julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

23 maja 2007, 13:44

madziorka poczekaj na dziecko u nas bylo idealnie dopoki niepojawilo sie malenstwo :ico_noniewiem: mysle ze ciezko facetom zaakceptowc ze nie sa ju najwazniejsi na swiecie dla swoich kobiet i glupieja i zgadzam sie ze wszystkim co napisala gosia :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2007, 14:02

przyszedl wozek... ale nie ma fotelika..... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ponoc mialy dwie paczki a dostalam jedna i nie zapytalam o druga bo nie wiedzialam....!!!!!!!!!!!!!!! przeciez to kurier ma wiedziec a nie ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jestem zla... mysliscie ze wroci z tym fotelikiem????????????????????????????///

nie gniewajcie sie juz!!!!!!!!!!!! myslalam ze dziecko jendoczy malzenstwo a nie jest powodem cichych dni itd...!!!!!!!!!!!!!!!

to prawda, ze ja niewiele moge powiedziec o malzenstwie.. jestesmy malz 5 lat :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i zyjemy tylko we dwojke... i tez nie wiem jak teraz bedzie jak pojawi sie ktos trzeci...
mam nadzieje ze zmieni sie, ale na plus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zmykam bo spoznie sie do pracy.....!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2007, 14:32

hej laseczki :-D

Przeczytałam wszystkie posty, ale nie dam rady odpisac każdej z osobna, bo słonce i ciepełko tak wpływa na moje dziecko, że tylko by sie bawilo :-D :ico_olaboga: i słuchało jak mama lub babcia śpiewaja pioseneczki...

Wspólczuję wam z mężami i tymi nerwami... wiem co to znaczy głupota męza i jak to wnerwia + boli, bojeszcze jakies 2 miesiace temu mój mąz gadał na Skype z taka kolezankąz akademika ze studenckich czasów i ja sie na to zgodziłam, bo ona wyglądała na spoko dziewczyne (i wiedziała, że jestesmy małżeństwem i czekamy na dziecko)... a tu któregos razu widze, że ona mu napisała, że cały czas się zastanawia coby było gdyby powalczyła o mojego R. jak ja mieszkałam w Katowicach a on był na ostatnim roku studiów w Lublinie :ico_zly: ze może teraz to oni by byli małżeństwem i czekali na dziecko itakie tam jeszcze durnoty :ico_zly: a mój R. jej na to ospisał, ze kto wie jakby to było !!!!! :ico_zly: ale mnie wedy nerwy wzieły... na szczescie mój mężuś zerwał z nią kontakty po awanturce jaka zrobiłam...

[ Dodano: 2007-05-23, 14:55 ]
A pochwale wam sie, że moje dziecię tez już od kilku dni obdarza nas usmiechem i wg mnie takim raczej świadomym, tzn. my do niej mówimy i robimy minki a ona się uśmiecha :-D I od poniedziałku zaczepia - jak tylko zbyt długo się do niej nie mówi to ona krzyczy "eeee" :-D Z karuzeli lubi na razie słuchać melodyjki, bo sama karuzela jako tako jej nie interesuje...

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2007, 15:07

a tu któregos razu widze, że ona mu napisała, że cały czas się zastanawia coby było gdyby powalczyła o mojego R. jak ja mieszkałam w Katowicach a on był na ostatnim roku studiów w Lublinie ze może teraz to oni by byli małżeństwem i czekali na dziecko itakie tam jeszcze durnoty a mój R. jej na to ospisał, ze kto wie jakby to było !!!!!
kasik mnie to by po takim tekscie tak by nerwy wziely zeby ciche dni chyba trwaly ladne pare miesiecy.
nie gniewajcie sie juz!!!!!!!!!!!! myslalam ze dziecko jendoczy malzenstwo a nie jest powodem cichych dni itd...!!!!!!!!!!!!!!!
nie gniewamy sie. Wiesz gdy bylam w ciazy i bym pisala na forum tez bym zlego slowa nie powiedziala na P, niestety z czasem jest gorzej. Pisze jeszcze na wątku "dzieci 2005" i tam praktycznie kazdego dnia ktoras z dziewczyn sie kloci z mezem. Straszne realia są, miało byc tak pieknie a tu prosze tyle problemow.
Moja siostra radzi mi bym sie rozwiodla z mezem ona sama wziela slub w listopadzie i jest na etapie wielkiego zakochania i uwaza ze nikt sie nie powinien meczyc razem. A ze widzi jak plaklam po klotni z P, wiec mowi ze powinnam sie rozwiesc. Mowie jej ze sie nie rozwiode bo P strasznie kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. A ona ze znajde kogos innego. Takie to proste dla ludzi z boku. Nawet po najwiekszej klotni nie chcialam odejsc od Pawla. Czasami jak sie zaczynamy klocic to chowam kluczyki do samochodu i mu mowie jak chcesz to sobie jedz. Bo wiem ze nie pojedzie:)

[ Dodano: 2007-05-23 ]
madziarka to ile ty masz lat jak juz 5 lat po slubie jestes?
Kasik przed chwila zobaczyłam ze Viki ma juz 3 tygodnie i 3 dni. Kurde ale ten czas szybko leci przeciez jeszcze przed chwilą narzekalas ze dzidzia nie chce ci z brzucha wyjsc. Ja sama nie wiem jak ten czas szybko leci. Ja przed chwila rodzilam a tutaj Tomek juz ma rok i 7 miesiecy.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2007, 15:19

Wiesz gdy bylam w ciazy i bym pisala na forum tez bym zlego slowa nie powiedziala na P,
ale hetera jestem w takim razie :ico_olaboga: a z czasem ma byc jeszcze gorzej??? :ico_olaboga: jak bylam nastolatka to bylam u wrozki i ona mi powiedziala, ze bede miala jedna corke, ktora bede sama wychowywac, a do wszystkiego co mam dojde sama.... oby sie nie spelnilo, bo ja jestem czesto zla na Jasnie Pana, ale nie zamienila bym go na innego, bo go kochusiam i on mnie tez :-D :589:

[ Dodano: 2007-05-23, 15:20 ]
i wlasnie mial odcedzic ziemniaki i wywalil je na podloge :-D :-D :-D

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

23 maja 2007, 15:25

oh te chlopy.....
z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej....... :ico_oczko: :ico_haha_01: :-D

a pamietacie jak mowilyscie na dobre i na zle....i mysle ze powaznie i dojrzale wypowiadalyscie te slowa......,zycie jak zycie raz jest lepiej raz gorzej....
ja sobie juz mezulka dawno wychowalam :ico_oczko: :-D i powiedzialam mu czego nie lubie w jego zachowaniu....itp itd :-D :-D :-D

madziorka slicznie wygladasz :ico_brawa_01: wygladasz jak sloneczko wsrod tych ponurych anglikow tam pod benem :ico_haha_01: :ico_haha_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

23 maja 2007, 15:32

gosiaa czesto jest tak,ze oni zatajaja rozne fakty przez nas,bo jestesmy zazdrosne i zaborcze...bynajmnmiej u mnie tak bylo :ico_olaboga: ja bylam o T chorobliwie zazdrosna, wstyd sie przyznac ...doszlo do tego ,ze bal sie kolezankom ,,czesc,,odpowiadac na ulicy,bo ja swira dostawalam...a jak mial telefony kolezanek ze szkoly,to wpisywal pod zmienionymi nazwami,bo ja robilam awanture :ico_puknij: i ja doprowadzilam do tych klamstewek i przez to sie rozstawalismy wiele razy...tlumacze sobie,ze mloda bylam i glupia i jak sobie przypomne to mi wstyd za siebie...a jak teraz wyluzowalam ,to jest wszystko super i klamstw tez nie ma ...ja nawet bylam zla jak do pubu chcial isc z kolega :ico_puknij: i potem musial klamac,a wiadomo klamstwo zawsze wyszlo i ja myslalam,ze to on taki zly :ico_puknij: no ,ale na szczescie juz mi przeszlo i zrozumialam jaka zolza ze mnie byla :-D ale to jest tak jak gosia pisze,to wszystko z milosci :-D madziorka tobie gratuluje ,ze tak dobrze sie rozumiecie :ico_brawa_01: kasik a to co twoj maz powiedzial do tamtej,to pewnie tak zeby jej przykro nie bylo,tak przytaknal ,a napewno tak nie myslal,bo faceci tak robia ...jakby chcial byc z tamta ,to by byl i nikt by go nie powstrzymal,ale widocznie mial ja w nosie i tyle...gratuluje usmiechow Vikusi ,napewno macie duzo radosci :-D

[ Dodano: 2007-05-23, 15:37 ]
i wlasnie mial odcedzic ziemniaki i wywalil je na podloge
:ico_smiechbig: fela ja chyba tez juz T wychowalam... i on mnie tez :ico_haha_01:

julie_377

23 maja 2007, 15:41

no wlasnie teraz chyba to zle przyszlo hihi ale fakt faktem my 7 lat jestesmy razem a dopoki natus sie nie pojawil to byla sielanka 5 min i juz za nim tesknilam a teraz ciesze sie jak idzie do pracy.. mam nadzieje ze to min ie bop je4dnak go kocham ale moze faktem jest ze czlowiek bardziej zmeczony zestresowany zagoniony i takie duperele potem sa przyczyna wielkuej klotni... gosia to ja widze ze my mamy podobne charaktery bo ja tez nie odpuszcze takich glupich tekstow.. wiecie ja mam wrazenie ze faceci sa tepi... a znajda sie zawsze takie ~~"%^&## panie co chca wykorzystac i cos dla siebie miec nawet jak facet ma dziecko i zone a moze wlansie wtedy szczegolnie :ico_noniewiem: a jak jedna rzecz sie ulozy to oni zawsze wymysla cos nowego...no ale wiecie kurcze wkoncu jako zona nie dam robic sie w balona hahahahhhaa aloe mi sie zrymowalo :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-23, 15:45 ]
lucy ja tez sie staram wyluzowac i nie ma u nas problemu z pubem czy tym podobnymi ale ja chce wzamian szczerosci a nie robienia jakis spotkan z paniami za moim i plecami nawet jsli to kolezanka ze studiow to chyba ja powinnam wiedziec pierwsza ze chce sie z nia spotkac a nie po fakcie... nie lubie byc lekcewazona w takich sprawach :ico_noniewiem:

no tak vikusia juz niedlugo przestanie byc noworodkiem :ico_brawa_01: ale za to az 3 nowe maluszki juz czekaja...

wracajac do tematu my juz w miare pogodzeni ale wieje chlodem troszke jeszzce tylko oboje chcemy popracowac nad naszym zwiazkiem bo jednak chcemy byc razem :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-05-23, 15:49 ]
dobra koniec smutow na dzis bedzie dobrze albo nie hihihihi i tyle a zycie jakos musi sie toczyc dalej byle awantur jak najmniej :ico_oczko:
pogoda u nas wreszcie ladna wlasnie zesmy ze spacerku wrocili i natus padl i spi hihihihi no ale dzis w nocy dal mi popalic bo od 3 do 6 zabawy mu sie zachcialo :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

23 maja 2007, 16:05

,ja najbardziej bym chciała wrocic do stanu sprzed 3tyg,czyli ja w PL a on w UK i jest wtedy kochające się małżeństwo
to wracaj, nie ma sie co meczyc, w UK nie ma nic ciekawego, a jak sie jeszcze nie pracuje to mozna poj..... do glowy dostac.
boli mnie trasznie skora naokolo pepka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
to nie jest takie proste,zawiele kosztował mnie ten mój przyjazd tu,i tam nie mam do czego wracać,musiałabym wszystko od nowa zaczynać :ico_noniewiem: a zreszta tu nie majac kasy nie mam nawet za co wrócic,pomijając już to ze mąż mnie i tak nie puści :-D :ico_noniewiem:

a co do pępka to widocznie maluszek ci się rozpycha bo mu niewygodniei pewnie chciałby sie juz wydostać :ico_oczko:

martuchafrost
a wiesz jakby nie było topodobno skóra zdarta z tatusia,więc i charakterek się uwidacznia :ico_noniewiem: :ico_oczko:

gosia888
mąż teraz był 2 miesiące,na początku miałam przyjechać na jakis czas żeby zobaczyć czy mi sie tu spodoba,i mąż miał bilety w obie strony zamówić ale zamówił w 1 bo wiedział że nie będę chciala tu zostać :ico_noniewiem: z tego co się okazało przyjechałam tu bezterminowo,choć teraz coś przebąkuje że jak pojedziemy we wrześniu do PL to my tam zostaniemy a on wróci :ico_zly: a co mi z Polski na jesien?jestem handlowcem i najlepszy czas na ubicie interesu to lato :ico_puknij: ech...to tylko facet...
madziorka poczekaj na dziecko u nas bylo idealnie dopoki niepojawilo sie malenstwo :ico_noniewiem: mysle ze ciezko facetom zaakceptowc ze nie sa ju najwazniejsi na swiecie dla swoich kobiet i glupieja
to fakt,dziecko wcale nie sprawia żefaceci zmieniają się na lepsze,z reguły jest odwrotnie :ico_noniewiem:

madziorka
ja też myslałam że w moim małżeństwie zmieni sie na lepsze,niestety okazało sie że mój mąż to duże dziecko,które jeszcze nie osiągnęło dojrzałości psychicznej.Cieszę się że ty masz skarb w domu, :ico_oczko: oby tak dalej :-)

a teraz musi być jakaś zła faza księżyca która negatywnie wpływa na płeć brzydką :-D albo działa pępowina tt :-D ale razem damy radę :ico_oczko:

julie_377

23 maja 2007, 16:32

:ico_haha_01: mam nadzieje bo inaczej to nie wiem czy dadza mi w wiezieniu na tt zagladac jak go udusze ktoregos razu :ico_smiechbig:

Wróć do „Pozostałe”