Marta to zależy od konkretnego sprzedającego, myślę,że jeżeli jest to np sklep to wtedy na pewno, a jak czegoś nie jesteś pewna to pisz maila do sprzedającego i pytaj.
Ja zawsze tak robię .
A ja znowu się ze zgaga zmagam
Ostatnio zmieniony 25 sty 2008, 12:14 przez spinka, łącznie zmieniany 1 raz.
spinka, myslę że szybko sie naucze M. czasem tak kupuje że wcale nie na allegro tylko tam znajduje, dzwoni do tego sklepu i jedzie kupić za cenę z allegro, nie licytujac na allegro tego, wiec będę sie tak robić
Nowa z Ciebie to jeszcze laseczka , czego o mnie nie można powiedzieć Powiem A. to zrobi zdjęcia wieczorkiem i też wrzucę.
Spodenki masz fajne
Nowa a te wysokie szpile co za Tobą stoją to po co??
Do szafy na dno je wrzuć
ja jutro jak juz będe ubrana do wyjazdu do krakowa to każę m. cyknąć mi fotkę
[ Dodano: 2008-01-25, 11:26 ]
Nowa a te wysokie szpile co za Tobą stoją to po co??
no niezła jesteś, ja nie zwróciłam uwagi ale fakt, ja teraz tylko na płaskich chodze, ale np. moja mama zawsze latała i lata w wysokich bo nie umie na płaskim
spinka, no ,strój wyjściowy to beda spodnie dresowe, bo w inne juz nie wchodze ale do tego ładna bluzka- na krótki rękaw bo w sklepach sie rozpływam, wczoraj bylyśmy w obuwniczym to byłam mokrutenka Kupiłam kozaki 50% taniej tylko juz mi po jednym spacerku obtarły kostke
[ Dodano: 2008-01-25, 11:33 ]
a make up to taki leciutki bedzie, bo mnie ostatnio wszystko drazni- skóra mnie swędziała po pudrze- a używałam taki sam od zawsze
ja jutro jak juz będe ubrana do wyjazdu do krakowa to każę m. cyknąć mi fotkę
Trzymam za słowo
A co do butów, to ja chodzę tylko na obcasie ( bo innych nie mam), ze względu na swój wzrost , a póki co dyskomfortu nie czuję więc jest dobrze. Potem zobaczymy.