04 wrz 2007, 14:54
hejka witajcie!justynko to niee tak daleko nas mieszkasz;)
Beatka fajnie ze chcesz cos poszukac na jesien dla izuni ,spoko jestem chetna;)
moze uda mi sie zasiac do was gdy dzieci beda spaly ale nie obiecuje bo mam sprzatania troche i gosci po 16!wkleje wam fotki jak bedzie czas cd ostatnich i nowe z rudej kameralnej razem ze zwierzatkiem ktore tam z nami mieszka hihi ostatnio pokazaly sie 2 naraz,ciekawe ile ich jest!poznosily orzechy do domui byly same lupinki ,niezle mocne zeby msusza miec!!strasznie duzo tych lupinek bylo!wczesniejsza czesc pisalam wczesniej a teraz usypiam dzieciaczki!ogolnie na rudzie kameralnie jest fajny klimat hihi ten domek w srodku lasu takie jakby spartanskie warunki,trzeba palic w piecu z blacha by cos ugotowac czy co kolwiek przygotowac do zarcia!w dniu czyli w piatek co przyjechalismy na ruda ,gdy wiezdzalismy do lasu na polanie byla sarenka pozniej przez droge pzrzebiegl lis,jak juz zaparkowalismy w lesie to byly dziwne odglosy zwierza moze lisa albo jelenia nie wiem i w kuchni te zwierzatka!na drugi dzien na drzewie byl taki tylko 10 razy wiekszy!,wlasnie na dzrewie orzecha,chodza bokami po scianach!i pokaze wam fotki tego malego