ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 19:25

Zdrowiej nam Adusiu :ico_buziaczki_big:

Maja zadowolona z prezentow ale wozek ktory dostala nie sluzy do wożenia lali tylko ona w nim siedzi i jeszcze chce zeby ja wozic po calym mieszkaniu :-D dostala tez troszke pieniążkow ale te przeznaczymy na ubrania dla niej bo zabawek ma juz stanowczo za duzo...

Kasia, w Lublinie jest tez bardzo dobra homeopatka i tez droga... ja nigdy nie wierzylam w skutecznosc homeopatii ale juz tylu znajomych wyleczylo dzieci tym sposobem,ze chyba przekonam sie do niej...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 08:15

O rany jak tu pusto ostatnio :ico_szoking:

U nas cierpienia bo Mai wychodza na raz trzy czwórki i dwojka dolna :ico_placzek:

Noc przespana bo dalam jej syropek... kiedy te zeby juz wyjda wszystkie?

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 10:36

Takie kalendarze to swietny prezent dla dziadkow... tylko ja ostatnio jakos nie mam czasu zeby zabrac sie za to :ico_placzek:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

07 gru 2007, 11:00

Kochana Natalko z okazji urodzin życzymy Ci z Michałkiem samych cudownych i radosnych chwil, pociechy z Twoich mężczyzn i spełnienia wszystkich planów :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Obrazek

U nas Michał całkiem oszalał :ico_olaboga: ciągle kłóci się ze wszystkimi w swoim języku, każdy sprzeciw z naszej strony kończy się histerią i tak już drugi dzień.

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 11:10

każdy sprzeciw z naszej strony kończy się histerią i tak już drugi dzień.
Martynka, u nas jest identycznie...

NATALIA Z OKAZJI URODZIN DUZO, DUZO ZDROWKA, POCIECHY ZE SWOICH MĘŻCZYZN, SZYBKIEGO ZGROMADZENIA PIENIĄŻKÓW NA WLASNY INTERES I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ŻYCZYSZ :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
dorotex83
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

07 gru 2007, 12:20

witajcie

:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: z Oliwką nadal kiepsko, ma zmiany w oskrzelach i dostała zastrzyki - przychodzi do nas pielęgniarka dwa razy dziennie i robi jej w pupke zastrzyk i tak do środy włącznie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
ale wolałam już te zastrzyki bo Oliwka nie chce brac żadnych leków doustnie trochę wypije reszte wypluje albo wytrąci mi łyżeczke z ręki a tak to szybciej wyzdrowieje

ja też mam zapelnie krtanii i czuje sie fatalnie a jeszcze jestem w pracy bo nie mage wziasc wolnego sobie - tragedia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Natalko wszytskiego najlepszego
Zdrówka dla Adusi
Gabrysiu dziękuje za smska

pozdrawiam gorąco

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 12:22

Obrazek

[glow=violet]Natalko Wszystko co było Twoim marzeniem co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem lecz niech się spełni w całości![/glow]

Biedna Oliwka dużo zdrówka jej życzymy :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 14:35

Dorotko, wspolczuje Ci bardzo i Oliwci tez :ico_pocieszyciel: Zastrzyki bardzioej bolesne ale tez najbardziej skuteczne, za kilka dni Oliwka napewno bedzie zdrowiutka...

Awatar użytkownika
tyna

07 gru 2007, 14:45

Biedna Oliwka :ico_placzek: Niech szybciutko zdrowieje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
dorotex83
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

07 gru 2007, 15:40

dziękujemy - kochane jesteście

a ja jestem tak zła że chyba zaraz bede gryzła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
w poniedziałek mam dostawę towaru i muszę przygotować dokumenty dla urzędu celnego ale dostawca nie przysłał i nie przesyła mi w dalszym ciągu niezbędnych informacji i chyba bede klincowac w pracy i to nie wiem do której :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
a chciałabym iść do domu do Oliwki i wypocząć troszkę

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”