprzed 3tyg,czyli ja w PL a on w UK i jest wtedy kochające się małżeństwo :-D
madziorka
ja w ciąży też miałam piękne długie i zdrowe pazurki :ico_oczko: pleecki dziecka powinny być z lewej strony brzucha,dotykając dłonią powinnaś to wyczuć :ico_oczko: zresztą jak maluszek kopie to z przeciwnej strony :ico_oczko: a ty z której kopniaki czujesz? :ico_haha_01:

gosia888
ja sobie akryl na stopy zakladam :ico_oczko: wczoraj w ogrodku pol dnia meczylam dlonie,nie wyszlo z tego nic fajnego :ico_zly: :ico_noniewiem: Adi mi wiernie asystowal,co chwile rozsypywal jakieś ozdoby :ico_noniewiem: na dodatek za mocno opalil sobie prawa reke bo wygladajak poparzona :ico_szoking: dobrze ze mial czapke bo pewnie by udarem sie skonczylo :ico_noniewiem: aco do męża to mój też ma nową,iw sumie tociągle mu cos ie pasuje,chyba będę musiała poszukać jakiejś pracy na noc żeby mieć z nim spokój :ico_zly:

[ Dodano: 2007-05-23, 11:05 ]
julie_377 pisze:[ Dodano: 2007-05-22, 17:15 ]
wogole to nie wiem ale cos ostatnio mi we dwojke ciasno :ico_noniewiem: czasem mysle ze wolalabym byc sama z natusiem i mnie s drazni do nieprzytomnosci
r
cdxsxxzzzxxsZDVGXFLOOLJJJJJJJJJJJBHHHHHH6865431Q1RKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK55555555555555H55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555-TO BYŁY SŁOWA OTUCHY DLA CIEBIE OD ADRIANA :-)
oj nawet nie wiesz jak dobrze cię rozumiem :ico_oczko: :-)

Jasnie Pani :)
moja stara dobra rada, :diabel2: naślij na nia myszy :-D :-D hihihii nie bierz do głowy

kaasiaa79

moje są 1,3 i 4 :ico_oczko: moje też były wczoraj krótkie :ico_oczko: pozatym te złte pazurki co tam sa to jak zaczynałam robic tej dziewczynie akryle to miała tylko pół paznokcia tak obgryzała :ico_szoking: ale dałam rade :-D japrzed swoim udaję że jeszcze mam @ heheh choc skończył się 3 dni temu :-D współczuje ci troszkę :ico_oczko:

FELAłamacz serc ci rośnie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2007, 11:16

FITTNEY pisze:,ja najbardziej bym chciała wrocic do stanu sprzed 3tyg,czyli ja w PL a on w UK i jest wtedy kochające się małżeństwo

to wracaj, nie ma sie co meczyc, w UK nie ma nic ciekawego, a jak sie jeszcze nie pracuje to mozna poj..... do glowy dostac.
boli mnie trasznie skora naokolo pepka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

23 maja 2007, 11:18

MADZIORKA
hih ale ty malutka :ico_szoking: :-) chyba niewiele przytyłaś co?taki zgrabniutki brzuszek masz :ico_oczko:

ja wczoraj jak robiłam sobie pazury to za płotem miałam czarne towarzystwo,które co chwile mnie aromatyzowało zapachem marihuany :-D

aha
wieczorem z Adim bylismy na placu zabaw i Adi zaliczył już swój pierwszy BIG HUG ze swoją rówiesniczką,po czym wyznała mu miłość :ico_szoking: a na koniec jak ona już szła do domuto Adi wziął ją za rękę i chciał zabrać ze sobą :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 maja 2007, 11:59

Jasnie Pani jestem tak wku..... na mojego ze szok!!!!! dzis jedzie do Polski i mowie mu" zrob mi fotki co pokazesz wszystkim jak wygladam a on mi na to ze ok potem, kiedy potem pytam :ico_zly:
Gosia hiihihihiihihihi nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziorka a ile Ty przytyła sw tej ciazy co????? czy tak moze duzo seksu uprawiasz ze taka chudzinka :ico_smiechbig:
Fittney to Ty zacznij na jakis posag czy co zbierac skoro Twoj synek taki kochliwy :ico_smiechbig: ciekawe za kim????
Fela super loki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zapuszczaj mu na dluższe :ico_brawa_01:
Lucy a ja sądzę ze bedziesz od razu przy porodzie wołać epidural :ico_smiechbig: :ico_szoking: :ico_haha_01:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2007, 12:01

Fittney a ile mąż byl sam w uk? A ty teraz juz na stale przyjechalas do niego?Czy zamierzacie wracac do polski?
lucy teraz na ciebie przyszla pora na goraczkowanie sie, jeszcze prawie miesiac. I bedziesz miala dzidziusia przy sobie. Na goraczkowanie sie przyjdzie pora po jasnie pani bo ona to na dniach bedzie rodzic.
Kiedy Ilonka wraca???

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

23 maja 2007, 13:06

no wlasnie ,ilonki cos dlugo nie ma :ico_olaboga: tez tak o niej myslalam ....cos dlugo w polsce siedzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2007, 13:17

dziewczyny jak was czytam ... to masakra... co sie porobilo z tymi facetami... to straszne i przykre, ze macie takie przeboje... i tajemnice... itd....
nie rozumiem tego i nie wyobrazam sobie byc z facetem... ktorego mam dosyc... ktory mnie oklamuje... i z ktorym nie chce sypiac i za ktorym nie tesknie....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak sie nie da zyc na dluzsza mete!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze to chwilowe kryzysy,, i nic powaznego!!!!!!!!!!!!!!
ja jestem baaaardzo szczesliwa... i tesknie co dzien.... tymbardziej w tym tygodniu kiedy mam popoludniowki i widzimy sie o 22 na godzine... bo potem adas zasypia... hihi
sexu malo uprawiam... przez te infekcje musze zachowac wstrzemiezliwosc hihi
ale moze na dniach minie. oby!!!!!!!!!!!! niestety takie uroki ciazy... moja mama mowi ze miala to samo...........bleeeeeeeeeeee

marta a dlaczego twoj wyjezdza teraz i na tak dlugo??? samo cie zostawia tuz przed rozwiazaniem!???????????????????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: jestem w szoku!!!!!!!!!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

a przytylam jakies 8-9 kg... wcale nie tak malo... chyba norma ksiazkowa.. ale jeszcze mi zostalo troche.. choc nie wiadomo.. bo cos mnie ciagnie w dol... i jak czuje ruch to rowniez i taki bol... jakby szyjka sie otwierala...
nie wiem jak to jest.. ale tak sobie to wyobrazam... i juz mnie ciarki przechodza na sama mysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2007, 13:28

madziorka hihi pisze:nie rozumiem tego i nie wyobrazam sobie byc z facetem... ktorego mam dosyc... ktory mnie oklamuje... i z ktorym nie chce sypiac i za ktorym nie tesknie....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak sie nie da zyc na dluzsza mete!!!!!!!!!!!!!!!

1.nie okłamuje tylko nie mowi wszystkiego, jak sie go zapytam to zawsze odpowie tylko czasami woli cos zataic
2. chce z nim sypiac az mnie sciska że w nocy sie do niego nie moge przytulic
3. tesknie za nim i to bardzo, nawet teraz będąc w pracy
Zdaje mi sie ze nasze problemy to przez to ze za bardzo go kocham. Zawsze bylam zaborcza i P doskonale wie ze cokolwiek by nie zrobil i tak mu wybacze. Niestety w pewnym momencie sielanka sie konczy i zaczynają prawdziwe problemy. U nas sie dołożyła P praca i budowa domu. DO tego opieka nad Tomkiem brak czasu i wystarczy czlowiek podenerwowany i sie drze nawzajem. Gdybym go nie kochala w jednej chwili bym odeszla od niego. Ale ja go kocham i to strasznie.

Wróć do „Pozostałe”