Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

12 sty 2008, 23:52

o kurcze dziewczyny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
pewnie ,że stawiam :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: najwyżej zjemy jutro :-D

EVE Daruś miał taką brzydką wysypkę wokół buzi,na policzkach, brodzie,i brwiach, dostał najpierw taką maść locoid, ale tylko przez trzy dni raz dziennie, wieczorem mogłam smarować nią, no i znikło, ale po odstawieniu znów wróciło, odstawiłam całkowicie nabiał kosztem mleczka BEBILON PEPTI, o czym wiecie, no i dostał tym razem maść ELIDEL, kurcze za 15 ml 82 zł :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no ale co tej pierwszej nie mogłam już użyć bo była zbyt silna, no i zeszło, dodatkowo muszę mu natłuszczać skórę, a początku LIPOBAZĄ, a teraz tą maścią cholesterolową :-D

ESKA normalnie szok :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ja nie rozumiem tej służby zdrowia :ico_zly: a chca podwyżek, normalnie szok :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

KOCURKA tu też szok przeżyłam znów :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: mi mówili, nawet z JULCIĄ już, że usg bioderek wykonuje się do 6 tygodnia życia najlepiej i po prostu rutynowo, i to jest refundowane i kropka, a u ciebie takie coś, jakieś głupki :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: ciebie rozumiem bo dla dziecka oczywiście zrobi się wszystko :ico_brawa_01: to z drugiej strony skoro jeden nie widzi wskazań do takiego badania, a drugi proponuje rehabilitację, to coś z nimi nie tak :wpale:

ja się żegnam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: do czwartku chyba, bo mój W. znów wyjeżdża :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: DLA WSZYSTKICH

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

13 sty 2008, 09:04

ja juz na nogach
wczoraj Szymon poszedł spać o 23.00 :ico_olaboga:
a zanim poszedł spać zwymiotował :ico_szoking: nie wiem od czego :ico_noniewiem:
odezwe sie pozniej

[ Dodano: 2008-01-13, 11:09 ]
kilka fotek:

TAKIE MAM DłUUGIE NOGI:
Obrazek

PALCE Są LEPSZE OD GRZECHOTKI:
Obrazek

SZUKAM JEDYNEK :-D
Obrazek

KOLEGA JASIU Z PORODóWKI..HIHI :ico_oczko:
Obrazek

Z TATUSIEM:
Obrazek

INTEGRACJA :ico_haha_01:
Obrazek

KUMPLE
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2008, 12:25

eve81, super zdjęcia! Mój faworyt to długonogi Szymuś :-D

Dziewczynki, muszę się pochwalić! A właściwie Zuzannę! Zaczyna spać coraz dłużej w nocy :ico_brawa_01: Zasypia ok. 20 i dziś pobudka była dopiero o 4.20 (wczoraj o 2.40) i rano po 8 (wczoraj o 7). Ja się cieszę, ale.... moje cyce nie :ico_noniewiem: O 8 moja lewa pierś była twarda jak kamień, ale nie bolała bardzo- pierwszy raz mi się to zdarzyło, nie dobrze....

agnieszka01.04, najlepsze życzonka dla Dariuszka!
No to nie wiem juz co "oni" z tym usg robią!!!

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

13 sty 2008, 12:44

Eska brak mi słów na tych lekarzy,no jak mógł nie rozpoznać że to stan przedzawałowy :ico_szoking:
Eve super zdjęcia,fajnie się je oglądało :-) a Szymus rzeczywiście ma duże stopki.
Agnieszka wszystkiego najlepszego dla Darusia z okazji ukończenia 4 miesięcy
Wczoraj mały znów dał nam popalić,ciągle marudził ale za to dziś już aniołek :ico_szoking: dziś dam mu mleczko z kleikiem ryżowym,zobaczymy czy wypije :-D

[ Dodano: 2008-01-13, 11:45 ]
Eve Szymuś to cały tatuś.

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 sty 2008, 16:30

eve81 PIĘKNE ZDJĘCIA!! Szymulek cały tatuś :) Wiesz masz bardzo ładny kolorek na włosach podoba mi się :)

ESKA widzicie lekarze to normalnie szok tylko ręce opadają!!

Ja jestem na chwilke bo nie wiem czy M nie przyjedzie po Nas i nei pojedziemy do Wiendnia. Jak nie przyjedzie to odezwe się wieczorkiem a jak bedzie to oj nie wiem kiedy wiec narazie POZDRAWIAM!!!!!

Awatar użytkownika
eve81

13 sty 2008, 17:40

Ja jestem na chwilke bo nie wiem czy M nie przyjedzie po Nas i nei pojedziemy do Wiendnia
trzymam kciuki żeby po Was przyjechał i żebyście w koncu troche czasu spedzili razem :ico_sorki:

a my bylismy na spacerku, fajna pogoda i wogole tak rodzinnie bylo...heh
teraz Szymcio ucina sobie drzemke a my siedzimy sobie razem z M, zrobilismy sobie gorącą herbatke do tego ciasteczka i jest super
M smaży fryteczki
a jutro juz sie umowilismy ze jedziemy odebrac karte ubezpieczenia dla Szymcia i od razu na zakupki po buty dla M :-) a pozniej wizyta u pediatry, musze wziasc recepte na mleko, ta masc cholesterolową, i jeszcze dopytam jakie leki mam zabrac dla Szymcia jak polecimy do UK...

[ Dodano: 2008-01-13, 16:47 ]
Dziewczynki, muszę się pochwalić! A właściwie Zuzannę! Zaczyna spać coraz dłużej w nocy :ico_brawa_01:
no to wielkie brawa dla Zuzi
no mam nadzieje ze to tak po koleji te dzieciaczki zaczynaja wiecej spac
wiec czekam teraz kiedy kolej na mojego szkraba :-D
O 8 moja lewa pierś była twarda jak kamień, ale nie bolała bardzo- pierwszy raz mi się to zdarzyło, nie dobrze....
ja juz mysle o tym co bedzie
bo ja wrocimy z podróży to zaczynam przyzwyczajac Szymka do butli i bede go karmic tylko w nocy( oczywiscie jak bedzie sie budził :ico_oczko: ) rano i po południu ok 15-16
bo właśnie tak bede wracac z pracy
zobaczymy jak to wypali ten moj plan, ale mam nadzieje ze bedzie ok :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2008, 18:28

eve81, a Ty wracasz do pracy na początku lutego- dobrze pamiętam? Ja na początku marca i tak myślałam,żeby już od lutego pomału kończyć karmienie cycem. Nocne mogą zostać (choć podobnie jak Ty, mam nadzieję,że nie będzie to konieczne :-D ) i ranne też- pracuję od 9. A z pracy wracać będę różnie, w poniedziałki pracujemy do 21, wt i śr do 17, a czw i pt do 15. Tylko ja mam 3/4 etatu to nie wiem jak to się poukłada. Nie wyobrażam sobie odciągania w toalecie albo plam po przemokniętych wkładkach...

Awatar użytkownika
eve81

13 sty 2008, 19:13

Kocura Bura, ja wracam do pracy 4 lutego, szybko zleciało :ico_olaboga:
ja mysle ze jak zaczne mniej karmic cycem to ta produkcja mleka sie unormuje,
wiadomo na poczatku napewno beda cyce pelne, ale pozniej napewno organizm zakuma o co chodzi i bedzie ok.
kurde no ja tez w sumie juz moglabym teraz ograniczyc te karmienia, ale ten cyc taki wygodny ze jakos mi ciezko :ico_szoking:
jutro moze zapytam tez o to pediatre :ico_noniewiem:

aaa i ja tez nie wyobrazam sobie odciągania w toalecie, wogole w pracy sobie tego nie wyobrazam i nie mam zamiaru tego robic :ico_nienie:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2008, 22:43

U nas leniwy dzien i nawet nie chce mi sie pisac. :-) Jutro sie odezwe.

Acha, pisalam do dominiki ale nie odpisuje i wiecie troszke sie zaczynam sie niepokoic czy wszystko u niej ok? Miala sie przeciez z Wami spotkac, tak tego chciala. Dziwne...

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 sty 2008, 10:16

Kobitki Dzień Dobry!! Jak widac nie pojechałam bo się okazało że M musi być dziś od rana w pracy bo zaczynają jakąś nową pracę... zresztą powiem Wam szczerze nie mam ochoty pisać już o tym człowieku bo naprawdę nic tylko usiaść i płakać...

eve zauważyłam dopiero teraz że Szymuś ma takie same butki pantofelki jak Marcelinka tyle że Ona ma różowe :] To sa z tescco prawda?? Ciekawe jak Ci pójdzie przyzwyczajanie do butelki oby tylko Szymuś się przyzwyczaił.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”