Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

08 cze 2011, 13:34

A pomyśl sobie, że przy karmieniu jeszcze urosną :ico_oczko:
Ja wyglądałam jak chodząca mleczarnia :ico_oczko:
a mi nawet przy Wice za dużo nie urosły, także nie ma reguły, taka już moja uroda, całe życie z małymi :ico_oczko:
Inia to dobrze, że Wika ładnie obiadek zjadła najwyraźniej już dzieciątko zgłodniało :ico_oczko:
po takim kilkudniowym poście (same warzywka i makaron), to nie ma się co dziwić :ico_oczko:

Kurcze, ja z nudów jem. Obiad już w piekarniku, zrobiłam prostą zapiekankę makaronowa, mało roboty, więc to idealny obiad na dziś :ico_oczko: Nic mi się nie chce

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2011, 13:41

dzieki dziewczyny :-D

inia1985, mi własnie gin mówił zeby dużą gondolke sobie kupić bo będę Bobka woziła Październik-marzec/kwiecień a jak bedzie spore Dziecko to nie włoże go już w 3 miesiacu do wózka w kombinezonie i spiworku.
Kinga_łódź napisał/a:
A pomyśl sobie, że przy karmieniu jeszcze urosną
Ja wyglądałam jak chodząca mleczarnia
moj mąż smieje się że Milka jestem :ico_szoking: ale cieszy sie i zawsze pyta czy takie juz zostaną

szkieletorek

08 cze 2011, 14:32

Moj tez jest z duzych piersi zadowolony.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2011, 14:38

Moj tez jest z duzych piersi zadowolony.
hehehe to wszyscy zadowoleni z tego wynika.
jeszcze odnośnie biustonoszy ja kupiłam jakoś w 17 czy 19 tygodniu chyba i mam nadal ok. Także wydaje mi sie że teraz urosły no i potem jak mleczko będzie znów urosną, czyli będe szukala rozmiaru F :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

08 cze 2011, 15:03

Inia mnie od kąd te mdłości minęły to buzia się nie zamyka :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Zachcianka zachciankę pogania :ico_oczko:

Izabela ja sama nie wiem czy mi zostały po ciąży czy przy dodatkowych kilogramach :ico_oczko:
Zawsze dobrze sobie kupić jeden na początek karmienia a później sobie dokupić :ico_sorki:
Bo nigdy nie wiadomo ile jeszcze urosną przy produkcji mleczka :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2011, 16:59

ja już pow izycie Oliwka zdrowiutka i radosna, ma ok. 23cm długości i waga 0,5kg serduszko rozwija sie prawidłowo, wszytski zyły glówne ok, główka odpowiedniej wielkosci. Akcja serca 140 uderzeń. Nie ma rozszczepów, wodogłowia itp. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kolejna wizyta 22.06.2011 godzina 15.45 bo gin idzie na urlop od 27.06 :-D na kolejna wizyte mam zrobic badanie krwi i moczu

jedna rzecz mnie ciekawi dziś położna liczyła mi który to tydzień ciąży i wyszło jej 24/25 dziwne

A to moje dzisiejsze USG 4D troszke kiepsko wychodzi zdjęcia USg na zdjęciu aparatu foto
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony 08 cze 2011, 18:16 przez izabelllla123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
inia1985

08 cze 2011, 17:54

Inia mnie od kąd te mdłości minęły to buzia się nie zamyka :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
to tak jak u mnie...

izabelllla123, super wieści, na zdjęciach faktycznie USG 4D wychodzi dziwnie... na pewno filmik fajniejszy.

Ja zdjęcie mam, ale krocza :ico_oczko: Będziemy mieć synka Piotrusia :-D Nie mamy żadnych wątpliwości :-D Także mogę już zacząć się rozglądać za "męskimi" ubrankami i gadżetami :-D Maluch waży ok. 992g :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2011, 18:08

Będziemy mieć synka Piotrusia
gratuluję serdecznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i kolejny synek na wrzesień :ico_brawa_01:
na zdjęciach faktycznie USG 4D wychodzi dziwnie... na pewno filmik fajniejszy
nie dość że wydruk USg jest czarno-biały to ja mam aparat do du... i zdjęcia nie wyraźne wychodzą. A na filmiku klasa wszystko piekne wyraźne i w kolorze :-D

szkieletorek

08 cze 2011, 18:36

jeszcze odnośnie biustonoszy ja kupiłam jakoś w 17 czy 19 tygodniu chyba i mam nadal ok. Także wydaje mi sie że teraz urosły no i potem jak mleczko będzie znów urosną, czyli będe szukala rozmiaru F :ico_szoking:
No ja tak jak pisałam przed ciążą miałam miseczkę A. Jakoś w 7-8 tyg ciąży weszłam w B , miałam taki stary więc go użyłam .Potem zaczęły jeszcze szybciej i jestem na D.
Kupuje na razie takie zwykłe tanie bo i tak zaraz będzie mały, a pod koniec ciąży planuje kupić taki lepszy do karmienia.
jedna rzecz mnie ciekawi dziś położna liczyła mi który to tydzień ciąży i wyszło jej 24/25 dziwne
Ale obliczała to według wymiarów małego ?? Bo jeśli tak to dzieci się różnie rozwijają. Mnie tez czasami wychodzi że według długości jest starszy ale gin mówi ze tak bywa i liczy się pierwsza data ustalona porodu .

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2011, 19:49

Ale naklikalyscie :ico_olaboga:

inia, gratuluje synusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bedziecie mieli parke :-)
Jak maz zadowolony czy w szoku :ico_oczko:

izus, jejku Ty to masz sie z tymi zebami, wspolczuje,naprawde :ico_pocieszyciel:

izabella, super, ze wszystko ok i Oliwka zdrowiutka, fotki fajne :ico_brawa_01:

Ale synus szaleje, az mi sie brzuch wygina :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

izabella, fajny wozeczek, gondolka mi sie podoba, ale wlasnie w takich wozkach nie podobaly mi sie spacerowki :ico_noniewiem:

Maly wykapany i wlasnie dusi nalesnika, cos nie bardzo mu idzie, mowi do mnie" musze sie bawic" :-D

Co do piersi to ja mialam zawsze male i teraz tez nie mam za duzych, owszem widze roznice, sa wieksze, ale nie tak jak wy opisujecie niestety....

Lece wszamac cos na kolacje, zaraz moje seriale sie zaczynaja :-D

Tak szukam, patrze imion i nie wiem jak nazwiemy, nic mi sie nie podoba, a takich typowych oklepanych nie chce, bo za bardzo mi sie nie podobaja, chodzi mi po glowie Dominik, Alan :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”