doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 13:45

ladybird23, ale masz czadowe fotki w podpisie :) pochwal sie nam ta Milą :) i z Ciebie tez niezla laska :)

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 sie 2008, 13:50

no jestem i ja
mam tydzień urlopu więc jeszcze mnie trochę tu pooglądacie :-D bo nigdzie nie jadę
jagodka24, nic się nie przejmuj!!! moja też niedawno dopiero zaczęła mówić mama a wcześniej było tak jak u Ciebie - my do niej "mama" a ona "taataa"...
i pokaż buty koniecznie :-D bo ja też będę kupować i ciekawa jestem :)
zbora ale się cieszę, że się udało :ico_brawa_01: to szerokiej drogi i ładnej pogody!!!
ladybird23, no naklejki są świtne, bardzo mi się podobają i myślę, że jak na taką wielkość i ilość to cena wcale nie taka zawrotna; już się nie mogę doczekać jak skończycie i pokażecie nam efekty :ico_wstydzioch:
co do kompa to wiem jak to wkurza bo u nas co jakiś czas też tak coś nawali szczególnie jak nie mamy aktualnych antywirusów...
GLIZDUNIA, trzymam kciuki, będzie dobrze!!!
Ewcik pisz jak było i gdzie... bo ja nie pamiętam :ico_wstydzioch:
aaaa ladybird23, super fotki w podpisie :ico_brawa_01:

a moja właśnie sobie śpi, już kolejny dzień z jedną drzemką, cóż rosną dzieci, dorośleją echhhh
ostatnio byliśmy u znajomych którzy mają 4miesięczną córeczkę i jak zobaczyłam Igę przy tamtej to normalnie :ico_szoking: dopiero sobie uświadomiłam, że to już nie jakis niemowlaczek tylko duża dziewczyna :ico_haha_01: :ico_oczko:

a ja miałam wielkie plany co do mycia okien i nonono :ico_zly: dostałam @ i kiepsko się czuję więc olewam......

R wrócił w nocy uffffff - ja to się zawsze martwię jak on gdzieś daleko sam jedzie :ico_wstydzioch: no ale teraz poszedł do pracy więc znowu sama siedzę :ico_noniewiem:
takie życie :ico_oczko: za to powitanie było gorące :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 14:16

idziemy do neurologa bo jestesmy umowieni na 1 wrzesnia na interpretacje badania EEG ale mała przestała wogule sie wzdrygiwać
dzisiaj michal byl u tej lekarki bo okazalo sie ze zgubilismy ksiazeczke zdrowia jagody i na szczescie tam, byla
lekarka kazala przyjsc mimo wszystko
no i zapytam jej co z tym chodzeniem bo gdzies czytalam ze dziecko ma czas na chodzenie do 16 mies wiec duzo czasu jej nie zostalo
a uwierzcie mi ze ona wcale ale to wcale sie nie garnie
a jak lazi za jedną reke to jak pokraka

zborra podaj mi koma bo ja chyba nie mam
albo mam zly nr

Awatar użytkownika
anza

18 sie 2008, 14:27

mam chwilkę to wam pokażę Igusię tuż po ślubie swojego dziadka :)
tu z dziadkiem i nową babcią
Obrazek
"ach ten mój dziadziuś !"
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-08-18, 14:33 ]
a tak na marginesie :ico_oczko: to na pierwszym zdjęciu widać dom, w którym mieszkamy, na ostatnim piętrze tzn. 3. to są trzy pierwsze okna od lewej na samej górze, które widać - to tak tylko jakby ktoś był ciekawy :-D

[ Dodano: 2008-08-18, 14:52 ]
a to jedne z moich ulubionych zdjęć z wakacji :-)
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-08-18, 14:55 ]
no dobra już dosyć :ico_oczko:
idę się z dzieckiem pobawić :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 14:58

anza, Igusia superaśna!!

jagodka24, Ty nie panikuj z tym chodzeniem. zanim się obejrzysz będzie biegać i za nią nie nadąrzysz...

a moja zaczła mówić: "kapi kapi kapi kapi kapi" nie wiem co to znaczy i skad to wziela ale chodzi i gada

[ Dodano: 2008-08-18, 15:15 ]
anza, super foty z wakacji, a gdzie byliście bo nie pamiętam?? :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
anza

18 sie 2008, 15:37

doris, w Jastarni, ale te dwa zdjęcia są z molo w Sopocie :)

[ Dodano: 2008-08-18, 15:41 ]
ciekawe co u Glizduni - oby wszystko dobrze :ico_sorki:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 15:50

anza, bylas w sopocie a ja nic o tym nie wiedzialam... moglysmy sie spotkac...

no wlasnie ciekawe co z nasza Glizdunia...

[ Dodano: 2008-08-18, 17:13 ]
moje dziecie ma dzisiaj drugą drzemke :ico_szoking: ale pierwsza trwala 40minut wiec to pewnie dlatego.. w kazdym badz razie mam nadzieje ze niedlugo sie obudzi bo nie chce wieczorem z nią wojowac do późna

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 sie 2008, 17:30

hej dziewczyny....nie jest zle...ale dobrze tez nie chyba :ico_noniewiem: ...nie spadl mi kamien z serca wcale...bo lekarz chyba mnie zlal :ico_noniewiem: ...zapytal w czym moze pomoc i jak mu pokazalam to smyrnal po tym palcem nawet sie nie przygladajac...kuknal jednym okiem tak ze nawet nie zauwazylam :ico_puknij: ...i zapisal masc... mam smarowac 2 razy dziennie...nie pytal o nic,jak dlugo to mam to sama mu powiedzialam...nie pytal czzy rosnie,czy sie zmienia....nic nie chcial wiedziec...to juz ta pielegniarka sie blizej przyjzala i dopytala....no i niby do 2 miesiecy moze sie goic...nie powiedzial co to ale sadze ze mysli ze to ugryzienie....ach szkoda slow...a nie mam mozliwosci isc do innego lekarza bo tylko taki specjalista jest w mojej przychodni w tym miescie :ico_olaboga: ....na masci pisze ze nie dla ciezarnych i nie dla dzieci ponizej 10 r.z....a o karmiacych ani slowa!no ale chyba nie powinnam karmic nie?nawet nie powiedzial jak dlugo to smarowac!!!wrrr...na opakowaniu pisze max.7 dni...wiec sie zastosuje...a potem czekac 2 miesiace?wrrrrrrrrrr

Anza,piekne fotografie...naprawde super...i jak mi sie podoba Twoj styl ubierania siebie i Igi!!!i te kolorki..bomba!!
Jagodka,ciesze sie ze te wzdrygiwania minely,moze to takie rozwojowe bylo i juz minelo...super!!
potem wieczoram pokaze jaka sobie kurteczke kupilam dzis za napiwek z pracy i za stresy u lekarza...
wogole dziekuje za troske....mam nadzieje ze ta masc pomoze...bo jak nie to niewiem :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

18 sie 2008, 17:48

pluskam się w baseniku
Obrazek

patrzcie tak się prowadzi
Obrazek

ładnie pachną te kwiatki
Obrazek

a z tego zrobimy surówkę
Obrazek

ej no co podglądasz, ja tu siusiu robię
Obrazek

w lesie
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 sie 2008, 17:56

Ewcik,sliczne fotki!!!widac ze urlop u rodzicow udany!!!i to ciepelko na fociakach...mmmm zyc nie umierac!!!a Ala to chyba lubi kierowac jak Maya...czasem Arek ja zabiera zeby sobie w aucie posiedziala bo tak uwielbia kierowac :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek

a to moj nowy zakup...A. zdjec nie umie robic wiec nic dziwnego ze takie marne są :ico_haha_01:
a nie pisalam ze dzis Mayi chcielismy drugie butki kupic i w Clarksie czekalismy juz w kolejce dlugiej do mierzenia stopy i Maya sie fajnie przygladala jak mierza innym dzieciom ale jak byla jej kolej to zaczela tak wyc i plakac lzami ze szok...musielismy szybko wyjsc ze sklepu...a mi sie wydaje ze skojarzyla sobie szczepienie bo tak samo plakala na widok pielegniarki...bo tez tak przed nia stanela i noge chciala zlapac :ico_noniewiem: ...wiec juz nie wiem jak mam jej buty kupic jak ona nawet nie przymierzy :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”