inia1985, mój mężuś też ma różne humorki, choć narzekac nie mogę...ale my się dopiero docieramy bo niedawno 1 roczek nam minął od ślubu

Tylko rok, albo aż rok. My małżeństwem jesteśmy 4 miesiące... Jesteśmy ze sobą 4 lata (mieszkamy razem 3 lata), ale dopiero początkiem marca się zaręczyliśmy. Ślub miał być 17 lipca 2010... ale zaszaleliśmy po zaręczynachbo niedawno 1 roczek nam minął od ślubu
 no i zdecydowaliśmy się przyspieszyć termin
  no i zdecydowaliśmy się przyspieszyć termin  Także doświadczoną mężatką to na pewno nie jestem
 Także doświadczoną mężatką to na pewno nie jestem 

teraz nie chodzi bo ma szkole ale jak jest moja siora to ja go tylko rano jak wstawal widzialam i jak wracal spac
  teraz nie chodzi bo ma szkole ale jak jest moja siora to ja go tylko rano jak wstawal widzialam i jak wracal spac  
  zapomnialam, mama byla i pierogi jutro robi z kapusta i ruskie dla mojego syna, chyba odpuszcze sobie obiad
 zapomnialam, mama byla i pierogi jutro robi z kapusta i ruskie dla mojego syna, chyba odpuszcze sobie obiad  w pore mi sie przypomnialo, tylko bede musiala po ten obiad pojsc ale to na przeciwko juz wole tam isc niz sama sie męczyc, a mąz sobie poradzi jak nie bedzie chcial pierogów, zawsze nosem kreci, ale na niedziele powiedzial ze golabki zrobi, zaloze sie ze wyjdzie na to ze ja bede latac co pare min do kuchni aby mu mówic co i jak
 w pore mi sie przypomnialo, tylko bede musiala po ten obiad pojsc ale to na przeciwko juz wole tam isc niz sama sie męczyc, a mąz sobie poradzi jak nie bedzie chcial pierogów, zawsze nosem kreci, ale na niedziele powiedzial ze golabki zrobi, zaloze sie ze wyjdzie na to ze ja bede latac co pare min do kuchni aby mu mówic co i jak  
 ciekawe, lepiej sprawdzic i sie nie denerwowacciekawa jestem co tam u meg. Czy była u lekarza?

Ja na szczęście nie mam co narzekać, mąż gotuje, choć odkąd wrócił do pracy coraz rzadziej - więc dla siebie samej to powolutku jestem w stanie coś przygotować, a jak nie to teściowa pomaga
 Ja na szczęście nie mam co narzekać, mąż gotuje, choć odkąd wrócił do pracy coraz rzadziej - więc dla siebie samej to powolutku jestem w stanie coś przygotować, a jak nie to teściowa pomaga 

Rzeczywiście to ta nowa bluzeczka, rzadko wychodzę z domu, więc choć do zdjęcia sobie założę coś ładnego
 Rzeczywiście to ta nowa bluzeczka, rzadko wychodzę z domu, więc choć do zdjęcia sobie założę coś ładnego 

mam to samo kochanamęża nie ma całymi dniami to i mi smutno
 dlatego jeżdzę do rodziców ale to 100km stąd i tęsknie za nim jeszcze bardziej
 dlatego jeżdzę do rodziców ale to 100km stąd i tęsknie za nim jeszcze bardziej  
  ojejj ile ja bym za to dała
 ojejj ile ja bym za to dała  
  położyłam się i spałam przed obiadkiem 3 godz
 położyłam się i spałam przed obiadkiem 3 godz  i jakoś od razu lepiej się poczułam. Ale też mi się wydaje, że to przez ciśnienie.
 i jakoś od razu lepiej się poczułam. Ale też mi się wydaje, że to przez ciśnienie.
hematokrytże w morfologi: leukocyty i hemoglobina, hemakryt (czy jakoś tak).
 to pierwsze to wunik infekcji jakiejs zwykle jak za duzo a te drugie pewnie masz obnizone-anemia. norma w ciazy
 to pierwsze to wunik infekcji jakiejs zwykle jak za duzo a te drugie pewnie masz obnizone-anemia. norma w ciazy  
  no i ostatnio "robie" croissanty-proste i pyszne
 no i ostatnio "robie" croissanty-proste i pyszne 
- trzeba bylo nie zrobic albo isc,usiasc na kolankach mezowi i ladnie poprosic o pomoc,u mnie dzialaLeń i nic więcej

- ja zaszlam w ciaze 3 m-ce po cywilnym,a Andrzejek urodzil sie tez dokladnie rok po slubie i docieranie zakonczylo sie nam ok roczku malcaale my się dopiero docieramy bo niedawno 1 roczek nam minął od ślubu

...a wczesniej tez bylo
 ...a wczesniej tez bylo   
 - a mamy kom do Meg???ciekawe, lepiej sprawdzic i sie nie denerwowac

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość