No ja wlasnie sobie nadziei nie robie bo to tylko wyszlo podczas sexu.... jak narazie to tylko kropelka bialego czegos ze mnie poleciala takze chyba jednak bedzie @.... wiecie po tym jak ta dziewczyna stracila dzidzie z lipcowek to wcale juz mi sie do ciazy nie spieszyno ja miałam to samo ja wiem, ze to dobra oznaka dla staraczek, ale sobie nadziei nie robię..
no i bedziemy sie trzesły na kazdym kroku...oj juz wiem ze bede b panikowala...echhhhhhwłaśnie...ja jak sobie pomyśle o ciaży w kategoriach już dokonanej, czegoś realnego to w pierwszym doruchu mnie dopada lęk...czy na pewno wszystko w porządku będzie...jest tyle zagrozeń i zadnej pewnosci...wiem, trzeba być dobrej mysli, ale pzecież wszystkie wiemy, że to co nas spotkało nie ucieknie zpamięci, bol i strach się stępią, ale nie znikną...
No niestety ja wiem ze u mnie bedzie identycznie. Jak teraz pomysle ze moge byc w ciazy to az mi ciarki przechodza a Marcin juz mi wczesniej zapowiedzial ze usg bedziemy co tydzien prywatnie robili i ze bede w lozku lezec no wcale mu sie nie dziwie bo ja z checia od usg to bym nie odeszlano i bedziemy sie trzesły na kazdym kroku...oj juz wiem ze bede b panikowala...echhhhhh
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość