kasik mnie to by po takim tekscie tak by nerwy wziely zeby ciche dni chyba trwaly ladne pare miesiecy.a tu któregos razu widze, że ona mu napisała, że cały czas się zastanawia coby było gdyby powalczyła o mojego R. jak ja mieszkałam w Katowicach a on był na ostatnim roku studiów w Lublinie ze może teraz to oni by byli małżeństwem i czekali na dziecko itakie tam jeszcze durnoty a mój R. jej na to ospisał, ze kto wie jakby to było !!!!!
nie gniewamy sie. Wiesz gdy bylam w ciazy i bym pisala na forum tez bym zlego slowa nie powiedziala na P, niestety z czasem jest gorzej. Pisze jeszcze na wątku "dzieci 2005" i tam praktycznie kazdego dnia ktoras z dziewczyn sie kloci z mezem. Straszne realia są, miało byc tak pieknie a tu prosze tyle problemow.nie gniewajcie sie juz!!!!!!!!!!!! myslalam ze dziecko jendoczy malzenstwo a nie jest powodem cichych dni itd...!!!!!!!!!!!!!!!
ale hetera jestem w takim razieWiesz gdy bylam w ciazy i bym pisala na forum tez bym zlego slowa nie powiedziala na P,
i wlasnie mial odcedzic ziemniaki i wywalil je na podloge
to nie jest takie proste,zawiele kosztował mnie ten mój przyjazd tu,i tam nie mam do czego wracać,musiałabym wszystko od nowa zaczynaćto wracaj, nie ma sie co meczyc, w UK nie ma nic ciekawego, a jak sie jeszcze nie pracuje to mozna poj..... do glowy dostac.,ja najbardziej bym chciała wrocic do stanu sprzed 3tyg,czyli ja w PL a on w UK i jest wtedy kochające się małżeństwo
boli mnie trasznie skora naokolo pepka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to fakt,dziecko wcale nie sprawia żefaceci zmieniają się na lepsze,z reguły jest odwrotniemadziorka poczekaj na dziecko u nas bylo idealnie dopoki niepojawilo sie malenstwomysle ze ciezko facetom zaakceptowc ze nie sa ju najwazniejsi na swiecie dla swoich kobiet i glupieja
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość