Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

08 cze 2011, 20:19

Jak maz zadowolony czy w szoku :ico_oczko:
oswaja się z tą myślą, ale wiem, że nie jest zbytnio szczęśliwy... głupie podejście :ico_puknij:
chodzi mi po glowie Dominik, Alan :ico_noniewiem:
ładnie :-)

Wiki śpi, ja mam chwilę dla siebie, R. obrażony chodzi, bo go na kompa nie puściłam, niech sobie siądzie na starym, o ile go odpali :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2011, 20:38

hej laski :-D

ale naklikałyscie

inia1985, gratuluję syneczka :ico_brawa_01:

Pati85 poszukam ci tej stronki na pewno :ico_sorki: pamietam o Tobie :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2011, 21:56

Cześć!

inia1985, gratulacje!!!! Fajnie,że będzie synek :ico_brawa_01:
I jak to w końcu było z tym podglądaniem, obojgu Wam gin powiedział?

izabella i jak Kac Vegas???
Ja oglądałam jedynkę i był rewelacyjny! Na dwójkę chcemy iść w weekend, jak Zuzię wywieziemy do babci :ico_oczko:

[ Dodano: 08-06-2011, 21:56 ]
izabella i oczywiście super wieści od gina i focie!

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

09 cze 2011, 07:29

Dzień dobry :ico_ciezarowka:

Dziś jakoś tak się nie wyspałam, nie mogłam spać... A jak już mi się udało zasnąć, to Wiki się przebudziła :ico_noniewiem: Szkoda, że nie pospała dziś dłużej... już od godziny na nogach

U nas deszczowo i pochmurnie, no i chłodno :ico_sorki:

Miłego dnia Wam życzę

Dzięki dziewczyny za gratki, ja się bardzo cieszę, gorzej z mężem, jeszcze tego do końca nie przełknął :ico_puknij:

[ Dodano: 09-06-2011, 07:43 ]
I jak to w końcu było z tym podglądaniem, obojgu Wam gin powiedział?
ustaliliśmy z mężem przed wejściem, że nie będziemy cyrków robić, że on chce wiedzieć a ja nie i zgodnie powiemy by sprawdził płeć. Nie zdążyliśmy nawet tego powiedzieć a już na USG wypatrzyłam, że chłopak, więc mówię R., że będzie mieć synka, no i wtedy lekarz zrobił zbliżenie, nie było wątpliwości

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 cze 2011, 08:37

Witam z rana

Szkieletorek...obliczała własnie nie po wymiarach dziecka tylko na takim kółku a z wrażenia zapomniałam spytać gina czy to prawda że to tydzień 24-25 :ico_szoking:
jak Kac Vegas
świetne uśmiałam sie strasznie, bardzo podobne do 1 bynajmniej ten sam wątek ale świetny film. Ponadto na zapowiedziach widziałam że będzie Oszukac Przeznaczenie 5 tym razem giną ludzie w katastrofie budowlanej, wali się olbrzymi wiadukt nad rzeką

Odnośnie spacerówek, włoasnie mi też średnio się ona podoba ale docelowo i tak kupimy lekką spacerówkę :-D

[ Dodano: 09-06-2011, 08:39 ]
Nie zdążyliśmy nawet tego powiedzieć a już na USG wypatrzyłam, że chłopak, więc mówię R., że będzie mieć synka, no i wtedy lekarz zrobił zbliżenie, nie było wątpliwości
gratuluję synka, to ładna niespodziankę wam dzidzia zrobiła pokazując wszystko od razu :ico_brawa_01:

[ Dodano: 09-06-2011, 08:44 ]
Dzięki dziewczyny za gratki, ja się bardzo cieszę, gorzej z mężem, jeszcze tego do końca nie przełknął
oswoi się na pewno, mój byl nastawiony na syna, na wizycie gdzie gin powiedział nam na 100% dziewczynka zgłupiał i był dziwny.

A ostatnio wział mnie za rekę ciagnał przez poł CH żeby pokazać komplet bizuteri z hello kitty i mówi o taki taki kupimy naszej Oliwce, tak mi się uroczo zrobiło. Chyba w końcu dotarło do niego że będzie ojcem. :ico_brawa_01:

I cały czas czeka na pierwszego kopniaka.

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

09 cze 2011, 09:24

witam z rańca :-) u nas dzis leje niesamowicie,ale to dobrze bynajmniej nieco chłodu jest.

inia gratulue synusia :ico_brawa_01: a chłop to przełknie,mój myslal ze synka bedziemy miec a tu na usg niespodzianka,troche byl w szoku a potem cala droge do domu opowiadał jak to on córy pilnowac bedzie :-D

izabellla w zasadzie jesteś w 24 tygodniu,masz skonczony 23 i w trakcie 24 jestes :-)

Ja jutro na wizyte do gin ide,a sie zgapiłam i zapomnialam badan zrobic :ico_puknij:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 09:34

hej :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
Szkieletorek...obliczała własnie nie po wymiarach dziecka tylko na takim kółku a z wrażenia zapomniałam spytać gina czy to prawda że to tydzień 24-25 :ico_szoking:
no i dobrze powiedziała :-D
bo jestes dzisiaj w 23 tyg i 2 dniu ciazy co oznacza ze jesteś w 24 tygodniu
bo liczy sie tygodnie rozpoczęte :ico_oczko:
23 tydzień skończyłaś juz dwa dni temu dlatego bierze pod uwage rozpoczety tydzień :-D
a położna zeby wiedzieć dokłądnie czy to 24 czy 25 tydzień musiałaby wiedzieć w jakim dniu tygodnia miałaś okres :ico_oczko: bo od tego dnia sie liczy kolejny tydzień
np gdybyś w środe miała skończony 23 tyg i 6 dni (rozpoczęty 24 tydzień)
to od czwartku liczy sie juz kolejny tydzień czyli 25 :-D
wiec powiedziała w przyblizeniu :-D

musze Majci kocyk kupić, bo jej różowy dałam Natalii wiec nie bede jej go zabierać
a zostały mi same małe, za ciepło zeby spała pod kołderką bo sie odkrywa a bez kocyka ma nogi jak lody nad ranem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 09:46

witam,

Julkę mam w domku bo ją gardło boli i byłam z Nią u lekarza i ma jakieś syropy zapisane, odebrałam tez moje wyniki badań odnośnie glukozy i nie jest dobrze :ico_placzek: mam cholernie wysoka po wypiciu glukozy a Julka już podejrzewali cukrzyce ciążową ale na szczęście fałszywy alarm ale w tedy nie była tak wysoka glukoza :ico_placzek: zobaczymy co mi powie we wtorek ginek jak pójdę na wizytę

inia1985, gratuluje synka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 09:52

o znalazłam kocyk :-D ten ostatni w serca
http://allegro.pl/koc-koce-narzuty-160x ... 00171.html

[ Dodano: 09-06-2011, 09:53 ]
kwiatunio, oj ja też sie boje , z Mają już ledwo otarłam sie o cukrzyce bo przekoroczyłam norme
a teraz te zęby :ico_olaboga: to tez moze być z powodu cukrzycy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 10:31

izuś_85, kocyk bardzo fajny :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”