Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2007, 20:16

Marcia,

Nie badz taka surowa wobec siebie, naprawde fajnie wygladasz :ico_brawa_01:
Nie wolno sie denerwowac!! :ico_nienie: Nic zlego sie nie dzieje!! Oswoisz sie z ta mysla i bedzie OK, zobaczysz! Glowa do gory!

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!

08 lis 2007, 20:29

tylko ze jak wiekszosc wolałaby rodzic przez cesarke tak ja kiedy wiem co to jesti widzialam kilkanascie - zdecydowanie wole rodzic naturalnie.
nastawialam sie na naturalny poród i tu klapa(moze jeszcze nie na 100%).

moze mi jutro przejdzie ale póki co jestem zła!

[ Dodano: 2007-11-08, 19:30 ]
kolejny raz nauczka - zeby nie planowac absolutnie NIC

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2007, 20:55

Monia wózek bardzo ładny :ico_brawa_01: Mąż umie kupować. A wybieraliście razem czy pojechał kupić spontanicznie?

Marcia nie martw się na zapas, jeszcze nic na 100% nie wiesz poza tym najważniejsze ze z dzidzią wszystko jest w porządku. A wyglądasz naprawde ślicznie i wcale uśmiech nie wyglada na sztuczny.

osia ja dzisiaj w banku spędziłam ponad godzinę. Wczoraj niechcąco zablokowałam dostęp do konta internetowego i poszłam odblokowac a przy okazji okazało się ze Pani sie pomyliła i konto było z danymi kogoś innego i wszystko musiała od nowa pisać.

Patryk jeszcze buszuje, nie spał cały dzien, ja zdrzemnęłam się pół godzinki, Maciek siedział z małym ale nie dali mi za bardzo pospac bo byli zbyt głośno.
Jutro znowu zapowiadając cały dzien deszczowy więc chyba poprasuje ciuszki dla malutkiej. Nigdzie wychodzić nie będziemy.

Dobra uciekam na razie bo Maciek jeszcze chce coś zrobić przy kompie. Później na pewno jeszcze zajrzę. :-)

Awatar użytkownika
marcia_pod

08 lis 2007, 21:08

Marcia nie martw się na zapas, jeszcze nic na 100% nie wiesz poza tym najważniejsze ze z dzidzią wszystko jest w porządku.
wiem wiem, ale wiecie jak to jest! Musze sie oswoic z tym ze nie bedzie tak kolorowo jak myslałam! To pierwsza reakcja na te wszystkie niedobre informacje! Przejdzie mi. Choc wolałabym zeby przeszlo mi z tym cisnieniem i bylby spokój!

Ah ide sie przespac.

Jutro juz w porzadku bedzie - mam nadzieje

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

08 lis 2007, 21:09

Marcia ja boje sie porodu mimo iz bedzie drugi ale tak jak ty chce rodzic naturalnie no i tak chyba urodze.Wiem ze duzo dziewczyn placi zeby miec cesarke niewiem ale moze porod naturalny boli ale to super przezycie jak to molenstwo wychodzi i potem lezy na brzuszku,mimo iz bol czasami jest straszny no ale szybko sie zapomina.

madziarka81

08 lis 2007, 22:10

super przezycie jak to molenstwo wychodzi i potem lezy na brzuszku,mimo iz bol czasami jest straszny no ale szybko sie zapomina.
dokładnie mam takie same odczucia

Tez sie troszkę boje ale juz nastawiam psychicznie pozytywnie :-)

mariola

08 lis 2007, 22:15

dziewczyny strasznie boli mnie glowa az oczy mnie pieka i mam troche podwyzszone cisnienie

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

08 lis 2007, 22:19

Monia wózek bardzo ładny :ico_brawa_01: Mąż umie kupować. A wybieraliście razem czy pojechał kupić spontanicznie?
Mąż kupił sam,wiedział tylko jakie mi sie podobają,ale naprawdę sie nie spodziewałam,a teraz jeździ nim po mieszkaniu i sie pyta czy mu pasuje hehe :ico_puknij:

Marcia wyglądasz prześlicznie,ciąża Tobie służy i nie martw się na zapas wszystko bedzie dobrze.
A ja niedawno dostałam takich bóli,ze myślałam,ze rodzę :ico_olaboga: wzięłam prysznic i jakoś mi ulżyło,ale już chciałam jechac do szpitala,mam nadzieję,ze to było chwilowe :ico_sorki: Niech synuś jeszcze wytrzyma chociaż te 4 tyg. :ico_brawa_01:
Tez sie troszkę boje ale juz nastawiam psychicznie pozytywnie :-)
Ja robię dokładnie tak samo,bardziej boję sie cesarki,ale jak będzie trzeba to trudno,oby wszystko tylko sprawnie poszło :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-08, 21:21 ]
dziewczyny strasznie boli mnie glowa az oczy mnie pieka i mam troche podwyzszone cisnienie
Mariola nasza Marcia tak miała,może lepiej jedź do szpitala co? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-11-08, 21:23 ]
Mariolka,a jak wysokie masz to ciśnienie?

mariola

08 lis 2007, 22:30

no az tak wysokie nie tylko ze ja zawsze mam 120na 70 a teraz 150 na 80 nie jest tragicznie tylko strasznie glowa mnie boli oczy mnie pieka i mdli mnie :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-08, 21:35 ]
no zabardzo nie mam jak jechac teraz do szpitala zobacze jak rano bede sie czula jestem sama z Julka maz w pracy a Julka spi

Awatar użytkownika
Fintifluszka

08 lis 2007, 22:41

Oj, ale się rozpisałyście...
Ja położyłam się do wyrka i się męczyłam strasznie-to chyba jakaś grypa jelitowa, jutro idę do internisty... objawy mam jak na grypę, bo wszystko mnie boli i mam dreszcze-gorączka 37.9 :ico_chory: znaczy teraz już 37.3 i czuje się dobrze... mama poleciała do apteki, bo kuba w pracy, kupiła mi paracetamol i oscilloccocinum i taki kremik do wcierania rozgrzewający-więcej aptekarka nie potrafiła wymyślić... więc zjadłam malutką miseczkę zupki, wzięłam paracetamol ten loccocinum i zasnęłam na godzinkę-no i podziałało, przynajmniej mogłam wstać z łóżka i nie czułam się jak po upadku z wieżowca, no i temperatura spadła więc się już nie telepię... czyli to chyba grypa, a te wymioty i cały czas mi coś na jelitach leży-to chyba ma jakiś związek... jutro pójdę do lekarza to sprawdzę-zwykle leże w domu i nie lecę do przychodni, bo mi się nie chce, ale teraz mam pasażera na pokładzie i to nie ja jestem najważniejsza... :ico_noniewiem:

Marcia ciąża Ci służy na prawdę, brzuchol masz już duży-od początku mi przypominał mój i tak zostało :ico_haha_01: tylko mój nie jest taki opalony :ico_oczko:
a co do porodu, to rozumiem rozczarowanie, bo ja bym nie chciała, żeby mi odebrano możliwośc rodzenia w sposób naturalny-to w sumie przywilej i piękna sprawa, chociaż przyznam się, że troszkę już się tego boję :ico_oczko:

Mariola i co tak się dzieje u ciebie?? co z tym ciśnieniem?

Monia chciałabym, żeby mój Jakub się czasami wykazał taką pomysłowością i coś sam kupił jako niespodziankę :ico_noniewiem: ale chyba nic z tego...

z psem mam rozejm, bo nie da się gniewać na taką głupią mordkę zbyt długo, ale co się nawrzeszczałam to moje :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”