Emma pisze:Co do brzucha to duży
Myszka_ pisze:wczoraj tak , że masakra- zaliczyłam rundę 2 razy pod rząd z 10 min. przerwą!! mam twarz czerwoną jak burak tak mi naczynka popękały! boli mnie gardło i cały przełyk od tego, poprostu tragedia, wstałam cała popuchnięta!
nawet nie mow bo moj to wtakim razie bedzie ogromny jak z krakowa do zakopanegoMagda Sz. pisze:duzy duzy podobno w drugiej ciazy brzuch jest wiekszy niz w pierwszej u mnie to sie potwierdzilo
Joanna24 pisze:Laseczki ja idę do szpitala na badanko. Mam podbarwiony śluz na różowo. Mam nadzieję że z dzidzią wszystko ok.
to to sa marcinki? dla mnie cale zycie to rogaliki bylyJoanna24 pisze:to są rogaliki z makiem.
hahah tak madziu cos takiego bedzie. my tak z magda sobie zartujemy bo wlasnie takie spiochy kupilysmy Dawidowowi na chrzest. chyba sie nie chwalilam, ze Dawidek to moj chrzesniakMagda Sz. pisze:no pewnie spiochy w aniolki beda
edit53 no u was spora róznica wiekowa bedzie miedzy dziwecmi.teraz pewnie córy wypatrujwecie no nie?
edit53 pisze:mam nadzieje ze sobie poradze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość