Ale to bardzp proste - ugotować tylko kapuste kiszoną,podsmazyc pieczarki,doprawic i dodac to wszystko do makaronutylko że ja zrobic nie potrafię a to jest takie pyszniusi
Marta a ta cyfra przy nicku to rok urodzenia, tak??? NO to wtedy byłabyś antykiem ;)dziewczyny popatrzyłam na wasze profile jakie wy młode kobitki jesteście ja już antyk przy was
pocieszę Cię mój Paweł będzie po 22 dopiero bo też na popołudnie ma ale Tomka mam w domu no i mamę i siostrę pod nosem to łażę.i znowu sama w domu do 23.30.
gratulujęPS. Od paru dni czuję bąbelki w brzuchu :)
wiesz no dla mnie nie do pomyślenia ale z drugiej strony zauważ że tam są dziewczyny co ważą ze 120kg jak nie więcej mają tyle tłuszczu że nie rośnie brzuch. Znam taką jedną dziewczynę no i ona grubsza tak samo. No i miała okres - zresztą i tak nieregularny no ale miała no ale brzuch ją pobolewał i większy się robił ale od zawsze miała problem z nerkami więc myślała że to oto chodzi no i poszła do nefrologa a on pobadał i stwierdził że musi iść na usg bo on podejrzewa guz i to ogromnych rozmiarów nie dawał jej wiele nadziei bo uważał że to rak ona poszła i okazało się że w 7 miesiącu ciąży i biedna się załamała bo całą ciążę piła paliła. Urodziła małą w 8 miesiącu na szczęście wszystko w porządku z małąDziewczyny, co sądzicie o programie na TLC "ciąża z zaskoczenia"
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość