Ale to bardzp proste - ugotować tylko kapuste kiszoną,podsmazyc pieczarki,doprawic i dodac to wszystko do makaronutylko że ja zrobic nie potrafię a to jest takie pyszniusi

Marta a ta cyfra przy nicku to rok urodzenia, tak??? NO to wtedy byłabyś antykiem ;)dziewczyny popatrzyłam na wasze profile jakie wy młode kobitki jesteścieja już antyk przy was
![]()
pocieszę Cię mój Paweł będzie po 22 dopiero bo też na popołudnie ma ale Tomka mam w domui znowu sama w domu do 23.30.
gratulujęPS. Od paru dni czuję bąbelki w brzuchu :)
wiesz no dla mnie nie do pomyślenia ale z drugiej strony zauważ że tam są dziewczyny co ważą ze 120kg jak nie więcej mają tyle tłuszczu że nie rośnie brzuch. Znam taką jedną dziewczynę no i ona grubsza tak samo. No i miała okres - zresztą i tak nieregularny no ale miała no ale brzuch ją pobolewał i większy się robił ale od zawsze miała problem z nerkami więc myślała że to oto chodzi no i poszła do nefrologa a on pobadał i stwierdził że musi iść na usg bo on podejrzewa guz i to ogromnych rozmiarówDziewczyny, co sądzicie o programie na TLC "ciąża z zaskoczenia"
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość