Witam z rana
Szkieletorek...obliczała własnie nie po wymiarach dziecka tylko na takim kółku a z wrażenia zapomniałam spytać gina czy to prawda że to tydzień 24-25
jak Kac Vegas
świetne uśmiałam sie strasznie, bardzo podobne do 1 bynajmniej ten sam wątek ale świetny film. Ponadto na zapowiedziach widziałam że będzie Oszukac Przeznaczenie 5 tym razem giną ludzie w katastrofie budowlanej, wali się olbrzymi wiadukt nad rzeką
Odnośnie spacerówek, włoasnie mi też średnio się ona podoba ale docelowo i tak kupimy lekką spacerówkę
[ Dodano: 09-06-2011, 08:39 ]
Nie zdążyliśmy nawet tego powiedzieć a już na USG wypatrzyłam, że chłopak, więc mówię R., że będzie mieć synka, no i wtedy lekarz zrobił zbliżenie, nie było wątpliwości
gratuluję synka, to ładna niespodziankę wam dzidzia zrobiła pokazując wszystko od razu
[ Dodano: 09-06-2011, 08:44 ]
Dzięki dziewczyny za gratki, ja się bardzo cieszę, gorzej z mężem, jeszcze tego do końca nie przełknął
oswoi się na pewno, mój byl nastawiony na syna, na wizycie gdzie gin powiedział nam na 100% dziewczynka zgłupiał i był dziwny.
A ostatnio wział mnie za rekę ciagnał przez poł CH żeby pokazać komplet bizuteri z hello kitty i mówi o taki taki kupimy naszej Oliwce, tak mi się uroczo zrobiło. Chyba w końcu dotarło do niego że będzie ojcem.
I cały czas czeka na pierwszego kopniaka.