dzięki Eve. Smarowałam plecki i wczoraj i przedwczoraj, kropiłam pidzamkę Olbas oil mam taki spray do noska i niestety to mało sie zdało. Maluch miał wieczorek dzisiaj 38,4 dostał czopek i śpi. Zobaczymy jak długo.całuski dla Was
zdrówka dla AntosiaAntoś bardziej chory. Biedulkowi łezki lecą z katarku ale nadal nie ma gorączki. Męczy się w nocy ale nie jest osowiały na szczęście.
polecam Otrivin dla maluszków jest ładogniejszy od Nasivin i moim zdaniem lepiej działa nam kartar zniknął po stosowaniu tego wciągu 3 dnispray do noska
dziękuję.zdrówka dla Antosia
rozumiem Twoją miłość do Tosi, ale nie uważasz że to Piotr powinien być dla Ciebie najważniejszy? Wiem, że to trudne dla kobiet, bo jak się pojawi dziecko, to większość z nas przelewa całą swoją miłość na to maleństwo. Facet się czuję jakby odstawiony, zrobił dziecko i na drzewo.Ale gdzieś kiedyś w jakiejś książce przeczytałam, że każda kobieta powinna powiesić sobie nad łóżeczkiem swojego dziecka wielką kartkę z napisem "NAJWAŻNIEJSZY DLA MNIE JEST MÓJ MĄŻ". Ja takiej kartki nie mam, ale często sobie to powtarzam. I to nie znaczy że nie kocham dzieci. Kocham bardzo, ale wiem, że dobro mojego związku i mojego męża jest ważniejsze niż dobro mojego dziecka. Bo mąż był wcześniej, jego tak mocno pokochałam, że mam dziecko-owoc tej miłości. Kochany owoc, ale taki który spadnie kiedyś, oddali się od nas, pójdzie w swoją stronę, a ja zostanę znów tylko z mężem-i wtedy jak już z nim zostanę, nie chcę żeby się okazało, że łączyło nas tylko dziecko i przyzwyczajenie.Jestem jednego pewna - dla mnie Tosia to cały świat, dam sobie ręce odciąć i oczy wydrapać, żeby tylko moje dziecko było bezpieczne i szczęsliwe.
nie strasz babe_boom, bo ja juz spokojna była, a Ty mi zasiałaś niepokój Dziś wyjęłam to moje kółko i czekam na okres. Ma tydzień na przyjście i ma przyjść !!!agasza mi test ciążę z Michałkiem pokazał dopiero za 3 razem pierwsze dwa pokazały jedna kreską... a tak na kwiecien polowałam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość