Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2007, 20:21

Gosiu mam nadzieję, że albo w ten weekend albo zaraz po. Nie wiem, gdzie się spotkamy? mój brachol mieszka w Nowej Iwicznej...ale możemy się gdzieś umówić. Ty może powiedz gdzie, bo ja wiesz...nie bardzo wiem...

A dla Hubertusa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2007, 08:45

Hej-witam majowe mamusie i dzieciaczki :ico_haha_01:

Jestem dumna z synka bo wczoraj wieczorem usnął bez bujania w łóżeczku-wystarczyło mu jak głaskałam go po główce :ico_brawa_01: Usnął około 21 i obudził się 3.30 i 7 na jedzonko. Oby tak dalej smyku kochany :-D

Strasznie trudno dziś dostać się na forum :ico_zly: Próbowałam chyba godzinę...

Wpadnę później - teraz czas na :ico_kawa: i przytulanki z synkiem.

Do usłyszenia.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2007, 08:59

Nie ma to jak problemy z TT, wczoraj w ogole nie moglam wejsc...

Glizdunia ja traciłam stopniowo pokarm tzn było go coraz mniej, aż w końcu sam znikł, a czy cyce straciły rozmiar? pewnie jakis tak, ale nie wrocily do rozmiaru sprzed ciazy.

Co do innego jedzonka... Z racji tego ze mala je juz tylko sztuczne mleko, to chyba zaczne wczesniej podawac inne pokarmy... myslalam zeby tak za miesiac, jak Kinga bedzie miala 4 miesiace. Tak swoją drogą moja sis nie moze sie doczekać aż Kinga bedzie jadla kaszki, bo ona je uwielbia i bedzie razem z nią jesc :P i zaufam słoiczkom

Lady biedna ta Twoja kruszynka z tą rozwórką... ale nie martw się zanim sie obejrzysz nie bedzie tego cholerstwa nosic
acha i mam jeszcze pytanko, moze głupie, ale ja nie za bardzo kumam, jak to sie liczy, jak pisze na opakowaniu od 3 m-ca, to znaczy, odkąd skonczy 3 m-c czy jak sie zaczyna 3 m-c??
Wydaje mi sie ze chodzi o początek 3 miesiaca, ale nie jestem pewna

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2007, 09:48

witam!!! :-D
wczoraj oczywiście forum padło i juz nie wóciłam ..ale jestem
my zaraz na szczepienie ... :ico_olaboga: ciekawe co to będzie ...
Zbora - ty mi tu nie.. coś tam coś tam .. :-D ja mam samochód - tzn. męzu zabiorę :-D i podjadę - zaraz ja na mape rzuce okiem - a gdzie? ( ja od roku dopiero tu mieszkam -ale podpytam miejscowych :-D )
Doris :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: witaj!!! się stęskniłam!!!!!!
co do zupek, deserków etc. - ja zamierzam ok. 5 m-ca - tzn - po skończonym 5 m-cu - mały jest na mieszanym karmieniu - zrezta zobaczymy jak będzie dalej - na razie mu wystrcza mleko - i super - co do koleżanek m-c wyzej - faktycznie szaleją :-D - ja kupne - i jak da rade bedziem zupki gotować :-D
ja oczywiście kawusia więc zapraszam :ico_kawa: :-D

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

16 sie 2007, 09:51

hejka ......... juz z tym TT przesadzają wrrrrrrrr :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2007, 09:51

Witam, narazie nie czytam was bo masa prania, ale musze się pochwalić, jestem już cała w skowronkach, a raczej w sikorkach, mam swoich obu synciów:

Obrazek

I jeszcze parę fotek Karolka:

Wypuśćcie mnie z tego więzienia:
Obrazek

Zmieści się cały???
Obrazek

Mam nową matę!!!
Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 sie 2007, 17:08 przez Sikorka, łącznie zmieniany 1 raz.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2007, 10:23

witajcie

no przesadzaja, przesadzaja z tym tt, wczoraj wieczorem nie uzyczysz....
dzis nocka u nas nawet, nawet, jak mała zasypiała byłam przerazona, bo wypiła tylko 30 ml i zasneła jak kamien, niczym jej dobudzic nie szło, wiec ja położyłam...mysle trudno, za godz. na pewno sie obudzi, a tu...do 1:30 pospała, potem wypiła mleczka juz nieco wiecej chyba z 90 i do 7 zabrała, i ja :ico_szoking: bo nigcy sama do 7 nie spała :ico_szoking:

Milunia uwielbia poranne pogaduchy ze swoim słoneczkiem,a potem jak juz przeniose ja do wózka - z ptaszkami, a jak sie denerwuje jak one sie nie odzywają to :ico_zly: i krzyczy na nie, a my mamy z A. ubaw po pachy :-D
A ostatnio jak zauważyła swoją prawą rączkę to udaje "superwoman" lub inaczej " statue wolności". Mam nadzieje ze pstrykne jej kiedy w tej pozycji fotke...

sikorka a dlaczego wycięłaś ze zdjecia tą trzecią osobę, to zapewne twój meżulo, co??zdjetka super, twój Kacerek piękny kawaler rosnie..

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2007, 10:23

witajcie

no przesadzaja, przesadzaja z tym tt, wczoraj wieczorem nie uzyczysz....
dzis nocka u nas nawet, nawet, jak mała zasypiała byłam przerazona, bo wypiła tylko 30 ml i zasneła jak kamien, niczym jej dobudzic nie szło, wiec ja położyłam...mysle trudno, za godz. na pewno sie obudzi, a tu...do 1:30 pospała, potem wypiła mleczka juz nieco wiecej chyba z 90 i do 7 zabrała, i ja :ico_szoking: bo nigcy sama do 7 nie spała :ico_szoking:

Milunia uwielbia poranne pogaduchy ze swoim słoneczkiem,a potem jak juz przeniose ja do wózka - z ptaszkami, a jak sie denerwuje jak one sie nie odzywają to :ico_zly: i krzyczy na nie, a my mamy z A. ubaw po pachy :-D
A ostatnio jak zauważyła swoją prawą rączkę to udaje "superwoman" lub inaczej " statue wolności". Mam nadzieje ze pstrykne jej kiedy w tej pozycji fotke...

sikorka a dlaczego wycięłaś ze zdjecia tą trzecią osobę, to zapewne twój meżulo, co??zdjetka super, twój Kacerek piękny kawaler rosnie..

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2007, 10:57

Może tak napiszemy petycję, żeby nam nie psuli humorow i nie zabierali TT na tak dlugo :ico_haha_02: Szlak mnie trafia jak mam problemy z wejściem :ico_zly:

Mamuśki jak tam rozwijają się wasze szkraby ??? Mój ślicznie gaworzy, odbija się nóżkami od podloża i wędruje do góry, usiłuje zrobić mostek-fajnie tak patrzeć na niego i dostrzegać jak z dnia na dzień uczy się czegoś nowego :ico_haha_01: Serce się raduje.

Teraz ciocia zabrała małego na spacer więc mam chwilkę wolnego. Ale zamiast doprowadzać się do pożądku siedzę na TT :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 sie 2007, 10:58

hejka...
Ja dzisiaj z rana nie moglam sie dopukac-nikt mi na tt nie chcial otworzyc :ico_oczko:

Nocka lepsza,zdecydowanie lepsza niz wczorajsza...3 pobudki co 2 godziny...ale czuje sie calkiem dobrze a mala juz dogonila komara i mam nadzieje ze pospi troche dluzej :-D

Juz wstawilam drugie pranko...pogoda sliczna sie zapowiada to wybieram sie z kumpela na sklepy...zabieramy oczywiscie nasze male szkraby :ico_haha_01:

Sikorko...ale masz juz duzych facetów w domciu..wow..chyba niedlugo bedziesz robic jakies weselicho :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-08-16, 14:50 ]
hejka...widze ze zadna sie nie dopukala dzis na tt...ja tez juz :ico_zly: ale teraz zadzialalo!my juz po obiedzie a mala zasnela gdy jedlismy i teraz czekam az wstanie i na spacerek pognamy bo ciagle nie pada :ico_brawa_01:
Mam ochote na slodki deserek a w domu pustki ....a wedlug postanowienia zakupy dopiero jutro...chyba jednak skocze po cos slodkiego :ico_noniewiem:

zmykam ..postaram sie zajzec pozniej

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”