eve Marcelina robi tez tak jak Szymuś i przy tym najczęściej robi śmieszne minki albo podnosi nóżki i obraca oby dwie na boczek i fik juz na boku albo na brzusiu :)
mama_zuzi1980, Super że zobaczysz swoje rodzinne strony ja przez rok nie widziałam rodziców i strasznie tęskniłam :)
Wogóle to pojechałam do Tessco i kupiłam Małej różne słoiczki z HiPPa i z BoboVity. Brzoskwinki, morele, zupke jarzynową, ziemniaczki ze szpinakiem, i wiele innych, dziś zjadłą samą marchewkę ale feeee mi nie smakowała a Mała wcinała. I chciałam Was się zapytać jak dajecie te słoiczki dzieciom?? No bo są i dania i deserki... Ja daje jej po pół słoiczka bo nie chce żeby się za bardzo przyzwyczajała ale czy mam jej dawać danie jub zupkę koło południa i potem koło 17:00 deserek żeby wyeliminować karmienie i dopoero karmić przed spaniem...? Może zje więcej i dłużej pośpi... kompletnie nie wiem jak to zrobić POMÓŻCIE. Bo dawać w jeden dziec deserek a i drugi Danie to chyba bez sensu co?
A my z M mamy ciche dni, On nie dzwoni ani nie pisze no chyba ze pisze zapytać jak Mała ale tak pozatym to cisza, więc i ja milczę :) W czwartek wybieram się na 8:00 na to kontrolne USG bioderek

Mała śpi ale jak się obudzi to troszkę się pobawimy a potem z bratem pójdzie na spacer :P