u mnie to sie sprawdziłoPonoć dziewczynki są dużo silniejsze i w zagrożonych ciążach one mają większą szansę...

Jej żeby tak i u mnie byłoFacet który marzy o synu to później po narodzinach córki szaleje na jej punkcie.

u mnie to sie sprawdziłoPonoć dziewczynki są dużo silniejsze i w zagrożonych ciążach one mają większą szansę...
Jej żeby tak i u mnie byłoFacet który marzy o synu to później po narodzinach córki szaleje na jej punkcie.
moja kuzynka co się uczy na położną nawet tak mówiłau mnie to sie sprawdziłoPonoć dziewczynki są dużo silniejsze i w zagrożonych ciążach one mają większą szansę...![]()
ja mam dostac skierowanie na glukoze z obciazeniem na tej wizycie co bede w lutym dokladnie 5 lutego mam wizyte u gin. takze pewnie da mi jeszcze na inne badania zebym zrobila przy okazji. moze jak sie uda to da tez skierowanie na USG chyba ze stwierdzi ze nie ma takiej potrzeby to znowu nie da.misia, monika, a wy nie dostałyście jeszcze skierowania na badanie glukozy? Bo to jakoś teraz czas, prawda? przynajmniej pamiętam, że to badanie jakoś robi się po połowie ciąży.
jak dla mnie to wcale nie duzo. ja juz przybralam 8 kg i przy mojej nie dowadze sprzed ciazy to bardzo malo. czytalam ze kobiety ktore mialy niedowage przed ciaza powinny przytyc tak max. 20 kg a te co mialy nadwage to o wiele mniej. z waga prawidlowa to tak w granicach do 12 kg. ja cos czuje ze ja wiecej niz z 12-15 kg nie przytyje na cala ciaze... choc do konca zostalo jeszcze troche wiec moze... kto wie w koncowym trymestrze moze z dnia na dzien nabiore tyle kg ze nie bede wiedziec nawet o tymi mam 6kg na plusie to duzo?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], maximllCeap i 1 gość