Właśnie wróciłam z przychodni,po od wigilii zmagam się z kaszlem,a teraz doszedł ból gardła.Antybiotyk wcale nie pomógł,więc naprzepisywała mi homeopatii(nie bardzo w to wierzę,ale łapię sie wszystkiego),wydałam ponad 50 zł,aptekarz dodał swoje(polecił mi szałwię,rumianek i lipę do inhalacji) i wróciłam do domu.Nie znoszę chodzić do przychodni,bo spędzam tam minimum 1,5 godz.
K@tk@, dziękujemy za pierwszą stronkę

Widzę po suwaczku,że wizyta zbliża sie wielkimi krokami.Trzymam kciuki za pozytywne wyniki.
Ewelina83, nie znam sie na wystroju wnętrz.Moi znajomi mają u synka w pokoju blado żółte ściany(kremowe) i jest taki pomarańczowy miś na środku,a wyżej są mniejsze.Bardzo ładnie to wygląda.My mamy w domku duży pokój żółty,do tego jasne meble i komplet z fotelami w ceglanym kolorze,mnie się podoba.Zuza ma błękitny.Popatrz może w internecie,tam są jakieś propozycje.I na pewno będzie chłopczyk
A co u was ciekawego dziewczynki?Foteczki wkleję potem,bo mąż mi musi pomóc.tylko te z usg nie wyjdą najlepiej,bo mój aparat jakoś rozmazuje
[ Dodano: 2008-01-09, 11:01 ]
Hurra,wg. suwaczka zaczęłam 6 mc
[ Dodano: 2008-01-09, 11:10 ]
To powiem Wam jeszcze,że rozmawiałam wczoraj z koleżanką od małego wcześniaczka(urodził sie ważąc 760g)Przytył,waży całe 890g i jak na razie jest w porządku.Bardzo się cieszę.