Cześć dziewczyny, niestety wcięło mi też notatkę do was. Zaczyna więc do początku. Dziękuję za gratulację i wam również gratuluję oczywiście! W czwartek wizyta u lekarza udana, dzidzia zdrowa, termin wg miesiączki na 5 maja

, ale wg usg na 1. Lekarz obstawia 1-3. zobaczymy, pobrał cytologię i 14 badanie krwi.
Wiolu a ty pracujesz?
Aniu pamiętam jak pisałaś że twoja Hania po wszystkim maluje. Czy przestała po kupieniu tej tablicy? Wojujemy z Izą bo wszystkie ściany wyglądają jak blok rysunkowy i już zastanawiamy się czy gościom nie mówić że to takie mazy ozdobne

. U mnie Iza chora od tygodnia. Ma zapalenie gardła i walczymy z choróbskiem. Niestety znów ma przeniesione szczepienie (powinna być zaszczepiona 1,6-18 miesiąc), ciągle coś. Niedługo bilans 2 lata, a my nie możemy jej zaszczepić.
patrycja co do jedzenia to mam jak ty, od wszystkiego mnie odrzuca, nie gotuję bo nie daję rady, zaraz mnie cofa, dziś postanowiłam mojemu mężowi dogodzić i zrobiłam fasolową a teraz siedzę i czuję jak mnie wzbiera. Oby do 2 trymestru
Pozdrawiam