a mi ostanio lekarz powiedział zebym za duzo nie piła i ograniczyła sół, zeby mi sie woda nie zaczeła odkładac
[ Dodano: 2007-04-25, 13:14 ] a ja mam trusaweczki mrożone chyba zaraz sobie rozmroze i z cukremi smietanka zrobie bo na zywe to raczej dzis nie ma szans
Oni na tym forum jak cos zmieniaja to z papucia na lac! Chyba nie mamy innego wyjscia tylko sie przyzwyczaic!
A ja na necie z okazji, ale nowy, kupilam nosidelko dla dzidzi, takie w ktorym dzidzia lezy jak w hamaku! Super! Jest nawet kieszonka na piluszke i portfel! W kolorze bezowym, wiec bedzie mi pasowalo z wszystkimi ciuchami, bo teraz modne sa tez takie czerwono-rozowe, a ja lubie sie ubrac np na turkusowo, wiec oczoplasu moznaby bylo dostac! Takie nosidelko jest lepsze na poczatku niz te w ktorych dzidzia siedzi-wisi! No i latwo bedzie karmic na spacerku! hihihi!
A ja myślałam, że trzeba dużo pić, żeby dbać o wymianę płynów. No i bądź tu mądry! a swoją drogą, to ledwo wciskam obrączkę na palec... Została mi jeszcze lewa ręka, trochę szczuplejsza.
bo pić to sie powinno przynajmniej 1,5l dziennie, mnie coś ostatnio męczą skurcze łydek, ale magnezik biorę, chyba więcej ruchu trzeba, może dziś wyciągne mojego skarbika do sklepu z rzeczami dla dzieciaczków daleko nie ma a spacerek bedzie przyjemny i pożyteczny bo jeszcze nigdy nie byłam w tym sklepie jakoś nie było okazji a teraz lece na jazdy buziaki
skurcze łydek w ciązy to nie tylko magnezik, ale i wapń
a co do soli, to owszem tak było, ale wg najnowszych badań można spokojnie (oczywiście w granicach rozsądku) używać
miłego spacerku