hejka
My już jesteśmy we Wrocku
u rodziców było super, tyle prezentów od ciotek uzbieraliśmy, że masakra
W dodatku mamuśki same pyszności robiły. Zostalibyśmy do niedzieli, ale jutro mam rozdanie dyplomów
tylko w co się ubrać... muszę póki Wiki śpi pokombinować troszeczkę
A tak stwierdziłam wczoraj, że póki co to nasza Córcia jest baaardzo grzeczna i potrafi się przy gościach ładnie zachować
A mój Mąż słyszy Maleńką w nocy
Pruedence, to nie jest reguła, że przy drugim dziecku ciężej dojść do siebie. Może będzie wręcz łatwiej, bo oprócz opieki nad Adasiem, będziesz ganiać za swoją drugą Iskiereczką
fajnie, że mąż Ci umożliwi pójście na fitness
meg, super, że Córcia była grzeczna wczoraj
I oczywiście wielkie brawa za skończone 4 tyg
Fajnie, że są takie zajęcia
barbapuppa, świetny pomysł
Ja, aż wstyd się przyznać, mam fioła na punkcie zdjęć Wikunii, wszystkim w koło bym je pokazywała
Też tak macie?
jak sie urodzila to wyglądała jak chomik
słodki chomik
Moja przypominała mi po porodzie eskimoska z Epoki lodowcowej
Jak Wam nocka minęła?
anetka607, my dziś planujemy Małą na całą noc położyć w łóżeczku. Oby poszło tak dobrze jak u Ciebie
dorotaczekolada, faktycznie spanie z dzieckiem jest dość wygodne, bo można przysypiać karmiąc. Dorota, daj znać czy coś się ruszyło w kwestii pracy twojego męża. Mój dostanie w poniedziałek wypowiedzenie
Zamykają w lutym oddział wrocławski... Wszyscy już dostali wypowiedzenia, więc pewnie jak mąż wróci po tatusiowym, to też na niego ten piekielny świstek czeka
no to teraz czeka nas to samo co Was... mieszkanie u teściów
chyba, że do końca miesiąca Mąż coś znajdzie, ale wątpię... bo szuka już od listopada